Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@03:03:56 GMT

جمع آوری ۷۳۶ رمز ارز غیر مجاز در استان همدان

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۹۲۷۴

جمع آوری ۷۳۶ رمز ارز غیر مجاز در استان همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،شیرزاد جمشیدی,مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته ۷۰۰ دستگاه رمزارز از سطح استان جمع‌آوری شد افزود: امسال نیز ۳۶ دستگاه از این دستگاه‌های غیرمجاز جمع‌آوری شده است.

او در ادامه بیان کرد:رمز ارز‌ها از شیوه نامه های رمزگرافیکی و یا کد‌های فوق‌العاده پیچیده برای رمز‌گذاری دیتا‌های حساس و انتقال آن‌ها استفاده می‌کنند تا معاملات امنی را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توسعه‌دهندگان رمز ارز‌ها این شیوه نامه های بهداشتی را بر پایه اصول پیچیده ریاضیات و مهندسی کامپیوتر بنا کرده‌اند که آن‌ها را غیرقابل نفوذ می‌کند.

این پروتکل‌ها همچنین هویت افراد استفاده کننده از رمز ارز‌ها را مخفی نگه می‌دارد و ردیابی و پیدا کردن آن‌ها را برای هر کسی و هر دولتی دشوار می‌کند. برای تولید هر واحد ارز مجازی «بیت کوین» نیاز به مصرف ۷۲ هزار کیلووات برق است، یعنی برای تولید هر واحد از این نوع ارز مجازی، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک، برق استفاده می‌شود.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، درباره تأثیر رمزارز‌ها در افزایش مصرف برق افزود: با توجه به این‌که رمزارز‌ها در حال محاسبات شبانه‌روزی هستند، مصرف زیادی دارند و هر کدام از آن‌ها می‌توانند تا ۵ برابر یک مشترک خانگی مصرف داشته باشند و این باعث ایجاد زیرساخت‌های قاچاقی و غیرمجاز می‌شود که شرایط را برای ما دشوار می‌کند.

او تأکید کرد: بیشتر رمزارز‌های شناسایی شده از تعرفه‌های مخفف که به آن‌ها یارانه تعلق می‌گیرد، استفاده کرده بودند.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود:به محض شناسایی این افراد، همه هزینه‌ها و خسارت‌هایی که به شبکه برق استان وارد شده است، از طریق مراجع قضایی، از انان گرفته می‌شود.

جمشیدی گفت:استخراج ارز‌های مجازی با توجه به پایین بودن نرخ برق در کشورمان و افزایش بیش از حد قیمت آن جذابیت زیادی برای استخراج‌کنندگان دارد؛ به گونه‌ای که در تازه‌ترین گام، استفاده غیرمجاز از برق خانگی هم به فهرست اقدام‌های غیرمجاز افزوده شده و چالشی دیگر برای صنعت برق رقم زده است. 

مصرف بالای برق توسط دستگاه‌های استخراج ارز‌های دیجیتال و مجازی، همواره تهدیدی برای صنعت برق به شمار می رود؛ برای تولید هر واحد ارز مجازی «بیت کوین» نیاز به مصرف ۷۲ هزار کیلووات برق است، یعنی برای تولید هر واحد از این نوع ارز مجازی، به اندازه مصرف ۲۸ مشترک، برق استفاده می‌شود.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ارز دیجیتال توزیع نیروی برق برای تولید هر واحد استان همدان برق استان ارز مجازی رمز ارز ارز ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، هدی ابوالحسنی در گفت‌وگویی خبری با اشاره به مثبت شدن آزمایش اعتیاد دو جوان مصرف کننده داروی لاغری گفت: این دو جوان که هیچ سابقه مصرف مواد مخدر ندارند در هنگام استخدام با آزمایش مثبت اعتیاد روبه رو شدند.وی با اشاره به رهگیری تولید و توزیع غیر قانونی این داروی لاغری در یکی از عطاری‌های مرکز شهر از شهروندان خواست؛ به هیچ عنوان داروها و مکمل‌ها را از عطاری ها، فضای مجازی و باشگاه‌های ورزشی تهیه نکنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، تنها مرکز قانونی تهیه دارو را داروخانه‌های مجاز دانست و با بیان اینکه فروشندگان عطاری مجاز به تجویز گیاهان دارویی با هدف درمان نیستند تاکید کرد: عطاری‌ها فقط مجاز به فروش گیاه دارویی هستند و نه داروی گیاهی.

ابوالحسنی، با اشاره به بازرسی بیش از ۳۰۰ عطاری استان در یک سال گذشته از پلمپ ۲۲ عطاری متخلف خبر داد و گفت: داشتن برچسب اصالت و سیب سلامت از الزامات اقلام دارویی و بهداشتی است.

کد خبر 6086011

دیگر خبرها

  • طرح جمع آوری اتباع غیر مجاز در استان یزد
  • گذرگاه های غیر مجاز ریلی راه آهن جنوب جمع آوری شد + عکس
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • قلیان لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • قلیانی لاکچری که چند سال پیش ممنوع بود حالا مجاز شده!
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • مسکن مجاز در دوران بارداری
  • ۱۰ رشته انشعاب آب غیرمجاز خانه باغ در ایلام شناسایی و جمع‌آوری شد
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند