Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد: خبر حمله انتحاری به مرکز آموزشی «سید الشهداء(ع)» در کابل و کشتار اطفال و کودکان معصوم در ماه مبارک رمضان، قلوب‌ انسان‌های آزاده با هر آئین و مسلکی را جریحه دار نمود.
این مجمع افزود: در حالی که انتظار می ‫رفت مذاکرات طولانی و فرسایشی صلح، سرانجام به پایان جنگ و برقراری آرامش و امنیت برای ملت شریف و بزرگوار جمهوری اسلامی افغانستان بیانجامد، این تحرکات وقیحانه‫ کور و باطل که با هدف ناامنی و برافروختن آتش اختلاف‫ های قومی، نژادی و مذهبی و بیراهه کشاندن مذاکرات سرنوشت ساز صلح صورت گرفت، با هیچ یک از اصول انسانی و اخلاقی و موازین حقوق بشری سازگاری ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این جنایت ‫ها فقط از دست ‫های ناپاک تروریست‫ ها و دست نشانده‫ های شیطان بزرگ و صهیونیزم در منطقه بر می‫ آید. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
مجمع تقریب مذاهب اضافه کرد: آیا مشاهده صحنه‫ های دلخراش پیکرهای غرق به خون دانش آموزان بی گناه در کنار کیف و دفتر و کتاب های خون آلودشان، نهادهای مدنی و مدعیان حقوق بشری را از خواب غفلت بیدار نمی‫ کند؟ این حادثه و نیز انفجار تاسف بار چند روز قبل شهر «پل علم» ولایت لوگر در جنوب کابل چه توجیهی دارد؟ بی تردید افغانستانِ نا امن و پر آشوب، تروریست ‫ها را به اهداف شوم خود نزدیک تر خواهد ساخت.‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬
در این بیانیه آمده است: از دولت محترم و مسئولان پر تلاش نهادهای امنیتی کشور دوست و برادر افغانستان، انتظار می‫ رود، در اسرع وقت، عاملان این حادثه‌ ددمنشانه را که زخمی بر جان بشریت نهاده اند، به مجازات عمل وقیحانه خود برسانند.‬‬‬‬‬
مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، ضمن محکوم کردن این کشتار بی رحمانه و عرض تسلیت و ابراز همدردی عمیق با ملت شریف افغانستان به ویژه خانواده های داغدار و معزز این شهیدان، از خداوند منان سلامتی و شفای عاجل مصدومان را خواستار شد. 

به گزارش ایرنا تروریست ها روز شنبه (۱۸ اردیبهشت) با یک خودرو بمب گذاری شده مدرسه سیدالشهدای دشت برجی در منطقه کوه چهل دختران کابل را هدف حمله قرار دادند که در اثر آن ۶۳ نفر کشته و بیش از ۱۵۰ تن دیگر زخمی شدند. پیکر قربانیان روز یکشنبه در آیینی در کابل به خاک سپرده شد. مدرسه دخترانه سید الشهدا سومین مرکز آموزشی در غرب کابل است که دانش‌آموزان آن به صورت گروهی کشته شدند.

برچسب‌ها مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افغانستان انفجار تروریستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افغانستان انفجار تروریستی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی افغانستان انفجار تروریستی اخبار کنکور تقریب مذاهب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۶۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، پیتر استانو روز جمعه در نشست با خبرنگاران در بروکسل گفت: من فقط می‌توانم آنچه را که بارها اعلام کرده‌ایم تکرار کنم. سپاه پاسداران و اعضای آن تمام توسط اتحادیه اروپا تحریم شده و نماینده عالی (مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) نیز درباره (موانع) شناسایی این سازمان به‌عنوان نهاد تروریستی توضیح داده است.

وی عنوان کرد که نام سپاه پاسداران زمانی ممکن است در فهرست سازمان‌های به اصطلاح تروریستی اضافه شود که یک دادگاه اروپایی تصمیم مرتبطی را در این زمینه اتخاذ کند. اتفاقی که به گفته این مقام اروپایی تاکنون رخ نداده است.

بحث افزودن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان نهاد رسمی نظامی ایران، به فهرست سازمان‌های تروریستی، در مقطعی از ناآرامی‌های آذر ۱۴۰۱، به سوژه رسانه‌های غربی تبدیل شد. این طرح غیرقانونی به‌واسطه تحرکات گروه‌های ضد انقلاب و حمایت لابی رژیم صهیونیستی به محافل سیاسی هم راه‌پیدا کرد اما با شکست مواجه شد.

در انگلیس مقام‌های این کشور اعلام کردند که چنین اقدامی به مصلحت روابط دیپلماتیک دو کشور نیست و تمایلی به تشدید روابط با ایران ندارند. بر اساس گزارش‌ها دیوید کامرون وزیر امور خارجه انگلیس هم به تازگی در سفر به سرزمین‌های اشغالی آب پاکی را روی دست بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی ریخت و اعلام کرد که دولت لندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را به‌عنوان سازمان به اصطلاح تروریستی شناسایی نخواهد کرد.

در اروپا هم مسئول سیاست خارجی اتحادیه اعلام کرده است که چنین اقدامی بدون حکم دادگاه امکان پذیر نیست. جوسپ بورل هفته پیش در نشست با خبرنگاران گفت: ما به حکمی نیاز داریم که نشان دهد سپاه ایران در یک پرونده تروریستی دخیل بوده است. در شرایط کنونی چنین پرونده‌ای موجود نیست و من به همکارانم گفتم که پاسخ همانی که است چند ماه پیش اعلام شد.

دیگر خبرها

  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • واکنش در اروپا به گنجاندن سپاه در لیست تروریست‌ها
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • بازداشت عضو جمعیت اسلامی افغانستان در کابل
  • اظهارنظر مجاهد درباره سفرهای مقامات متعدد سیاسی به کابل
  • رئیسی: خون شهدای حمله تروریستی دمشق موجب ذلت رژیم صهیونیستی شد
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • پوتین: روش های تروریست ها روز به روز پیچیده تر و وحشیانه تر می شود
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب