Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از ایسنا، ابوالفضل عمویی اظهار کرد: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس امروز در محل کمیسیون تلفیق جلسه فوق العاده ای را با حضور وزیر خارجه برگزار کرد که بخش عمده ای از جلسه به موضوع فایل منتشر شده از او اختصاص داشت. این جلسه انتقادی و چالشی بود.

وی توضیح داد: در این جلسه ۱۲ نماینده از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سایر کمیسیونها به طرح دیدگاه ها و نقطه نظرات و انتقاداتشان پرداختند که از جمله محورهای آن بحث انتشار فایل صوتی بود که باعث ایجاد دو قطبی میدان و دیپلماسی در اذهان جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین نمایندگان از عدم دقت در انجام این مصاحبه انتقاد کرده و آثار منفی انتشار آن در امنیت ملی از جمله روابط با برخی کشورهای دوست و همسایه را مورد اشاره قرار دادند. آنها با اشاره به جایگاه والای شهید سلیمانی به عنوان قهرمان ملی در انظار عمومی به موضوع لزوم تامین منافع ملی تاکید داشتند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به اظهارات وزیر خارجه گفت: وزیر خارجه با اشاره به روند طراحی این مصاحبه توضیح داد که در دولت تصمیم گرفته شده برای انتقال تجربیات وزرا و افرادی که در آینده مسئولیت می پذیرند مصاحبه هایی صورت گیرد تا مباحث به نفرات بعدی به عنوان تجربه منتقل شود؛ در این چارچوب قرار شد حداکثر ۶۰ تا ۹۰ دقیقه از این مصاحبه عمومی شود و این کار برعهده مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بود از طرف مصاحبه شنونده امضا گرفته شد که بدون رضایت او مباحث منتشر نشود، ولی در نهایت این روند رعایت نشده و فایل در اختیار رسانه های خارجی قرار گرفت.

وی افزود: آقای ظریف تاکید داشت که فرمایشات رهبری را پایانی بر بحثهای کارشناسی در این باره می داند. او با اشاره به سابقه همکاری و رفاقتش با شهید سلیمانی بیان کرد که شهید سلیمانی برای او بیشتر از یک فرمانده بود و به هیچ وجه به دنبال تخطئه جایگاه سردار سلیمانی نبوده است.

عمویی اضافه کرد: طبق توضحیات وزیر خارجه او با ایده دو قطبی شدن میدان و دیپلماسی موافق نیست و شخصا این موضوع را دنبال نمی کند. وزیر خارجه معتقد است که میدان و دیپلماسی در کنار هم می تواند منجر به تامین دقیق منافع ملی شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین اظهار کرد: دستور دیگر جلسه امروز کمیسیون بررسی سه درخواست تحقیق و تفحص از مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری بود. این درخواستها توسط حاجی دیلگانی نماینده شاهین شهر، امیرآبادی نماینده قم و بنده مطرح شد. کمیسیون با تجمیع این درخواستها موافقت کرد؛ لذا مصوبه کمیسیون برای تصمیم گیری نمایندگان به صحن علنی ارائه شد. بازده تحقیق و تفحص دوره ۸ ساله اخیر است.

عمویی افزود: همچنین در این جلسه تعدادی از نمایندگان سوال از وزیر خارجه در موضوعات مختلف مطرح کردند. از جمله آنها خانم محمدبیگی نماینده قزوین بود که درباره علت تاخیر در روند افتتاح کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در حلب سوالی را بیان کرد. وزیر خارجه ضمن ارائه توضیحاتی درباره روند پیگیری امور تاکید داشت که موضوع در دست پیگیری است و سرکنسولهای جمهوری اسلامی  در حلب و لاذقیه تعیین شده و در اسرع وقت موضوع دنبال می شود با توجه به این موضوع سوال در جریان است نماینده سوال کننده یک ماه برای اعلام نظر فرصت خواست.

وی ادامه داد: سوال دیگر را آقای سلیمی نماینده محلات درباره پیگیری خسارت وارد شده به جمهوری اسلامی ایران در اثر عدم پایبندی طرف مقابل به تعهدات خود در برجام مطرح کرد که وزیر خارجه با اشاره به مباحث طرح شده درباره خسارت وارد شده درباره پیگیری های انجام شده هم توضیح داد  و تاکید کرد این موضوع همچنان در دستور کار است. علیرغم توضیحات داده شده نماینده سوال کننده قانع نشد و سوال به صحن علنی ارجاع شد.

کد خبر 599951 برچسب‌ها محمدجواد ظریف قاسم سلیمانی مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: محمدجواد ظریف قاسم سلیمانی مجلس شورای اسلامی وزیر خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۰۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، «کیلم دو تامبلا» نخست وزیر بورکینافاسو که به منظور شرکت در دومین همایش بین‌المللی ایران و آفریقا به تهران سفر کرده است، با «سیدصولت مرتضوی» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار کرد.

مرتضوی در این دیدار به تشریح مهمترین ظرفیت‌های صادرات محور جمهوری اسلامی ایران برای توسعه همکاری‌های دو کشور پرداخت.

وزیر کار با اشاره به امضای ۸ یادداشت تفاهم همکاری میان جمهوری اسلامی ایران و بورکینافاسو در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی و آموزشی بر تسریع در اجرای این برنامه‌ها تاکید کرد.

مرتضوی از طرف دولت جمهوری اسلامی ایران ریاست کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی با بورکینافاسو را عهده دار است.

کد خبر 6089617

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • امنیت خلیج فارس با مشارکت کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • وزیر امور خارجه: امنیت خلیج فارس فقط با مشارکت کشورهای ساحلی تأمین می‌شود
  • امیرعبداللهیان: امنیت خلیج فارس با مشارکت تمامی کشورهای ساحلی تامین می‌شود
  • افزایش ایست‌های بازرسی در تهران؛ نماینده مجلس: این‌ها جزو وظایف عادی فراجا است!
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: غافلگیری ایران در زمان عملیات نبود، در راهبرد و تاکتیک بود
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد
  • صحبت‌های بی‌سابقه قالیباف درباره ماجرای ارز/ آغاز گشت ارشاد مسئولان توسط رادان
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد