Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، مبنای اولین رویداد ملی کرسی‌ها این بود که دانشجویان می‌توانستند موضوعات مدنظرشان را مطرح کرده و موافقان و مخالفان پیرامون آن به تبادل آرا بپردازند و برای اولین بار بود که این امکان به دانشجویان داده می‌شد تا خود موضوع مدنظرشان را پیشنهاد دهند.

سیدکاظم یکانی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه مقام‌معظم‌رهبری ۱۲ سال است که در حوزه کرسی‌های آزاداندیشی ورود جدی داشته‌اند، گفت: تاکید رهبری بر محقق شدن این کرسی‌ها به‌عنوان محلی برای تضارب آرای افراد دانشگاهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌خصوص ایشان در حوزه دانشجویی تاکید ویژه بر کرسی‌های آزاداندیشی داشتند تا طرفین بتوانند به دور از فضای هوچی‌گری حرف‌هایشان را پیرامون موضوعات مختلف مطرح کنند، درهمین راستا دانشگاه آزاد اسلامی امسال اهتمام ویژه‌ای به این مساله داشته و علی‌رغم اینکه کرونا همه امور دانشگاه و جامعه را به هم ریخته، تلاش‌مان این بود تا بتوانیم کرسی‌ها را در فضای مجازی برگزار کنیم.

داوری ۸۰۰ عضو هیات‌علمی دانشگاه در مرحله استانی

وی با اشاره به اولین اقدام دانشگاه آزاد اسلامی برای رونق‌بخشی به کرسی‌های آزاداندیشی اظهار داشت: اولین گام‌ ابلاغ‌های جدید پیرامون کرسی‌ها به واحدهای مختلف بود؛ چراکه ما در دانشگاه نقص‌هایی از لحاظ آیین‌نامه‌ای در این زمینه داشتیم که در مهرماه سال گذشته، با ابلاغ مقررات جدید این مساله را برطرف کردیم. بعد از رفع این نواقص هدف‌مان این بود که دانشجویان از تمام واحدهای دانشگاهی بتوانند در کرسی‌های آزاداندیشی شرکت کنند و به همین دلیل اولین رویداد ملی کرسی‌ها را تعریف کردیم.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: مبنای اولین رویداد ملی کرسی‌ها هم این بود که دانشجویان می‌توانستند موضوعات مدنظرشان را مطرح کرده و موافقان و مخالفان پیرامون آن به تبادل آرا بپردازند و برای اولین‌بار بود که این امکان به دانشجویان داده می‌شد تا خود موضوع مدنظرشان را پیشنهاد دهند.

یکانی با تأکید بر اینکه در وهله اول این رویداد را از همان مهرماه سال گذشته در سطح استانی برگزار کردیم، افزود: در این بخش هزار و ۴۵۸ تیم حضور داشتند و در هر تیم ۴ نفر که دو نفر سخنران و دو نفر دیگر به‌عنوان پژوهشگر و پشتیبان مباحث را دنبال می‌کردند. در مرحله استانی نیز ۸۰۰ عضو هیات‌علمی دانشگاه به‌عنوان داور، این کرسی‌ها را داوری می‌کردند و درنهایت از مجموع این تیم‌ها، امروز ۲۸۷ تیم به مرحله کشوری رسیده‌اند که به‌صورت موافق و منتقد در موضوعات مختلف به رقابت می‌پردازند.

اولویت انتخاب موضوعات با خود دانشجویان بود

وی اظهار داشت: در حوزه کشوری نیز اولویت انتخاب موضوعات با خود دانشجویان بوده است؛ بااین‌حال اگر تیمی موضوعی نداشت، ما لیستی از اولویت‌های مهم کشور را در همه حوزه‌ها تعیین کرده بودیم تا درصورت تمایل، تیم‌ها درباره آنها بحث کنند. این‌طور نیست که بگوییم تیم‌ها مجبور به ارائه موضوع بوده‌اند، بلکه دست‌شان در این زمینه کاملا باز بوده است.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در مرحله کشوری ۱۱۸ استاد داوری تیم‌های شرکت‌کننده را برعهده دارند، افزود: این کرسی‌ها در ۶ محور اقتصادی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، سلامت و هنر و معماری برگزار می‌شود، از این طریق می‌خواستیم تیم‌ها به‌سمت تخصصی شدن حرکت کنند. یعنی اگر تیمی می‌خواهد در حوزه سیاسی به رقابت بپردازد، بعد از انتخاب موضوع به‌صورت تخصصی درباره آن بحث و تبادل‌نظر داشته باشد. واقعیت این است که تا امروز چنین کاری با این حجم از تعداد تیم‌های شرکت‌کننده و کرسی‌ها برگزار نشده بود و دانشگاه آزاد اسلامی برای اولین‌بار چنین کاری را در کشور انجام داده است.

اولین هدف‌مان باز شدن فضای گفت‌وگو در داخل دانشگاه بود

یکانی گفت: اولین و مهم‌ترین هدف‌مان از برگزاری این رویداد آن بود که فضای گفت‌وگو در داخل دانشگاه باز شود، متاسفانه در این حوزه در جامعه آکادمیک با ضعف‌هایی روبه‌رو هستیم، مساله مهم دیگر که باید به آن توجه شود این است که فضای کرسی‌های آزاداندیشی با مناظره متفاوت است‌؛ چراکه مناظره بیش‌تر جدل سیاسی است اما کرسی نه‌تنها داور دارد، بلکه بررسی علمی و گفتمانی مباحث است. ازاین‌رو ما تلاش می‌کنیم در جامعه گفتمانی‌مان این را نهادینه کنیم که هر منتقدی مخالف نیست. به‌عبارت دیگر ممکن است فردی به موضوع حجاب، اقتصاد، فضای مدیریتی جامعه و... نقد داشته باشد، اما مخالف ارکان نبوده و تنها تلاش می‌کند با نقد کردن وضعیت را اصلاح کند. ما نیز دراین رویداد بحث مخالف نداریم، بلکه تیم‌های موافق و منتقد داریم.

مرحله نهایی بخش کشوری درصورت امکان حضوری برگزار می‌شود

وی درباره برگزاری اختتامیه رویداد ملی گفت: مرحله کشوری از ۸ اردیبهشت‌ماه شروع شده و با توجه به بیماری کرونا به‌‏صورت مجازی دنبال شده و تا ۵ خردادماه ادامه دارد، مدل آن هم بدین‌صورت است که در بخش کشوری یک مرحله مقدماتی و نهایی داریم، ازاین‌رو در مرحله مقدماتی که تا دوم خردادماه ادامه دارد، ۲۸۷ تیم به ۶۴ تیم می‌رسد و بعد از آن یعنی در سوم، چهارم و پنجم خردادماه به مرحله نهایی می‌رسیم، البته درنظر داریم درصورت اجازه ستاد ملی مقابله با کرونا این مرحله به‌صورت حضوری و در تهران برگزار شود، اما درغیر این‌صورت این مرحله را نیز به‌صورت مجازی دنبال می‌کنیم.

رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی باید به یک جریان تبدیل شود

سینا کلهر رئیس هیات‌داوران گروه فرهنگی اولین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاداندیشی، گفت: این اتفاق از این حیث مهم است که رویدادی مبتنی‌بر اندیشه و با محوریت آزاداندیشی در کشور آن هم در یک فضای دانشگاهی و در سطح ملی شکل گرفته و جزء معدود اتفاقات اندیشه‌ای است که در این سطح برای مشارکت افراد آن هم با دیدگاه‌های مختلف انجام شده و از این حیث می‌توان گفت اتفاق ویژه‌ای رقم خورده است. فارغ از اینکه کیفیت این رویداد چگونه است، باید بگویم که خود برگزاری این رویداد باعث شده ما بحثی پیرامون اندیشه و آزاداندیشی درباره موضوعات مختلف به شکل گروهی و در محیط دانشگاهی داشته باشیم.

رویداد کرسی‌ها یک گفتمان در سطوح مختلف دانشگاهی شکل داد

وی با بیان اینکه ویژگی دوم این رویداد آن است که عمدتا شرکت‌کنندگان در آن دانشجویانی هستند که در مقاطع مختلف تحصیل می‌کنند، گفت: تعاطی افکار آن هم در دوره‌های مختلف دکتری، کارشناسی‌ارشد و کارشناسی موضوع بسیار مهمی است؛ چراکه عمدتا یک نوع طبقه‌بندی در دانشگاه‌های ما وجود دارد، مبنی‌بر اینکه مباحث هر سه دوره از یکدیگر تفکیک می‌شوند اما امروز می‌بینیم که این رویداد باعث شده یک گفتمان و مشارکت آن هم در سطوح مختلف دانشگاهی شکل بگیرد.

رئیس هیات‌داوران گروه فرهنگی رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی بیان داشت: در یکی از داوری‌هایم تیم‌هایی متشکل از دانشجویان دکتری و کارشناسی‌ارشد در یک‌سو و تیمی از کارشناسی هم در سوی دیگر به رقابت پرداختند، هرچند درنهایت تیم دکتری برنده آن رقابت اعلام شد اما فاصله رقابت میان آنها بسیار کم بود. این مساله خودش اتفاق منحصربه‌فردی است و اگر این رویداد پیگیری و تداوم داشته باشد، می‌تواند اتفاق مهمی در حوزه آزاداندیشی و کرسی‌های نظریه‌پردازی و گفت‌وگوی غیرسیاسی و اندیشه‌ای در کشور رقم بزند و این پدیده خوش‌یمنی است.

مشارکت و تنوع؛ دو موضوع مهم رویداد نخست

کلهر با تاکید بر اینکه طبیعتا هر رویدادی که در نقطه شروع قرار می‌گیرد، به‌خصوص در سطح ملی با کمبودهایی هم همراه است، تصریح کرد: معتقدم مهم‌ترین نقصی که در این رویداد وجود دارد، مشارکت پایین و تنوع کم دانشجویان است. به نظر می‌رسد عمدتا دانشجویانی که از لحاظ شخصی به کارهای فکری و تشکیلاتی علاقه‌مند بودند در این رویداد شرکت کرده‌اند و توده دانشجویان هنوز درگیر این رویداد نشده‌اند، البته نزدیک به ۶ هزار نفر در این رویداد شرکت داشتند، اما این رقم در مقیاس کل دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پایین است، درحالی‌که اگر این مشکل مشارکت بدنه اصلی دانشگاه برطرف می‌شد، قطعا این امکان به وجود می‌آمد که این رویداد به جریان تبدیل شود.

کرسی‌های آزاداندیشی باید به یک جریان تبدیل شود

وی تصریح کرد: ما هنوز در این مرحله هستیم که این رویداد در حاشیه اتفاقات دانشگاه قرار دارد، البته باز تاکید می‌کنم که در نقطه شروع کرسی‌های آزاداندیشی قرار داشته و نباید بیش از این توقع داشته باشیم؛ بااین‌حال باید تلاش شود این رویداد از حاشیه به متن اصلی دانشگاه بیاید و به‌تدریج به یک جریان تبدیل شود. درحالی‌که به‌دلیل تبدیل نشدن آن به جریان، هنوز نتیجه نهایی از برگزاری آن حاصل نشده است.

رئیس هیات‌داوران گروه فرهنگی رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی اظهار داشت: پیش‌تر دانشجویان از شرکت در این‌گونه رویدادها واهمه داشتند، به‌دلیل اینکه تصور می‌شد اگر مخالفتی با موضوع اصلی و گذاره‌های اصلی صورت بگیرد، با آنها برخورد می‌شود، اما با برگزاری رویداد ملی این ترس از بین رفته است، به‌طوری‌که در یک روز از ۵ تیم شرکت‌کننده، ۴ تیم مخالف برنده شدند و این بازخوردهای زیادی دارد که در آینده شاهد آن خواهیم بود. معتقدم بازخورد این اتفاق و بازنشر نتایج داوری‌ها و موفقیت‌هایی که تیم‌های منتقد پیدا کرده و توانسته‌اند هم‌پای تیم‌های موافق بالا بیایند، اتفاقات خوبی را در آینده رقم می‌زند. همچنین باعث می‌شود این ترس دانشجویان از بین برود که نه‌تنها با مخالفان برخوردی نمی‌شود بلکه در مقابل تیم‌های موافق به‌دلیل شایستگی فنی‌وحرفه‌ای می‌توانند برنده باشند.

گفتگوی علمی به کاهش دوقطبی‌ها کمک می‌کند

کلهر با اشاره به اثرگذاری این رویداد بر مدیران دانشگاهی خاطرنشان کرد: طبیعتا این رویداد باعث می‌شود حساسیت‌های بی‌موردی که در گذشته وجود داشته، از بین رفته و مشخص شود اگر یک گفت‌وگوی علمی به دور از هیجانات سیاسی انجام شود، نه‌تنها خطری ندارد بلکه در اکثر مواقع به کاهش دوقطبی‌ها کمک می‌کند. در اصل این رویداد ثابت کرد نگاه امنیتی گذشته که تصور می‌کرد این کارها باعث آشوب در دانشگاه‌ها می‌شود، درست نبوده است.

وی افزود: گفت‌وگوی تیم‌های موافق و منتقد در موضوعات مختلف ذیل این رویداد باعث شد دانشجویان نیز به درک بهتری از یکدیگر برسند تا جایی‌که در بسیاری از رقابت‌ها درنهایت دیدگاه موافقان و منتقدان به یکدیگر نزدیک می‌شد و طبیعی است که این مساله به کاهش دوقطبی‌ها میان دانشجویان و ایجاد فضای باز فکری و آزاداندیشی میان این قشر کمک ویژه‌ای خواهد کرد.

رئیس هیات‌داوران گروه سیاسی رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی: کرسی‌های آزاداندیشی باید همانند کار دانشجویی تلقی شوند

اکبر اشرفی رئیس هیات‌داوران گروه سیاسی اولین رویداد ملی رقابت تیم‌های دانشجویی در کرسی‌های آزاداندیشی گفت: مهم‌ترین بعد این اتفاق آن است که جرات ابراز عقیده را به دانشجو می‌دهد و از خودسانسوری این قشر جلوگیری می‌کند. همچنین با توجه به فضای آزاد و رقابتی آن هم مقابل اساتید داوری که این رویداد را ارزیابی می‌کنند، این امر باعث ایجاد اعتمادبه‌نفس در دانشجو می‌شود تا آنها نیز به‌تدریج بتوانند وارد مباحثه شده و برای آینده علمی‌شان راه را هموار کنند.

حل مساله؛ خروجی تضارب آرا در دانشگاه

وی با بیان اینکه کرسی‌های آزاداندیشی باعث به رسمیت شناخته شدن اختلافات فکری و نظری در صحنه دانشگاه می‌شود، گفت: به جای اینکه در مسائل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و... اختلافات، دستمایه ایجاد فتنه‌ها و مشکلات خیابانی و سیاسی شود، آنها را با توسل به فکر و اندیشه در درون دانشگاه که صحنه تعارض افکار است، حل‌وفصل می‌کنیم و این مساله هم برای دانشجویان یک درس محسوب می‌شود که اختلافات را به روش علمی در صحنه علم دانشگاه رفع کنند و هم ترس از تضارب آرا و اندیشه‌ها ریخته می‌شود.

اشرفی افزود: اگر تضارب آرا به‌درستی در دانشگاه مطرح شود، خروجی آن حل مساله خواهد بود و درنهایت به نفع کشور تمام می‌شود. بااین‌حال از آنجا که چنین رویدادهایی به اندازه کافی برگزار نشده و هنوز در مرحله مقدماتی قرار داریم، اگر رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی به‌طور مستمر برگزار شده و عمومیت بیشتری پیدا کند تا جایی که به کار دانشجویی و دانشگاهی تبدیل شود، می‌تواند اثرات زیادی داشته باشد. درحقیقت باید کاری کنیم تا این کرسی‌ها به‌عنوان یک کار باهویت دانشجویی تلقی شده تا از این طریق در بالا بردن سطح علمی، سیاسی و... دانشجویان و به‌طور کلی دانشگاه‌ها موثر باشد.

کد خبر 5208517 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی کرسی آزاداندیشی دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی پروژه عمرانی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی روز قدس آزمون کارشناسی ارشد جذب هیات علمی دانشجویان سازمان سنجش اعتراض دانشجویان منصور غلامی واکسن کرونا آزمون جامع دکتری رویداد ملی کرسی های آزاداندیشی کرسی های آزاداندیشی رئیس هیات داوران گروه دانشگاه آزاد اسلامی رویداد ملی کرسی ها اولین رویداد ملی رویداد باعث جریان تبدیل شود موضوعات مختلف تیم های موافق کرسی ها تضارب آرا شرکت کنند تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت تشکل‌های اسلامی اساتید، دانشجویی و بسیج دانشجویی و حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، دومین پنل دانشگاهی در قالب کرسی علمی ـ ترویجی ویژه تبیین تحولات فلسطین اشغالی با عنوان «تبیین ابعاد حقوقی و اقتصادی تحولات فلسطین اشغالی» در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت در این نشست با بیان مطالبی به تحولات اخیر غزه و عملیات غرورآفرین «وعده صادق» اشاره کرد و گفت: خدای بزرگ را شاکریم که خون‌های پاک شهیدان ما در جنایت حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی در دمشق با عملیات تنبیهی رزمندگان غیور و حماسه‌ساز سپاه اسلام ثمر داد و با فروپاشی هیمنه پوشالی و بازدارندگی تزئینی و تارعنکبوتی ارتش صهیونیستی، شکستی تاریخی و راهبردی برای اشغالگران ثبت و یوم‌الله دیگری در تاریخ میهن رقم خورد.

غلامرضا شعبانی‌نیا افزود: بدون تردید، یکی از مشوق‌های ارتکاب گسترده این جنایات از سوی رژیم اشغالگر، بی‌کیفر ماندن آمران و عاملان جنایات ارتکابی است و رژیم اشغالگر با احساس مصونیت در قبال بی عملی و انفعال جامعه بین‌المللی، مستمراً به ارتکاب شدیدترین جنایات بین‌المللی مشغول بوده است.

وی در ادامه بر لزوم توجه به مناسبات میان حقوق و سیاست و پرداختن به همه جنبه‌ها و ابعاد مختلف موضوع تأکید کرد و گفت: لازم است به اهمیت توجه به آرمان‌خواهی و مقاومت مردم فلسطین در قبال جنایات رژیم اشغالگر قدس و نقش و جایگاه حقوقدانان، به‌خصوص حقوقدانان مسلمان در حمایت و انعکاس وضعیت کودکان، زنان و محکومیت عدم رعایت حقوق بشر در غزه پرداخته شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان مرودشت تبیین کرد: نقش دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری هرچه بیشتر از ظرفیت‌های موجود، تولید محتوای فاخر در فضای مجازی با هدف آگاه‌سازی اقشار مختلف مردم از دستاورد‌های مهم انقلاب اسلامی، کینه‌توزی‌ها و توطئه‌پراکنی‌های دشمنان این نظام شکوهمند بیشتر از اقشار دیگر جامعه است که باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم در این نشست ضمن خیرمقدم و قدردانی از اقدام تلافی‌جویانه عملیات «وعده صادق» سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حمله پهپادی و موشکی به اهدافی در سرزمین‌های اشغالی، آن را غرورآفرین دانست.

سیروس فارسی بیان کرد: ظلمی که نسبت به زنان و کودکان مظلوم فلسطین صورت می‌گیرد و از سویی جسارت رژیم صهیونیستی به خاک ایران در سوریه غیرقابل بخشش بود که باید به آن پاسخ داده می‌شد.

استاد گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم ضمن تبیین ماهیت جنگ غزه به‌عنوان یک مخاصمه مسلحانه بین‌المللی، به این جنگ به‌عنوان یک جنگ نامتقارن اشاره کرد.

علی زارع توضیح داد: باید ابعاد مختلف این مخاصمه را به‌خصوص از حیث حق بر جنگ و حق در جنگ، حقوق و تکالیف طرفین به‌‌خصوص در وضعیت اشغال و نقش سازمان ملل متحد در این موضوع مورد توجه و تحلیل قرار داد.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت هم به تشریح کارآمدی و نقاط قوت و ضعف حقوق بین‌الملل در مواجهه با جنگ غزه اشاره کرد و ضمن تبیین جنایات بین‌المللی ارتکابی و انفعال اولیه حقوق بین‌الملل در واکنش به این جنگ عنوان کرد: تصویب قطعنامه شورای امنیت ملل متحد در این زمینه، دستاورد قابل توجهی برای حقوق بین‌الملل است.

قهرمان سلوکی‌نژاد همچنین بر ضرورت اتحاد و همبستگی کشور‌های اسلامی در مواجهه با توطئه‌های آمریکا در منطقه خاورمیانه تأکید کرد.

به گزارش آنا، مسعود رودکی معاون آموزشی، معصومه عمادی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت، میثم حیدری عضو شورای اسلامی شهر مرودشت و عباس زارعی مسئول بسیج دانشجویی شهرستان مرودشت در این نشست حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نقش مؤثر دانشجویان در فرآیند جهاد تبیین با بهره‌گیری از ظرفیت‌ فضای مجازی
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • سروری‌مجد: مدارس عالی مهارتی برای رفع نیاز صنایع تأسیس می‌شوند
  • آخرین اخبار از اعتراضات دانشجویان در آمریکا علیه جنگ غزه
  • استفاده از گاز اشک‌آور و گلوله پلاستیکی علیه دانشجویان معترض در دانشگاه آموری
  • دانشجویان در دل آمریکا «فلسطینِ آزاد» را فریاد می‌زنند/ سرکوب شدید دانشجویان در فرانسه و آمریکا