Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان در مقایسه با سه سال گذشته از رشد 26 درصدی برخوردار شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، سیدحفیظ‌الله فاضلی در نشست نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با تشکل‌های کارگری این استان به مناسبت روز جهانی کارگر، اظهارکرد: تعداد تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان از 190 مورد به 280 تشکل و انجمن افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فاضلی تصریح کرد: حل و فصل و سازش بین کارگر و کارفرما را از مهمترین رویکردهای این اداره‌کل در جهت پرونده‌های سازش در استان طی سه سال گذشته 25 درصد افزایش یافته است همچنین نقض آرای کارگری و کارفرمایی از 30 درصد به یک درصد کاهش یافته است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری، تعداد کارگران این استان را 110 هزار اعلام و اظهار کرد: این افراد با خانواده‌های خود بیش از 400 هزار نفر جامعه کارگری استان را تشکیل می‌دهند که کارگران شاغل در بنگاه‌های اقتصادی، صنوف، رانندگان، کارگران ساختمانی و سایر اقشاری که مشمول قانون کار و تامین اجتماعی هستند را شامل می‌شود.
فاضلی، تعداد خانوارهای برخوردار از یارانه کمک معیشتی در استان را 210 هزار خانوار اعلام کرد و گفت: همچنین 250 هزار خانوار از یارانه برخوردار هستند که با احتساب اعضای خانوارها بالای 85 درصد جمعیت استان را در برمی‌گیرد.
وی با بیان اینکه امکانات رفاهی و تفریحی ویژه کارگران در استان ناچیز است، خاطرنشان کرد:در حوزه ورزشی استان ما تنها استانی است که هنوز یک مجموعه فرهنگی، ورزشی و تفریحی کامل ویژه کارگران ندارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری به طرح‌های ورزشی استان نیز اشاره کرد و گفت: 25 میلیارد تومان در سه سال اخیر به استخری شنای شهرکرد اختصاص یافته و آماده بهره‌برداری است و عملیات اجرایی 2 مجموعه دیگر نیز در فارسان و لردگان در حال اجرا و اتمام است.
فاضلی خاطرنشان کرد: کارگران بیشترین نقش را در جهت تحقق شعار سال ایفا می کنند و در خط مقدم جبهه تولید و مقاومت اقتصادی هستند.
در ادامه نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش حقوق پیش‌بینی شده در بودجه نباید تنها مختص کارکنان دولت باشد، گفت: دستمزد تمامی حقوق‌بگیران باید در لایحه بودجه متناسب با تغییرات و میزان فشار بر جامعه افزایش پیدا کند.
احمد راستینه با اشاره به اینکه مهم‌ترین کلید حرکت به سمت آینده روشن نشاط و امید است، اظهار کرد: یاس و ناامیدی سرمنشاء رکود و مشکل در جامعه است، اگر می‌خواهیم در دنیا نقش‌آفرین باشیم باید تولید قدرت در اولویت کارمان قرار بگیرد، در جهان به هر اندازه که قدرت تولید کنیم به همان اندازه کشورمان را به رسمیت می‌شناسند.
نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی افزود: مقام معظم رهبری با انتخاب شعار سال با محوریت تولید در سالیان متمادی درصدد توجه دادن متولیان به بحث اهمیت تولید با رفع موانع در این حوزه بودند، در کشور ایران می‌توانیم با ظرفیت‌های موجود سطح رفاه بالا را برای 150 میلیون نفر فراهم کنیم و فارغ از نگاه‌های مدیریتی غلط و شرطی‌سازی اقتصاد کشور را مدیریت کنیم.
وی تاکید کرد: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و پرداخت دیون سازمان تامین اجتماعی در بودجه 1400 مورد توجه قرار گرفت و تلاش می‌شود در سال آینده نیز به این مسئله توجه شود.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی چهارمحال و بختیاری کارگری و کارفرمایی تشکل های کارگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۸۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است

اکبر شوکت در انتقاد از واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس اظهار داشت: صحبت‌های مسئولانِ وزارت کار نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

به گزارش ایلنا، از قرار معلوم تصمیم وزارت کاری‌ها برای واگذاریِ تعیین دستمزد کارگران به مجلس جدی است. این موضوع طی دو ماه اخیر بار‌ها از زبانِ وزیر کار و معاونِ روابط کارش مطرح شده است. وزیر کار می‌گوید لایحه‌ای که در این خصوص نوشته شده مراحلِ پایانی تدوینش را می‌گذراند و رعیتی فرد نیز در تازه‌ترین اظهاراتش گفته: «برخی نمایندگان در سنوات گذشته مدام ایراد می‌گرفتند که چرا این تصمیم یا آن تصمیم درباره مزد گرفته شده است که ما در پاسخ راه حل را در سپردن این تصمیم به خود نمایندگان دیدیم، زیرا آنان بهتر از ما تصمیم خواهند گرفت!»

اکبر شوکت (نماینده کارگران) در اعتراض به تلاش برای واگذاری تعیین دستمزد به مجلس گفت: صحبت‌های این مسئولان نشان می‌دهد که آن‌ها اعتقادی به سه‌جانبه‌گرایی و اصلا اعتقادی به شرکای اجتماعی ندارند. آن‌ها می‌خواهند برخلافِ روالی که در بسیاری از کشور‌ها جاری است، تشکیلاتِ کارگری را کنار بزنند.

وی بیان کرد: در بسیاری از کشور‌های جهان، تشکل‌های کارگری آنقدر قدرت دارند که بتوانند مطالباتِ کارگران را مطرح و برای آن سازماندهی کنند. در اینجا می‌خواهند همان حقِ تعیینِ یک بار در سالِ دستمزد را هم از کارگران و نمایندگانِ آن‌ها بگیرند.

شوکت گفت: قانون کار برای حمایت از کارگران است تا آن‌ها بتوانند در مذاکره با کارفرمایانی که از قدرتِ بیشتری برخوردارند، حقوق خود را بگیرند. سه جانبه‌گرایی در قانون کار آمده و سازکاری برای تعیین دستمزد و تصمیم‌گیری برای سایر مسائل کارگران است. اگرچه سه جانبه گرایی آنطور که باید اجرا نمی‌شود و نظرِ نمایندگانِ کارگری از قدرتِ لازم برای تصمیم‌گیری برخوردار نیست، اما ظاهرا وزارت کار همین حد را هم تحمل نمی‌کند.

نماینده کارگران گفت: در قانون اصل مذاکره و پایه‌های مشارکت اجتماعی دیده شده است و این نشان از مترقی بودنی قانون ما دارد، حالا چرا باید این موادِ مترقی را با لوایح و دستورالعمل‌ها از بین برد؟ پس همه تصمیمات را به دولت واگذار کنید و مانند کره شمالی همه‌ی تشکل‌ها و گروه‌ها را کنار بگذارید!

شوکت بیان کرد: پیش از این هم وزارت کار برخوردِ خوبی با تشکلِ بزرگِ کارگران ساختمانی نکرد و کانون کارگران ساختمانی را به سمتِ انحلال برد، اگرچه به طور مستقیم دستور انحلال ندادند. اما ظاهرا اینطور که پیش می‌رود، به آنجا هم می‌رسیم.

وی تاکید کرد: این رفتار‌ها ضد مردمی و مغایر با دمکراسی است و با تمام اهداف انقلاب فاصله دارد. اهداف انقلاب افزایش مشارکت مردم بود. حتی این قبیل تصمیمات خلافِ نظرات مقام معظم رهبری است. ایشان می‌گویند اقتصاد را مردمی کنید و یکی از پایه‌های مردمی کردن این است که مذاکرات رشد پیدا کند و تشکل‌ها قدرت یابند. مذاکرات تشکل‌ها باید واقعی باشد، آن‌ها باید بتوانند امتیازات اقتصادی را با مذاکره از دولت‌ها بگیرند و در قالبِ تعاونی‌ها کار را به مردم واگذار کنند.

شوکت بیان کرد: یکی از ابزار مذاکره‌ی کارگران، شورایعالی کار بود و آقای وزیر همین را هم می‌خواهد از آن‌ها بگیرد. از آقای وزیر می‌خواهیم صحبت‌های رهبری را فراموش نکند. این اقدامات، ضد دمکراسی، ضد کار تشکیلاتی و ضد کارگری است و مغایر با قانون و سخنان رهبری است. مسیرِ و عملکردِ وزیر کار نتیجه‌ای جز نابودی تشکل‌ها ندارد.

دیگر خبرها

  • نماینده کارگران: وزیر کار به دنبال کنار گذاشتن تشکل‌های کارگری است
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی کهگیلویه و بویراحمد
  • نشست هم اندیشی سازمان‌های کارگری و کارفرمایی استان
  • ۹۶ هزار نفر عضو جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان‌غربی هستند
  • شاه کلید تولید و اقتصاد جامعه، کارگران هستند
  • کارگران سربازان بی‌ادعای جبهه اقتصادی‌اند
  • صدور حکم ۷۰۰۰ پرونده کارگری و کارفرمایی در کرمانشاه
  • تعداد تشکل‌های کارگری در استان بوشهر ۳۵ درصد افزایش یافت
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد