Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام تسخیری با اشاره به تعداد بالای نهادهای فرهنگی، عدم انسجام در اجرای برنامه ها را یک آسیب دانست و گفت: متأسفانه آرمان و هدف میان اهداف شخصی و سازمانی نهادهای فرهنگی فراموش می شود که باید وحدت در این حوزه مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، حجت الاسلام «غلامحسن تسخیری»،عصر امروز(۱۹اردیبهشت) در نخستین نشست علمی، همایش ملی مازندران شناسی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که به صورت مجازی در سالن سلمان هراتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران برگزار شد به ویژگی ها و برجستگی های مازندران در کلام مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: مازندرانی ها در صدر اسلام، دوران نهضت انقلاب، دفاع مقدس و همچنین دفاع از حرم آل الله در صفوف مقدم بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه کربلا با بیان این که مردم مازندران در دفاع از ارزش ها و همچنین حضور فعال در عرصه های فرهنگی و اجتماعی همواره پیشگام بودند، افزود: به طور قطع استانی که ولایت مدار و جزء مناطقی است که نخستین بار وقتی فرزندان اهل بیت(ع) وارد کشور شدند را با آغوش باز پذیرفته دشمنان زیادی هم دارد.

 

حجت الاسلام تسخیری در ادامه سخنان خود به بیان برخی آمار در حوزه جغرافیایی و فرهنگی پرداخت و با بیان این که متوسط رشد جمعیت در استان یک درصد است، گفت: مازندران دومین استان در کوچک بودن خانواده است و متوسط جمعیت خانواده در این استان حداکثر سه نفر است.

 

وی با بیان این که مازندران رتبه نخست تک فرزندی در کشور را به خود اختصاص داده است و رتبه نخست مهاجرت به تهران مربوط به این استان است، ادامه داد: مسئولان مربوط باید پاسخ دهند استانی که دارای چنین ظرفیت های بسیار بالایی است چرا با آسیب های جدی مواجه است.

 

حجت الاسلام تسخیری در ادامه سخنان خود به ترکیب قومیتی در مازندران اشاره کرد و با بیان این که هفت قومیت در این استان حضور دارند، گفت: علاوه بر این حدود هشت فرقه و اقلیت دینی نیز در استان حضور دارند و بعضاً به فعالیت نیز مشغول هستند که باید در این خصوص فکری شود.

 

وی همچنین به نقش آفرینی مازندران در هشت سال دفاع مقدس اشاره کرد و با بیان این که این استان ده هزار و 400 شهید را جنگ تحمیلی تقدیم انقلاب کرده است، افزود: مازندران با 66 هزار رزمنده، 31 هزار جانباز، دو هزار و 382 آزاده و 311 سردار شهید از یک ظرفیت بالایی در این حوزه ها برخوردار است.

 

مسئول دفتر نماینده ولی فقیه در سپاه کربلا با بیان این که 635 شهید استان مربوط به شهدای ترور هستند، ادامه داد: مازندران در دفاع از حرم آل الله نیز 42 شهید را تقدیم کرده که همه این ها برای ما پیام دارد و آن هم زنده و پویا بودن عرصه های انقلاب و فرهنگ دینی است و باید از این ظرفیت های بالای فرهنگی استفاده کنیم.

 

وی با بیان این که مردم مازندران پایبند به اعتقادات دینی و انقلابی هستند و این یک فرصت بسیار خوبی است، خاطرنشان کرد: وجود هزار و 361 امامزاده، هفت هزار و 628 مسجد و حسینیه، 54 مدرسه علمیه، هشت هزار طلبه و روحانی و پنج هزار هیأت مذهبی به نوبه خود یک ظرفیت بسیار بالای فرهنگی و دینی در استان است که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

حجت الاسلام تسخیری در ادامه سخنان خود به آمار بالای رسانه ها در استان مازندران اشاره کرد و با بیان این که این آمار بالا به ویژه در حوزه مجازی در کنار ظرفیتی که دارند می توانند تهدیداتی را نیز با خود به همراه داشته باشند، گفت: امروز دشمنان ملت ایران تلاش می کنند با تبلیغات دروغین و اخبار کذب و ناامید کننده مردم را نسبت به آینده انقلاب و نظام دلسرد کنند.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعداد بالای نهادهای فرهنگی، عدم انسجام لازم و همچنین پراکندگی در اجرای برنامه ها را یک آسیب موجود در این حوزه دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه آرمان و هدف میان اهداف شخصی و سازمانی نهادهای فرهنگی فراموش می شود که در این حوزه باید انسجام و وحدت لازم بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: همایش مازندران شناسی دفاع از حرم شهدای ترور وحدت دفاع مقدس حجت الاسلام تسخیری نهادهای فرهنگی سخنان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۲۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل گفت: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن محمدی ادیب در دیدار با مسئولان بانک گردشگری اظهار کرد: در حال حاضر قریب به ۹۰ پروژه در حوزه گردشگری استان اردبیل در حال اجرا است که سرمایه‌گذاری بیش از ۲۰ همتی در این پروژه‌ها انجام می‌شود و نشان‌دهنده حرکت رو به جلوی گردشگری استان اردبیل است.

وی افزود: ما از بانک گردشگری به‌عنوان یک بانک تخصصی و متولی در حوزه گردشگری انتظار داریم که در حوزه گردشگری اردبیل با توجه به پتانسیل‌های موجود فعالیت ویژه‌ای داشته باشد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل تاکید کرد: اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل حمایت ویژه‌ای از سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری انجام می‌دهد و موافقت اصولی بی‌نام برای مناطق و پروژه‌های مستعد در استان صادر شده است که بانک گردشگری می‌تواند در این راستا با مشارکت سرمایه‌گذاران در این موارد فعالیت کند.

محمدی ادیب ادامه داد: همچنین مطابق توافقات اولیه به‌دست آمده تشکل‌های حرفه‌ای گردشگری استان با بانک گردشگری در راستای همکاری‌های بیشتر و تعریف ساز و کارهای حمایتی تفاهمنامه امضا می‌کنند تا بتوانیم از ظرفیت مجموعه‌های گردشگری استان و منابع بانک گردشگری برای رونق و توسعه این صنعت در استان استفاده کنیم.

کد خبر 748853

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • اجرای نوبت‌بندی مخازن آبی برای تأمین آب کشتزارهای مازندران
  • اجرای برنامه‌های نکوداشت هفته شیراز از ۱۲ اردیبهشت
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • جشنواره فرهنگی گردشگری سی ترمی در شهرستان زهک
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند