Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود نوابی معتقد است که مردم از سینمای تلخ و افسرده خسته شده‌اند و جامعه ما امروز بیش از هر زمان دیگر به ساخته شدن و پخش و اکران آثار کمدی نیاز دارد.

مسعود نوابی کارگردان سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: جامعه امروز ما نیازی اساسی به فیلم‌ها و سریال‌های کمدی دارد چرا که ما به واسطه مشکلات اقتصادی و به خصوص شیوع ویروس کرونا در حال حاضر شاهد بالا رفتن میزان افسردگی در جامعه هستیم و متأسفانه فیلم‌ها و سریال‌ها بیشتر از تزریق نشاط به افسرده و ناراحت کردن جامعه مشغول است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوابی در ادامه اظهاراتش گفت: جامعه به فیلم‌های کمدی و شاد نیاز دارد و مردم دیگر از فضای تلخ و ناراحت‌کننده خسته شده‌اند. تا امروز در این شرایط به این نیاز اساسی در جامعه پاسخ داده نشده و فیلم‌های معدودی مثل «خوب بد جلف» هستند که کیفیت مناسبی دارند. امروز ساخت سریال‌های طولانی طنز در تلویزیون باید در اولویت قرار بگیرد و مردم می‌توانند دوباره با دیدن این آثار هر شب ساعاتی را با حال خوب بگذرانند اما متأسفانه نمی‌دانم چرا تلویزیون چنین کاری انجام نمی‌دهد.

او افزود: در همه جای دنیا به سینمای کمدی نگاهی سطحی و نه چندان جدی وجود دارد. معدود فیلم‌هایی را می‌توان نام برد که کمدی هستند و در جشنواره‌ها هم مورد استقبال قرار گرفته‌اند اما به طور کل این گونه سینمایی در کشور ما از این شانس برخوردار است که مورد استقبال قرار بگیرد و فروش بالایی داشته باشد و می‌بینیم که هر سال فیلم‌های کمدی جزو آثار پرفروش هستند و من هم با فیلم‌هایی چون «کلاهی برای باران» و «قلقلک» این فروش و استقبال را تجربه کردم به طوری که زمان فروش دیسک «قلقلک»، این فیلم توانست آن زمان 1 میلیارد تومان فروش داشته باشد.

کارگردان مجموعه تلویزیونی «دردسر والدین» در ادامه تأکید کرد: امروز شاید نگاهی جدی به سینمای کمدی وجود نداشته باشد و ساخت آن را بسیار سهل و آسان تصور کنند. این معضل را نمی‌توان نادیده گرفت اما با وجود این هم من معتقدم باید ساخت آثار کمدی در اولویت قرار بگیرد و ما باید به تزریق شادی در جامعه توجه کنیم.

نوابی تصریح کرد: امروز بیش از هر چیز در تولید آثار کمدی تولیدکنندگان به فروش بالا توجه دارند که البته این به خودی خود نمی‌تواند یک ایراد محسوب شود چرا که یکی از ویژگی‌های اصلی کمدی این است که با عامه مردم ارتباط برقرار کند. این اتفاق را طبیعی می‌دانم ولی ما شاهد ساخت فیلم‌های باکیفیت و پرمحتوایی هم در سینمای کمدی هستیم که می‌توان فیلم «چشم و گوش بسته» فرزاد موتمن را در این مورد مثال زد. به نظر من بهترین دوره ساخت آثار کمدی به 20 سال پیش برمی‌گردد که من هم مجموعه تلویزیونی «دردسر والدین» را ساختم و با استقبال خوبی روبرو شد. آن زمان کمدی‌ در سینما حرف اول را می‌زد و باید بپذیریم که امروز در همه جای دنیا سینما به سمتی رفته که دیگر از ارزش‌های گذشته در آن خبری نیست. سینمای آمریکا که شاید یکی از بهترین سینماهای دنیا را داشته باشد هم امروز درگیر ویژوال افکت شده و همه چیز کامپیوتری شده است. دیگر خبری از سینما نیست و همه چیز به سمت جلوه‌های ویژه رفته است.

او در پایان گفت: به طور کل سینما به سمتی دیگر می‌رود و شاید چند سال بعد از سینمایی که امروز شاهد هستیم خبری نباشد. اکران آنلاین و همین جلوه‌های کامپیوتری خود نشانه‌های این اتفاق هستند و فکر می‌کنم از جهاتی هم این اتفاقات می‌توانند مثبت باشند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سینما و تلویزیون جامعه مشکلات اقتصادی ویروس افسردگی تلویزیون شادی طنز در تلویزیون سینمای کمدی مسعود نوابی آثار کمدی فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است

ایسنا/قم رئیس مؤسسه آموزش عالی اخلاق اسلامی، با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین زارعان، در گفت‌وگو با خبرنگاران، اظهار کرد: معارف و آموزه‌های دینی در سه بخش اعتقاد، اخلاق، احکام و شریعت خلاصه می‌شود؛ بخش احکام و مناسک مورد توجه قرار گرفته، اما به باورها و اعتقادات توجه کمتری شده در حالی که فلسفه دین متکفل آن است.

وی ادامه داد: در بخش پاسخ به شبهات اعتقادی، اندیشمندانی کار کرده‌اند، اما بخش اخلاقیات با توجه به فراگیری و اقبال عموم مردم، کمتر در مقام عمل مورد توجه قرار گرفته است و به وسعت سایر بخش‌ها مهندسی علمی اتفاق نیفتاده است.

زارعان افزود: حوزه‌های علمیه باید به اخلاقیات توجه بیشتری داشته باشند، غیر از مقام دانش، در مقام رفتار و سبک زندگی مشکلات بسیاری داریم. آنچه ما در جامعه انسانی عصر امروز شاهد آن هستیم در فلسطین و ماجرای غزه، بیش از اینکه یک معارضه سیاسی و نظامی باشد یک بداخلاقی در جوامع انسانی است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت بیان کرد: بزرگترین شاخص‌های اخلاقی در جنگ‌های صدر اسلام اتفاق افتاده است، در جریان نهضت عاشورا با توجه به جنگ بودن آن، مباحث اخلاقی زیادی پیش آمد؛ اما در جریان غزه تمام معیارهای اخلاقی زیرپا گذاشته شده تخریب و قتل کودکان و زنان و نسل‌کشی و گرسنگی همگی دایرةالمعارف بی‌اخلاقی در غزه است.

زارعان با اشاره به اینکه ضعف‌های اخلاقی در اصناف مختلف در کشور مشاهده می‌شود، گفت: عدم رعایت حقوق همدیگر در بسیاری از موارد در جامعه امروز دیده می‌شود که نشان می‌دهد نیازمند ارتقا و تعمق دانشی در زمینه اخلاق و هم توجه عملیاتی به اخلاق هستیم.

وی اظهار کرد: این موسسه ۱۴ سال در محورهای اخلاقی و تربیتی و رشته‌های مرتبط در حوزه رشد اخلاقی مانند روانشناسی و علوم تربیتی فعالیت داشته و موسسه آموزش اخلاق و تربیت یکی از فعالیت‌های این موسسه (جامع اخلاق و تربیت) است.

رئیس موسسه آموزش عالی اخلاق و تربیت تصریح کرد: ۴۰۰ نفر از طلاب سطح ۲ حوزه‌های علمیه با توجه به کیفی‌نگری از طریق آزمون و مصاحبه‌های علمی وارد این موسسه شدند؛ در این موسسه بنا نیست تولید مدرک و جذب حداکثری اتفاق بیفتد بلکه به دنبال کیفیت هستیم.

وی یادآور شد: موسسه در دوره‌های رسمی طلاب سطح ۲ برای مقطع کارشناسی ارشد پذیرش دارد و در رشته‌های اخلاق اسلامی، مشاوره، روانشناسی اسلامی و تربیت اخلاقی فعالیت دارد؛ دوره‌های فشرده و کوتاه مدت مانند اخلاق اسلامی، مشاوره اسلامی، تربیت مربی کودک و نوجوان، برنامه‌ریزی آموزشی و مدیریت آموزشی به صورت مقطعی نیز در موسسه برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کانون «نگاره و سینمای» دانشگاه آزاد بروجرد گشایش یافت
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...