Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اعظم‌ علی‌بیگی یک‌شنبه شب با بیان اینکه در یک سال گذشته ۱۸۶ مورد تماس تلفنی با اورژانس اجتماعی اردستان صورت گرفته است، افزود: بیشترین موارد را به ترتیب کودک آزاری و خشونت خانگی به خود اختصاص داده است.

وی بدون اعلام آمار کودک‌آزاری ادامه داد: کودک‌آزاری‌های صورت گرفته اغلب ناشی از آگاهی نداشتن والدین، اختلال خلقی، طلاق و اعتیاد والدین بوده که اورژانس اجتماعی با مداخله موثر و راهنمایی والدین در زمینه‌ مهارت‌های فرزندپروری سعی در حل مشکلات و بهبود روابط داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسوول اورژانس اجتماعی اردستان اظهار داشت: برگزاری افزون بر ۵۶۰ نشست مشاوره تخصصی فردی و خانوادگی در زمینه رفع خشونت خانوادگی و کاهش اختلاف‌ها خانوادگی، آموزش مهارت‌های زندگی، فرزندپروری، زندگی زناشویی، پیشگیری از خودکشی و نحوه رفتار والدین با کودک و نوجوان برای گروه‌های هدف از دیگر اقدام‌های صورت گرفته است.

وی خاطر نشان کرد: اورژانس اجتماعی با هدف کاهش آسیب‌های اجتماعی و مداخله در بحران‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی راه‌اندازی شده و در زمینه‌های مختلف فعالیت می کند.

علی‌بیگی اضافه کرد: از جمله این فعالیت‌ها بحث کودک آزاری، همسر آزاری، اختلافات حاد خانوادگی، اقدام به خودکشی، افراد دارای اختلال هویت جنسی، سالمند آزاری، معلول آزاری و فرار از منزل کودکان و نوجوانان است.

مسوول اورژانس اجتماعی اردستان گفت: به دلیل بافت سنتی اردستان، برخی مردم از گزارش خشونت خانگی به اورژانس اجتماعی خودداری و گاهی در این مورد کوتاهی می‌کنند که این روند باید اصلاح شود.

شهرستان اردستان با افزون بر ۴۲ هزار نفر جمعیت در ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان واقع شده است.

برچسب‌ها اردستان اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اردستان اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اردستان اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی کشور اخبار کنکور اورژانس اجتماعی اردستان کودک آزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۲۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد

رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.

به گزارش ایسنا، امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش زنان در معنابخشی به زندگی خانوادگی و اجتماعی
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • شعبه پیگیری دریافت رشوه در شهرداری تهران ایجاد شد | پرونده ها در این زمینه با سرعت بیشتر پیگیری می شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش» برگزار شد