Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، نبی زاده مدیر کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا امروز در نشست این کمیته گفت: بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، میزان رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در قطعه منفصله منطقه ویژه اقتصادی به ۴۰ و بازارچه ماهیرود نیز به ۵۰ درصد کاهش یافته که برای همه ما نگران کننده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تأکید بر مراقبت‌های بیشتر مرزی افزود: با توجه به تردد روزانه‌ی بیش از هزار کارگر و تجار افغانستانی و ایرانی، از مدیران بازارچه مرزی و قطعه منفصله انتظار داریم که نظارت بیشتری بر رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به ویژه زدن ماسک داشته باشند و پایش سلامت افراد را جدی‌تر بگیرند.

بیشتر بخوانید

کرونا همچنان روی موج عادی انگاری‌ها / وضعیت بیمارستان‌ها بحرانی شد

نبی زاده سرایت پذیری بسیار بالاتر و انتقال سریع بیماری را از مشخصه‌های ویروس جهش یافته هندی دانست و هشدار داد: این ویروس می‌تواند همه گیری شدید ایجاد کند و کار بیماران را به بخش‌های مراقبت ویژه بکشاند.

امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم، حضوری برگزار می‌شود

نبی زاده مدیر کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا همچنین با اشاره به مصوبه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا درباره نحوه برگزاری آزمون‌های مدارس افزود: با اعلام وزارت آموزش و پرورش و تأکید ستاد ملی مدیریت کرونا، امتحانات پایه‌های نهم و دوازدهم با رعایت تمام شیوه نامه‌های بهداشتی و رعایت فاصله دو متری دانش آموزان، در موعد مقرر برگزار می‌شود.

او از خانواده‌های این دانش آموزان خواست در زمان برگزاری امتحانات، در مدارس حضور نیابند تا خطر تجمع، سلامتی آن‌ها را تهدید نکند.

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونای هندی بیماری کرونا بیماران کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است

ایسنا/خراسان جنوبی ‌مالاریا یک بیماری خطرناک است و اگر دیر تشخیص داده شود خطرآفرین خواهد بود.

محمد ابراهیم عبدالرزاق نژاد، در گفت‌وگو با ایسنا گفت: مالاریا یک بیماری عفونی خطرناکی است که با علائم لرز، تب، تعریق، بدن درد، بی حالی، سردرد و... در افراد بیمار بروز می‌کند که از خصوصیات  این بیماری دوره‌ای بودن این علائم است و در صورتی که دیر تشخیص داده شود می‌تواند برای فرد خطر آفرین باشد.

وی با بیان اینکه درحال حاضر تمامی مراحل تشخیص و درمان بیماری رایگان در مراکز فوق انجام می‌شود، بیان کرد: این بیماری ازطریق گزش پشه‌های آلوده به انسان منتقل می‌شود و افرادی که دارای علائم فوق است و خصوصا اگر سابقه مسافرت به کانون‌های مالاریای کشور شامل مناطق جنوبی و جنوب شرق کشور را داشتند و یا سابقه مسافرت به کشورهای خارجی را داشتند، می‌بایست برای بررسی از نظر بیماری مالاریا به مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و پایگاه‌های بهداشتی مراجعه کند.

عبدالرزاق نژاد گفت: خوشبختانه با اجرای موفق برنامه‌های مراقبت بیماری مالاریا، این بیماری در کشور در مرحله پیش حذف قرار گرفته است، هرچند که در یکی دو سال اخیر به دلایل متعدد افزایش موارد وارده بیماری از کشورهای همسایه شرقی، موارد بروز بیماری در سطح کشور افزایشی بوده است ولی با تشدید برنامه‌های مراقبت توسط مراکز بهداشتی و همکاری سایر ادارات مرتبط، حذف این بیماری در کشور هدف گذاری شده است.

رییس مرکزبهداشت خراسان جنوبی اظهار کرد: درسال گذشته 4 بیمار مثبت مالاریا در افرادی که سابقه مسافرت به استان سیستان و بلوچستان داشتند شناسایی شده که خوشبختانه همه موارد با پیگیری اکتیو مراقبین سلامت بطورکامل درمان و بهبودی کسب کردند.

وی افزود: در حال حاضر مراقبت این بیماری شامل آموزش، بیماریابی، درمان و....به منظور پیشگیری از شیوع و بروز آن در شهرستان، در سطح مراکز خدمات جامع سلامت تشدید یافته است.

عبدالرزاق نژاد بیان کرد: برای مبارزه با این بیماری باید با افزایش آگاهی مردم، بیماریابی فعال خصوصا در بیماران دارای علائم ذکر شده، درمان به موقع و کامل بیماران، خشکاندن آب‌های راکد بلا استفاده، دفن بهداشتی فاضلاب و جلوگیری از رها سازی فاضلاب در معابر و... انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام
  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • ‌بیماری مالاریا در صورت ‌تشخیص دیرهنگام، خطرآفرین است
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن