Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام‌های رسمی ایالات متحده روز یکشنبه در واکنش به قطع انتقال سوخت از طریق یکی از مهمترین و بزرگترین خط لوله های این کشور، در ۱۷ ایالت و منطقه کلمبیا وضعیت فوق العاده اعلام کردند.

قدس آنلاین؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی کنگره، پس از حمله سایبری به خط لوله انتقال سوخت کلونیال و قطع فعالیت این خط لوله، مقام های رسمی آمریکا در ۱۷ ایالت و منطقه کلمبیا وضعیت فوق العاده اعلام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، خط لوله کلونیال حدود ۴۵ درصد سوخت مصرفی سواحل شرقی آمریکا را تامین می کند.

مقام های رسمی در ایالت های آلاباما، آرکانزاس، منطقه کلمبیا، دلاور، فلوریدا، جورجیا، کنتاکی، لوییزیانا، مریلند، می سی سی پی، نیوجرسی، نیویورک، کارولینای شمالی، پنسیلوانیا، کارولینای جنوبی، تنسی، تگزاس و ویرجینیا حالت فوق العاده اعلام کرده‌اند.

وقوع یک حمله سایبری موجب قطع بزرگترین خط لوله انتقال بنزین آمریکا شده و عرضه سوخت به شهرهای بزرگ و مهمی مثل آتلانتا، واشنگتن دی سی و بالتیمور را با چالش جدی روبرو کرده است. این بحران بار دیگر شکاف های اساسی در تامین امنیت انرژی آمریکا را نمایان کرده است.

 شرکت کلونیال اعلام کرده است که فعالیت این خط لوله را برای مهار تهدید ناشی از حمله سایبری متوقف کرده است. این حمله روز جمعه به وقوع پیوسته است. این حمله موجب قطع عرضه ۲.۵ میلیون بشکه در روز بنزین، گازوئیل و سوخت جت از طریق این خط لوله ۸۸۵۰ کیلومتری شده است. این خط لوله حدود نیمی از عرضه سوخت سواحل شرقی آمریکا را در اختیار دارد.

این حمله بار دیگر آسیب پذیری زیرساخت های انرژی آمریکا در برابر حملات هکری و سایبری را نشان داده است. توقف طولانی فعالیت این خط لوله می تواند موجب افزایش چشمگیر قیمت بنزین شود آن هم در آستانه تابستان که فصل مسافرت است و تقاضا برای بنزین به شدت افزایش خواهد یافت.

در حالی که تحقیقات دولت آمریکا درباره این حمله در مراحل اولیه و ابتدایی قرار دارد، یک مقام سابق آمریکایی گفته است که هکرها احتمالا یک گروه حرفه‌ای فعال در زمینه جرائم سایبری هستند.

نهادهای امنیتی آمریکا جو بایدن رئیس جمهور این کشور را در جریان این حمله سایبری گذاشته‌اند.

شبکه خبری بلومبرگ نیز گزارش داده است که هکرهایی که به این خط لوله حمله سایبری کرده‌اند، پنجشنبه یعنی یک روز قبل از این حمله، اقدام به سرقت بخش زیادی از اطلاعات و آمارهای مربوط به این خط لوله کرده‌اند.

بلومبرگ افزود: این مهاجمان بخشی از گروه موسوم به "دارک ساید" از گروه های فعال در زمینه جرائم سایبری هستند و تنها در ۲ ساعت بیش از ۱۰۰ گیگابایت اطلاعات مربوط به شبکه خط لوله کلونیال را سرقت کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حمله سایبری به خطوط لوله انتقال سوخت حمله سایبری اعلام وضعیت فوق العاده آمریکا حمله سایبری خط لوله فوق العاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۵۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سختی کار نفتی‌ها

شانا _ گروه فیلم: منطقه تهران یکی از مناطق دوازده‌گانه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران است که مرکز آن در جنوب پایتخت واقع شده است و با ۲ هزار و ۷۳ کیلومتر خطوط انتقال با مناطق مرکزی اصفهان، شمال‌غرب، شمال‌شرق، شمال و جنوب‌شرق اشتراک انتقال دارد. این منطقه همچنین با داشتن ۹ مرکز انتقال نفت، ۴ تأسیسات، ۲ ایستگاه فشارشکن، ۲۶ ایستگاه مخابراتی و ۲۲ رشته خط از قطر ۸ تا ۳۰ اینچ، سوخت موردنیاز کلانشهر تهران و استان‌های نیمۀ شمالی کشور را تأمین می‌کند.

دریافت 35 MB

این منطقه وظیفه انتقال فرآورده‌های نفتی به استان‌های سمنان تا خراسان رضوی، مازندران، البرز، قـزوین، گیلان و زنجان را عهده‌دار بوده است. افزون بر آن، نفت خام خوراک پالایشگاه‌های تهران و تبریز نیز از طریق این منطقه تغذیه می‌شود و کل محصول تولیـدی پالایشگاه تهـران با خطوط این ترمینال به استان‌های ذکرشده و همچنین انبارهای نفت پخش در جنوب، شمال‌غرب و شمال‌شرق انتقال می‌یابد.

منطقه تهران همچنین وظیفه سوخت‌رسانی از طریق خطوط لوله به فرودگاه‌های مهرآباد و امام خمینی (ره) و تأمین سوخت نیروگاه‌های دماوند، باقرشهر، منتظرقائم، شهیدرجایی (قزوین) و گیلان را نیز به عهده دارد.

دیگر خبرها

  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • سختی کار نفتی‌ها
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم