Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-03@04:21:54 GMT

ثبت طلاقی بی مانند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۹۰۵۶

ثبت طلاقی بی مانند

عصر ایران؛ سجاد بهزادی- بیل و ملیندا گیتس زوجی که بزرگترین بنیاد خیریه جهان متعلق به آنهاست، طی بیانیه ای اعلام کردند که پس از ۲۷ سال زندگی مشترک و ازدواج رسمی می‌خواهند طلاق بگیرند.

آنگونه که در بیانیه آنها آمده است دلیل این طلاق، هیچ کدام از مشکلات و آسيب هاي رایجي كه به دنبال جدایی یک زوج، در جامعه شاهد آن هستيم نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آسيب هايي در حوزه هاي مالی، عاطفی و یا خشونت.

آنها در بیانیه مشترک خود گفتند "ما دیگر باور نداریم که می‌توانیم به عنوان یک زن و شوهر همراه هم رشد کنیم".

درست است؛ سکون "رشد" هم می تواند پایان بخش یک زندگی مشترک باشد. جورج برنارد شاو گفته مشهوری دارد که "زندگی عمر کردن نیست، بلکه "رشد" کردن است، عمر کردن کاری است که از همه حیوانات برمی‌آید. اما رشد کردن هدف والای انسان است که عده معدودی می‌توانند ادعایش را داشته باشند."

زندگی ما چقدر توام با "رشد" است وتوجه به رشد برای دست یافتن به کیفیت زندگی مشترک چقدر برای ما اهمیت دارد؟

طبیعی است که یک زوج در حالت عادی زندگی مشترک، ابتدا به تامین نیازهای معیشتی، عواطف وپرهیز از خشونت برای خوشبختی وکامیابی فکر می کند؛ این در حالی است که اگر ما ثروتمندترین زوج جهان هم که باشیم اما کنار یکدیگر رشد نکنیم در حقیقت یک بازنده ماراتن زندگي هستیم. حتی عشق در زندگی مشترک هم وقتی مفهوم واقعی خود را حفظ می کند که با رشد توام باشد.

رشد، تنها تغییرات جسمانی، فیزیولوژی و زیبایی شخص نیست؛ بلکه روانشناسان رشد در مرتبه ای بالاتر، به رشد شخصیتی و اجتماعی انسان ها و ارتباط آنها با یکدیگر تاکید دارند. فرقی نمی کند رشد در درون ما انسان ها پیوسته باشد یا ناپیوسته؛ مهم تر اینکه یک انسان موفق می بایست مدام در زندگی خود با خانواده و محیط اجتماعی رشد را تجربه کند و اگر این تجربه به سکون گراید در حقیقت افول و مرگ تدریجی برای ما آغاز می شود.

بسیاری از ما انسان ها در طول زندگی مشترک خود به این افول ومرگ تدریجی عادت كرده ايم و حتی خیلی هم به آن توجهی نداریم. اما انسان های بسیار کمی هستند که هر کجا دیدند رشد در زندگی شان متوقف شده نمی توانند ادامه دهند و راه حل طلاق را بر می گزینند.

در ساده ترین تعریف طلاق؛ آنگونه که بروس کوئن می گوید "یک راه حل اجتماعی پذیرفته شده برای ازدواج هایی است که با موفقیت همراه نیست."

موفقیت از نگاه هر انسانی می تواند یک معنا داشته باشد. ممکن است بسیاری از ما رسیدن به ثروت و حتی عطوفت در زندگی مشترک را بالاترین حد "موفقیت" یک زوج بدانیم، اما برای " بیل و ملیندا گیتس" اینطوری نبود.

ملیندا گیتس، همسر بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت پس از طلاق از همسرش به دومین زن ثروتمند جهان تبدیل شده است.

در حالی که این زوج در طبقه ثروتمندترین افراد جهان قرار دارند و بنظر می رسد این زندگی با عطوفت لازم نیز همراه بوده است اما آنها تنها به دلیل توقف "رشد" حاضر نیستند زندگی مشترک خود را ادامه دهند.

تنها رشد و دانش است كه به يك زندگي طراوت مداوم مي دهد و هيچ دلیل زيستي ديگر نمي تواند عامل سلطه واقعي يك مرد يا زن در زندگي مشترك باشد.

ثبت طلاق بیل و ملیندا گیتس نشان داد كه زنان همیشه جنس ستم کشیده جامعه نیستند و اگر هر کدام از زوجین احساس کنند در کنار شریک خود "رشد" نمی کنند گزینه طلاق و جدایی را بر می گزینند.

لینک کوتاه: asriran.com/003Hm3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ملیندا گیتس زندگی مشترک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم

امیر حسین بانکی پور، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه معلم در ادبیات دینی ما عالی‌ترین درجه است، اظهار کرد: پیامبر فرموده اند: به معلمی مبعوث شده ام، یعنی در بین آنچه که امروز به عنوان این همه شغل مطرح است پیامبر معلمی را به عنوان شغل خود بیان می‌کنند و حتی خداوند هم در قرآن کریم خود را معلم انسان توصیف کرده است.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

 

وی افزود: جایگاه معلمی در فرهنگ دینی جایگاه مرتفع انبیای الهی، اولیای الهی و جایگاه مقدس‌ترین انسان‌ها در جامعه بوده است، معلمی پیش از آنکه شغل باشد به عنوان جایگاه بزرگ اجتماعی به حساب می‌آید.

بانکی پور تصریح کرد: افرادی باید به سمت معلمی روند که عاشق این جایگاه باشند، یعنی معلمی قبل از اینکه حرفه باشد عشق است و کسانی معلم موفق هستند که جنبه عاشقانه را نسبت به این جایگاه داشته باشند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: شیرین‌ترین لحظات عمر بنده معلمی بوده است و به هیچ عنوان آن را با شغل دیگری جا به جا نمی‌کنم، معلم بزرگ سیر زندگی و نقطه عطف زندگی انسان را متحول می‌کند و بینش انسان را شکل می‌دهد و نقش تربیتی اساسی در زندگی دارد و دانش‌های علم را به زندگی انسان منتقل می‌کند، مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت و منزلت جایگاه معلمی در اجتماع است و زمانی حفظ می‌شود که معلمان از نظر مادی تامین شوند و هم جایگاهشان حفظ شود، بنده مرحوم حضرت امام را به عنوان بهترین و بزرگترین معلمم یاد می‌کنم.

بانکی پور گفت: گاهی برخی از رفتار‌های عملی و عینی معلمان در زندگی انسان‌ها تاثیر گذار است، مثلا افرادی بودند که در گذشته در مقابل استاد و معلم بی ادبی می‌کردند، اما معلمان در مقابل اهانت آنها رفتار خوبی از خود به نمایش می‌گذاشتند که با وجود گذشت ۳۰ تا ۴۰ سال از آن رفتار‌ها ما آن را به عنوان الگو در زندگی خود پیاده سازی می‌کنیم.

وی با بیان اینکه جایگاه معلم در گذشته دارای حرفه قدسی بود و ارزش گذاری بیش از وضعیت فعلی را شاهد بودیم؛ تاکید کرد: هم اکنون جایگاه معلمی در کشور افت کرده است و در درجه اول باید مسئولان کشور نگاهشان را در برنامه ریزی‌های بودجه تغییر دهند، متاسفانه شاهد افت این جایگاه هستیم.


نماینده مجلس اضافه کرد: سهم این جایگاه باید حفظ و ثبات در آموزش و پرورش تقویت شود. ثبات در آموزش و پرورش در کشور ما طی ۳۰ تا ۴۰ سال گذشته متوسط کمتر از ۲ سال بوده است، حفظ ثبات آموزش و پرورش در مدیریت کلان و ثبات برنامه ریزی می‌تواند در این قضیه نقش داشته باشد.

بانکی پور گفت: از زبان خیلی بزرگان شنیدم که اگر آنها را رها کنیم و بخواهند جایگاهی برای خودشان انتخاب کنند، بهترین جایگاه را معلمی می‌دانند که با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست و امیدوارم که قدر جایگاه خود را بدانند.

وی اضافه کرد: روایت داریم که حضرت علی به پیامبر اکرم فرموده اند اگر یک نفر به دست تو تربیت شود از آنچه که خورشید بر او می‌تابد ارزشش بیشتر است.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • عفاف و حجاب حافظ زندگی انسان‌ها است
  • بزرگداشت روز معلم در مدرسه علمیه فاطمیه نقده
  • گربۀ محله مهم است
  • مهم‌ترین مسئله حفظ حرمت معلمان در جامعه است/ ثبات در آموزش و پرورش را ایجاد کنیم
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • طنین زنگ سپاس معلم در مدارس آبادان
  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • طلاق به خاطر پیدا شدن روسری در خودروی همسر
  • طلاق به‌خاطر پیدا شدن روسری در خودرو شوهر