Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-06@14:09:14 GMT

۳ میلیون دانش‌آموز تبلت ندارند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۸۱۶۲

۳ میلیون دانش‌آموز تبلت ندارند

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: قریب به سه میلیون دانش‌آموز در کشور به امکانات سخت‌افزاری مانند تلفن همراه و تبلت دانش‌آموزی دسترسی ندارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمدحسین فلاحی در گفت‌وگو با شبکه خبری تهران نیوز در ارتباط با اتخاذ تصمیم نهایی برای برگزاری امتحانات حضوری در برخی پایه‌های تحصیلی، اظهار کرد: در شرایط شیوع و همه‌گیری بیماری، ستاد ملی کرونا در این باره تصمیم‌گیرنده اصلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی در خصوص مشکلات موجود برای برگزاری امتحانات غیرحضوری دانش‌آموزان در پایان سال تحصیلی، بیان کرد: در برخی مناطق روستایی آنتن‌دهی تلفن همراه ضعیف بوده و دانش‌آموزان برای اتصال به اینترنت ناچارند به دامنه کوه‌ها و مناطق مرتفع بروند.   سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به کاستی‌های موجود در حوزه زیرساخت‌های مخابرات در کشور، افزود: در جلسه اعضای کمیسیون آموزش با وزیر آموزش و پرورش پیشنهاد شد برگزاری امتحانات در این مناطق با رعایت فاصله‌گذای و پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار شود.   فلاحی ادامه داد: البته برگزاری حضوری امتحانات سال تحصیلی در این مناطق نیاز به تجدیدنظر و صدور بخشنامه از سوی وزارت آموزش و پرورش دارد.   وی با اشاره به عدم دسترسی حدود سه میلیون دانش‌آموز به تلفن همراه و تبلت دانش‌آموزی، تاکید کرد: برگزاری امتحانات حضوری در مناطقی که شرایط آن وجود دارد، از این آمار کاسته و این امکان را فراهم می‌آورد دانش‌آموزانی که تلفن همراه در دسترسی ندارند، در امتحانات حضور یابند.   سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: البته فراهم نبودن امکانات سخت‌افزاری برای سه میلیون دانش‎‌آموز در کشور به معنای محروم شدن آن‌ها از تحصیل نیست، چرا که از طریق درسنامه در حال آموزش هستند.   فلاحی درباره عملکرد وزارت آموزش و پرورش در برگزاری امتحانات پایان سال تحصیلی آن هم در شرایط کرونایی، گفت: اگرچه برخی زیرساخت‌ها فراهم نبوده و امکانات این وزارتخانه محدود است، اما می‌توانست بهتر از این عمل کند.   انتهای پیام/*

منبع: دانا

کلیدواژه: برگزاری امتحانات کمیسیون آموزش میلیون دانش تلفن همراه دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد از حضور ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز سراسر استان در طرح ملی نجات آب (داناب) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از روابط عمومی شرکت سهامی آب منطقه‌ای یزد، جواد محجوبی با اشاره به اجرای طرح ملی نجات آب ویژه دانش آموزان پایه‌های هفتم، هشتم و نهم دوره متوسطه اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ بیش از ۵۹ هزار و ۷۰۰ دانش‌آموز، در ۳۳۹ مدرسه از ۱۴ منطقه استان یزد، در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: هفتمین دوره طرح ملی دانش آموزی نجات آب (داناب) از دهم آبان ۱۴۰۲ در سطح مدارس دوره اول متوسطه سراسر استان آغاز به کار کرد.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان یزد تصریح کرد: با ابتکار سازمان جهاد دانشگاهی (مشاور طرح در استان) در هفتمین سال اجرای این طرح برنامه‌های متنوعی از جمله برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین با موضوع آب، تهیه و طراحی ویدئو کلیپ‌های آموزشی، برگزاری مسابقات الکترونیکی از محتوای ویدئو کلیپ‌ها، برگزاری مسابقات سه رشته‌ای و رویداد سما (سپاس مادرانه آب) در دستور کار قرار گرفت.

محجوبی با اشاره به اینکه تمام رویکرد ما در همه مسابقات، موضوعات و محتواهای آموزشی با موضوع آب است، گفت: در مسابقات سه رشته عکاسی، نقاشی و تئاتر کاغذی، مجموع ۱۵۵۰ اثر از دانش آموزان ۳۳۹ مدرسه به دبیرخانه هفتمین دوره طرح نجات آب استان یزد ارسال شد که از این تعداد، ۱۳۲۰ اثر به مراحل پایانی راه یافتند.

وی افزود: برگزاری بازی‌های تیمی آنلاین از طرح ابتکاری استان یزد در این طرح ملی بوده است.

کد خبر 750727

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانات نهایی با حضور ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی
  •  تقویت یادگیری، هدف تغییر در نحوه طراحی سوالات امتحانات نهایی
  • ۶۰۰۰ حوزه برای برگزاری امتحانات نهایی آماده شده است
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • مشارکت ۵۹ هزار دانش‌آموز یزدی در طرح ملی نجات آب
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری