Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - نماینده مردم نائین و خوربیابانک در مجلس شورای اسلامی خواستار تامین پایدار آب شرب در شهرها و روستاهای حوزه انتخابیه خود شد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از اصفهان، الهام آزاد با بیان این که در دهه اخیر شاهد  افزایش سطح خدمات آبفا در دل کویر بوده ایم  تصریح کرد: در دهه اخیر به رغم وقوع خشکسالی های مستمر، آب شرب ساکنان کویر تامین شده است اما مردم این    شهرستان ها خواستار دسترسی به آب شرب پایدار در شهرها و روستاهای نائین و خور و بیابانک هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در دیدار با مدیرعامل آبفای اصفهان با اشاره به تامین آب شرب شهرک صنعتی نائین گفت:  فعالیت شهرک صنعتی نائین موجب اشتغال زایی مطلوبی در منطقه شده و اگر تدابیری جهت تامین آب شرب برخی از واحدهای صنعتی در این شهرک شود، تاثیر به سزایی در  افزایش رضایت مندی فعالان صنعتی دارد.

آزاد در خصوص تامین آب شرب روستاها در نایین و خور و بیابانک اظهار داشت:  برخی از روستاها درخور و بیابانک دارای  زیرساخت های لازم برای آبرسانی پایدار نیستند و لازم است که شرکت آب و فاضلاب استان تدابیر لازم را در این زمینه اتخاذ کند.

نماینده مردم نائین و خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی از اجرای شبکه فاضلاب در بافران نایین تشکر کرد گفت: یکی از مطالبات مردم خور نیز برخورداری از شبکه فاضلاب است که انتظار می رود این طرح در آینده نزدیک عملیاتی شود.

در ادامه مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان گفت: در چند سال اخیر شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان به رغم تنگناهای مالی و محدودیت منابع آبی، آب شرب و بهداشت پایدار در شهرها و روستاها را تامین کرده است.

هاشم امینی گفت: امسال با وجود تنش آبی دراستان تمام تلاش ها در زمینه تامین و توزیع آب شرب مورد نیاز شهرها و روستاها اندیشیده شده است.

وی به اجرای شبکه فاضلاب در شهر خور اشاره کرد و بیان داشت: فاز اول مطالعات اجرای شبکه فاضلاب در خور به پایان رسیده است و پس از پایان طرح مطالعاتی، اجرای شبکه فاضلاب دراین منطقه در دستور کار قرار می گیرد.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: آبفا اجرای شبکه فاضلاب شهرها و روستاها خور و بیابانک آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست

مسیح فرزانه گفت: متنوع کردن سبد سوخت کشور برای عبور از ناترازی ضروری است اما پیش از این باید زیرساخت مورد نیاز.شبکه سوخت ایجاد شود.

مسیح فرزانه، کارشناس صنعت خودرو در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو درخصوص حل بحران ناترازی انرژی در کشور گفت: استفاده از خودرو‌های هیبرید و برقی یکی از راهکار‌هاست اما در استفاده از خودرو‌های برقی، باید ابتدا به خدمات پس از فروش، زیر ساخت مورد نیاز و ناترازی ۱۵ هزار مگاواتی برق در سال گذشته که در ۱۴۰۳ افزایش هم خواهد داشت توجه شود.

 

وی افزود: بررسی‌های من نشان می‌دهد اینگونه عمل نشده است، ما در حوزه خدمات پس از فروش خودروهای برقی و هیبریدی یک آئین‌نامه نداریم؛ در رابطه با برق شرایط مشخص است و هیچ دورنمای مثبتی در این باره نمی‌بینیم و حتی مسؤولان امری که دایه‌دار واردات خودروهای این چنینی هستند گامی در راستای تامین برق آن بر نمی‌دارند.

 

فرزانه در ادامه افزود: تمام این اقدامات همانند یک زنجیره به هم متصل است و طبعا هر کدام را اگر تامین نکنیم با مشکل روبه‌رو می‌شویم. وقتی باید خودروی برقی وارد کنیم که در تامین انرژی آن دچار مشکل نشویم؛ در صورتی که جواب وزارت نیرو به وزارت صمت برای تامین انرژی خودرو‌های برقی شفاف بوده و اعلام کرده که ایجاد چنین شرایطی امکان پذیر نیست.

 

این کارشناس صنعت خودرو توضیح داد: این مشکل را ما در سی ان جی کردن خودرو‌ها هم شاهد بودیم. مردم باید در صف‌های طولانیِ یک تا دو ساعته منتظر می‌ماندند تا بتوانند سوخت سی ان جی خودروی خود را تامین کنند.

 

وی گفت: باید از تمام سوخت‌ها برای متنوع کردن سبد سوخت استفاده و نباید فقط به یک تا دو مورد سوخت بسنده کرد. تنوع بخشی به سبد انرژی مسلما می‌تواند بار را از دوش بنزین دارد و گامی در مسیر رفع ناترازی سوخت کشور برداشته شود. البته همانطور که توضیح دادم زیرساخت هم باید تامین شود.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • تدارک تمام زیرساخت های گردشگری سرعین
  • زیرساخت استفاده از خودروهای برقی و هیبریدی موجود نیست
  • حفر و تجهیز ۳۷ حلقه چاه آب شرب طی سال گذشته در همدان
  • وجه تسمیه شهر «نائین» چیست؟
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین
  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان