Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@04:00:42 GMT

۱۴ دستگاه مورد نیاز در صنعت شیشه و بلور بومی سازی شد

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۸۷۰۱

۱۴ دستگاه مورد نیاز در صنعت شیشه و بلور بومی سازی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری، سید محمد مسعود صدر قاینی مدیر عامل شرکت مشاوره و طراحی، تولید و نصب ماشین آلات گفت: با توجه به اینکه بسیاری از ماشین آلات صنعتی در صنایعی مانند تولید شیشه و بلور و شیشه خودرو، از خارج از کشور وارد می‌شود، در صدد برآمدیم تا این تجهیزات را بومی سازی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن توضیح تلاش‌های صورت گرفته در طول یک دهه در این واحد تولیدی افزود: ابتدا کار را از زیرزمین یک خانه شروع کردیم و به تدریج، توانستیم آن را به یک شرکت دانش‌بنیان پویا و بالنده تبدیل کنیم، خوشبختانه امروزه توانسته‌ایم دستگاه‌های مختلف مورد نیاز در صنایع گوناگون را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم.

صدر قاینی با اشاره به تحقیقات صورت گرفته در این شرکت دانش‌بنیان ادامه داد: دستگاه‌های مختلف اتوماتیک CNC در صنعت شیشه پیش از این از کشورهای مانند آلمان و ترکیه وارد می‌شد. در این شرکت حدود ۱۴ دستگاه مختلف در این صنعت بومی‌سازی شده است.

این فعال دانش‌بنیان ضمن اشاره به وضعیت کلی این صنعت در حال حاضر گفت: یکی از دستگاه‌های ساخته شده، دستگاه CNC برای برش شیشه، با دقت ± است. این دستگاه نیز قبلاً از کشورهای مانند آلمان وارد می‌شد، اما با همت جوانان متخصص ایرانی در واحد تحقیق و توسعه این شرکت، توانستیم تا آن را در داخل کشور بومی‌سازی کنیم. قیمت این دستگاه یک سوم قیمت نمونه مشابه خارجی است.

صدر قاینی در توضیح مشتریان بالقوه این شرکت دانش‌بنیان، افزود: در حال حاضر در کشور نزدیک به ۲۰ هزار کارگاه شیشه‌سازی در ایران فعالیت می‌کنند، این کارگاه‌ها مشتری محصولات دانش‌بنیان هستند. با این همه متأسفانه علی‌رغم این که کیفیت کالای ایران ساخت هیچ چیزی از کالای مشابه خارجی کم ندارد، اما شرکت‌های بزرگ، نظیر خودروسازی‌ها، تمایلی به خرید کالای ایرانی ندارند و در تلاش هستند تا کالای خارجی وارد کنند.

مدیر عامل شرکت بیان کرد: دلیل اینکه شرکت‌های خودروسازی، دستگاه‌های لازم برای تولید شیشه‌های خودرو را از خارج، وارد می‌کنند، اختصاص ارز ارزان قیمت از سوی دولت‌ها به واردات اینگونه اقلام است. امیدوار هستیم با کمک معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و تصویب قوانین لازم در مجلس، جلوی واردات کالاهای صنعتی و فناورانه دارای نمونه مشابه داخلی گرفته شود.

کد خبر 5207927 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان تولید دانش بنیان تحقیقات علمی شرکت دانش بنیان فناوری نانو فناوری فضایی حاکمیت سایبری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اینترنت ایالات متحده امریکا شبکه اجتماعی ویروس کرونا نوآوری فیس بوک صنعت موشک سازی صندوق نوآوری و شکوفایی دانش بنیان بومی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا از نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، امیررضا قیامی آزاد، در آستانه نخستین گردهمایی صنعتگران حوزه فولاد و دانشگاهیان که ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در تالار شهید چمران دانشکدگان فنی برگزارمی شود، هدف از برگزاری این همایش را گردهم آوردن فعالان عرصه صنعت و جامعه دانشگاهی در فضای دانشگاهی دانست و اظهار کرد: این گام کوچکی در جهت برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه است.

تقدیر از پایان نامه‌ها و رساله‌های دکترای کاربردی در صنعت فولاد

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، از تقدیر پروژه‌های تحقیقاتی، پایان نامه‌های دانشجویی و رساله‌های دکتری کاربردی در جهت حل مشکالت یا بهینه کردن فرآیند تولید در صنعت فولاد در همایش آینده خبر داد و گفت: بایدفعالیت‌های دانشگاهی به سمت عملگرا و کاربردی بودن حرکت کند.

وی، حل مشکالت و چالش‌های صنعت فولاد توسط دانشگاهیان را مهمترین هدف این گردهمایی برشمرد و افزود: اصلاح الگوی مصرف در سازه‌های فولادی، مصرف و تولید بهینه فولاد به عنوان یک فلز ارزشمند در ساختمانسازی، پلسازی، صنعت خودروسازی، صنعت هوا فضا) موشک و ماهواره (کشتیرانی و کاهش پرتی انرژی و ... از جمله این چالش هاست.

دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با تأکید بر ضرورت اصلاح الگوی مصرف پروفیل و مقاطع فولادی در کشور در ادامه خاطرنشان کرد: در کارخانجات فولادسازی به علت نبود خطوط تولید بهینه با پرتی) اتلاف انرژی مواجه هستیم. هم چنین باید در استفاده از فولاد با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی مانع از اتلاف مصالح حین مصرف شویم.

تأکید بر ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت کشور

قیامی آزاد، آشنایی با مشکلات صنعت فولاد و در مقابل آشنایی صنعت با توانمندی‌های جامعه دانشگاهی در حل مشکلات را از دیگر اهداف برگزاری این همایش عنوان و تصریح کرد: باید مطالب و دروس دانشگاهی اعم از آموزش و پژوهش متناسب با نیاز روز صنعت کشور باشد تا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی توانایی حل مسایل حوزه صنعت فولاد را داشته باشند.

وی، دانشجویان همه صنایع و دانشگاهیان در حوزه عمران، مکانیک، مهندسی متالورژی و مواد و مهندسی صنایع رااز مخاطبان اصلی این همایش برشمرد و افزود: صنعتگران فولاد، تولیدکنندگان و همه شرکت‌های مشاور، طراح، پیمانکار، مجری از دیگر مخاطبان این همایش هستند.
دبیر نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با بیان این که در این همایش مسئولان اجرایی هم حضور دارند.

گفت: پنل‌های تخصصی به گونه‌ای طراحی شده اند تا همه افراد اعم از صنعتگر، مسئول اجرایی و دانشگاهیان حضورداشته باشند.

قیامی آزاد، با تأکید مجدد بر اینکه مطالب و دروس دانشگاهی باید متناسب با نیاز روز صنعت بازنگری و اصلاح شوند، گفت: پروژ ههای تحقیقاتی دانشگاه‌ها هم باید بنیادین و کاربردی و در جهت حل مشکالت صنایع کشور تعریف شوند.

وی، با بیان اینکه ایجاد تعامل و حفظ برقراری ارتباط میان دانشگاه و صنعت ضروری است، یادآور شد: مشکلات صنایع از جمله صنعت فولاد باید به دست دانشگاهیان برطرف شود.

براساس این گزارش، نخستین همایش صنایع و سازه‌های فولادی کشور، با حضور دانشگاهیان، صنعتگران و مسئولان اجرایی روز دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در سالن شهید چمران دانشکدگان فنی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

دانشجویان و علاقه‌مندان صنعت فولاد می‌توانند برای ثبت نام رایگان و شرکت در همایش به لینک https://survey.porsline.ir/s/GKC۹FCQj  مراجعه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان