Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@12:16:17 GMT

عشایر ایلام کمبود آب و علوفه دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۴۹۶۶۳

عشایر ایلام کمبود آب و علوفه دارند

ایسنا/ایلام معاون اقتصادی استاندار ایلام گفت: در تلاش برای جذب اعتبار از ردیف‌های مورد نظر برای تامین آب شرب به جامعه عشایر هستیم تا امسال با مشکل کم‌آبی مواجه نشوند.

«جهانگیر رستم‌زاد» در نشست بررسی مسائل و مشکلات عشایر با بیان اینکه  عشایر قشر مولد و تولیدکننده جامعه است  و باید مشکلات آنان را بررسی و تا رسیدن به نتیجه مطلوب پیگیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت:  به دلیل کاهش نزولات جوی امسال مراتع با کمبود تولید علوفه مواجه شدند و همین امر تعلیف دام های عشایر را با مشکل مواجه کرده بخشی از مشکلات عشایر از طریق مکاتبه با مرکز به منظور تامین علوفه و نهاده‌های دامی مورد نیاز  برطرف می‌شود و همچنین با کمک دادستانی خروج کاه و کلش از استان ممنوع شده است.

معاون اقتصادی استاندار ایلام از رایزنی با بانک‌های استان و مرکز برای استمهال تسهیلات اعطایی به جامعه عشایری خبر داد و تاکید کرد: تامین نیاز عشایر استان در اولویت قرار دارد و در تلاش برای جذب اعتبار از ردیف‌های مورد نظر برای تامین آب شرب به جامعه عشایر هستیم تا امسال با مشکل کم‌آبی مواجه نشوند.

«بهروز یاسمی» مدیرکل امور عشایری استان ایلام نیز در این نشست با اشاره به کاهش نزولات جوی و خشکسالی،اظهار کرد: اکنون عشایر علاوه بر کمبود علوفه مرتعی، با مشکل آب شرب نیز مواجه هستند و ۱۵ دستگاه تانکر کار آبرسانی به جامعه عشایری را انجام می دهند اما در برخی از مناطق صعب‌العبور که قبلا برای آبرسانی به آن از خودروهای کمک‌دار استفاده می‌شد و هزینه اجاره آنها از منابع دولتی تامین می‌شد به دلیل نبود اعتبار با مشکل مواجه هستیم.

وی با بیان اینکه از طریق ستاد بحران برای رفع مشکلات عشایر درخواست ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار کرده‌ایم تا بتوانیم وضع موجود را حفظ  کنیم، تصریح کرد: با توجه به کاهش ۴۰ درصدی میزان تولید علوفه ، برای تعلیف دام‌های عشایر نیاز به ۴۲ هزار تن علوفه داریم و از طریق وزارت جهاد کشاورزی پیگیر تامین آن هستیم.

یاسمی تصریح کرد: عشایر استان با ۳۰۰ هزار دام مازاد مواجه‌اند که برای خرید این دام‌ها با پشتیبانی امور دام مذاکره شده و قرار است به قیمت هر کیلوگرم ۴۵۰ هزار ریال خریداری شود، امیدواریم با همراهی مجموعه اقتصادی استان بتوانیم  مانع خسارت به جامعه عشایری استان شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه ایلام عشاير جامعه عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۴۹۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی

به گزارش قدس آنلاین، یکی از رویکردها و اهداف اصلی دولت سیزدهم از زمانی که ارز ترجیحی حذف شد تمرکز بر روی نحوه تامین سبد غذایی مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه بود تا فشاری در زمینه تامین نیازهای غذایی و خوراکی بر مردم وارد نشود.

بدنه اقتصادی دولت سیزدهم با یک تدبیر ویژه و خرد جمعی طرح کالابرگ الکترونیکی را طراحی و اجرایی کرد تا فشار کمتری به مردم به خصوص دهک های پایین جامعه در جهت تامین نیازهای غذایی وارد شود.

در این طرح جامع و البته هوشمندانه دولت سعی کرد تا از طریق یارانه ها سبد غذایی مورد نیاز مردم را در حد قابل قبولی تامین کند از این رو با اختصاص این طرح به دهک‌های مختلف جامعه شیوه جدیدی را در تامین نیازهای غذایی مردم ابداع کرد.

در طرح کالابرگ الکترونیکی برای همه یارانه‌بگیران اعتبار کالابرگ الکترون یک ماه زودتر از یارانه نقدی شارژ می‌شود که افراد می‌توانند با کارت بانکی سرپرست خانوار ۱۱ قلم کالای مورد نظر شامل مرغ، تخم‌مرغ، گوشت منجمد، قند و شکر، روغن، ماست، شیر، پنیر، ماکارونی و حبوبات را خریداری کنند.

طبق اطلاعات مندرج در پایگاه اطلاع رسانی دولت در طرح کالابرگ الکترونیکی  ۷ دهک از افراد جامعه تحت پوشش قرار دارند و هدف دولت از اجرای طرح کالا برگ الکترونیکی این است که مواد مغذی موردنیاز در ۱۱ قلم کالای سبد مدنظر کالابرگ الکترونیکی به جامعه هدف برسد و دهک های کم‌درآمد از نظر تغذیه شامل پروتئین، ویتامین و ریزمغذی‌ها مشکلی پیدا نکند.

گفتنی است طبق آمارها و گزارش ‌های منتشر شده دولتمردان و تیم اجرایی طرح کالابرگ الکترونیکی نمره قابل قبولی را از مردم در جهت اجرای این طرح کسب کرده است روندی که زمزمه‌های ادامه این طرح را قوت می بخشد در حالیکه که دولتمردان هنوز درباره این موضوع اظهارنظر شفاف و صریح نداشتند.

بدون شک تامین سبد غذایی مردم به خصوص اقشار کم‌درآمد و ضعیف یکی از مهم‌ترین اهداف تمامی دولت‌ها در کشورهای مختلف از جمله جمهوری اسلامی ایران است که این مهم با درایت هوشمندانه مسئولان کشورمان به بهترین شکل ممکن و بارعایت تمام پروتکل‌ها و اصول اقتصادی اجرایی شده که این روند قابل تقدیر است و امیدواریم به بهترین شکل ممکن تداوم یابد.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • ۱۸ درصد جمعیت جامعه عشایری ایلام در شهرستان آبدانان زندگی می‌کنند
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی/ نمره ۲۰ دولتمردان در اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان