Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش اتاق خبر به نقل از فارس، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه روز یکشنبه به مناسبت «روز اروپا» تاکید کرد که اتحادیه اروپا نیازمند ترکیه بوده و آنکارا با وجود موانع، همچنان منتظر عضویت در اتحادیه اروپاست.

اردوغان اضافه کرد: «مانع بزرگ در برابر اتحادیه اروپا برای تبدیل شدن به بازیگر جهانی قدرتمند، عدم صبر و نبود دیدگاهی راهبردی است».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد که اتحادیه اروپا نیازمند ساختار سازمانی جدید و موثر بوده و سازوکارهای تصمیم‌گیری در اتحادیه اروپا باید مورد بازبینی قرار بگیرد.

اردوغان افزود: «کاملا آشکار است که اتحادیه اروپا بدون مشارکت و حمایت ترکیه، قادر نخواهد بود به صورت قدرتمند حضور یابد».

وی گفت که ترکیه همچنان به هدف راهبردی خود برای عضویت در اتحادیه اروپا با وجود موانع و معیارهای دوگانه‌ای که با آن مواجه است، ادامه می‌دهد».

در ماه‌های گذشته اقدامات اکتشافی ترکیه در شرق دریایی مدیترانه به تشدید تنش‌ها میان این کشور و کشورهای اروپایی منجر شده است. یونان و قبرس به همراه برخی کشورهای اروپایی می‌گویند که اقدامات ترکیه غیرقانونی و تنش‌آمیز است و به آنکارا درباره تبعات این اقدامات هشدار داده‌اند. ترکیه اما اعلام کرده که این کشور تنها در حال تامین حقوق خود در این دریا و دریاهای سیاه و اژه است.

از سوی دیگر رئیس‌جمهور ترکیه طی هفته‌های اخیر دو سند را به امضا درآورد که یکی از آن‌ها سند خروج این کشور از کنوانسیون استانبول بود که این تصمیم موجی از انتقادات جامعه بین‌المللی را برانگیخت و اتحادیه اروپا آن را پیام خطرناک دولت ترکیه علیه زنان توصیف کرد.

با این‌ حال دفتر ریاست‌جمهوری ترکیه در بیانیه‌ای در خصوص این تصمیم توضیح داد که دلیل خروج یکجانبه آنکارا از این پیمان به دلیل آن بوده که بخش‌هایی به این پیمان افزوده شده است که خلاف ارزش‌های اخلاقی آنکارا بوده است.

پیمان استانبول در سال ۲۰۱۱ به امضای ۱۳ کشور عضو شورای اروپا در استانبول درآمد و هدف آن مقابله با خشونت علیه زنان، خشونت خانگی، تجاوز در زندگی زناشویی و هرگونه آزار و اذیت و تبعیض علیه زنان توصیف شده است و در حال حاضر ۴۵ کشور عضو این پیمان هستند.

طبق گزارش شبکه «یورونیوز»، ترکیه نخستین کشوری بود که این کنوانسیون را که اولین دستورالعمل قانونی و الزام‌آور برای مقابله با خشونت علیه زنان است و بر پیشگیری از خشونت خانگی، حمایت و محافظت از قربانیان و پیگیرد قانونی متخلفین تاکید دارد، تصویب کرد.

 

 

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: اتحادیه اروپا رجب طیب اردوغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۳۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد

رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا علیه گرجستان بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ایراکلی گاریباشویلی» رئیس حزب حاکم «رویای گرجستان» در واکنش به قطعنامه مصوب پارلمان اروپا در خصوص پیش‌نویس قانون «شفافیت نفوذ خارجی» بیان کرد: قطعنامه پارلمان اروپا غیرقابل‌قبول، ناعادلانه و توهین‌آمیز است و همچنین حاوی ترفندی است که اشاره به امکان تجدیدنظر در رژیم بدون ویزا دارد.

وی با بیان اینکه مردم گرجستان به خوبی هدف از تصویب این قطعنامه را درک می‌کنند، گفت: می‌خواهم به مردم بگویم که «حزب خلق اروپا» دقیقاً با لابی‌گری «جنبش ملی» متحد اصلی خود در اروپا این قطعنامه شرم‌آور و ناعادلانه را اجرا کرد.

گفتنی است، حزب حاکم رویای گرجستان روز 3 آوریل پیش‌نویس قانونی را به مجلس این کشور ارائه کرده که قانون «شفافیت نفوذ خارجی» نام دارد.

طبق این قانون، سازمان‌های غیردولتی و رسانه‌های گرجستان که بیش از 20 درصد بودجه خود را از منابع خارجی تأمین می‌کنند، باید خود را به‌ عنوان نماینده خارجی یا «عامل تحت نفوذ خارجی» ثبت و معرفی کنند.

اتحادیه اروپا خواستار عدم تصویب این لایحه شده و اعلام کرد که لایحه نفوذ خارجی با اصلاحات دموکراتیکی که به منظور پیوستن گرجستان به اتحادیه اروپا لازم است، تضاد دارد.

شارل میشل رئیس شورای اروپا در شبکه اجتماعی ایکس هشدار داد که این لایحه گرجستان را از اتحادیه اروپا دورتر می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • اردوغان: در برابر نابودی فلسطینی‌ها سکوت نخواهیم کرد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • آنکارا: هدف قرار دادن اردوغان نشان دهنده وضعیت روانی فعلی اسرائیل است
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • کنایه وزیر خارجه اسرائیل به اردوغان: سریالت را ببین
  • کنایه وزیر خارجه رژیم اسرائیل به اردوغان: سریالت را ببین
  • اردوغان : نتانیاهو قصاب غزه است
  • اردوغان: نام نتانیاهو به عنوان قصاب غزه در تاریخ ثبت شده است | کسی که می‌خواهد فرعون امروز را ببیند، راه دور نرود ...
  • اردوغان: حفاظت از قدس وظیفه ماست/ نام نتانیاهو به عنوان قصاب غزه در تاریخ ثبت شده است