Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مشاورعالی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طرح ملی "توانمند سازی اقتصادی زنان کارآفرین" از شهریور 99 در معاونت امور زنان و خانواده و در شرایط همه‌گیری کووید 19 با هدف رفع موانع بازاریابی فروش محصولات در حال اجراست.
مشاورعالی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: طرح ملی "توانمند سازی اقتصادی زنان کارآفرین" از شهریور 99 در معاونت امور زنان و خانواده و در شرایط همه‌گیری کووید 19 با هدف رفع موانع بازاریابی فروش محصولات در حال اجراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشاورعالی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به طرح ملی "توانمند سازی اقتصادی زنان کارآفرین" برای دسترسی به فضای مجازی قانونی فروش محصولات، گفت: این طرح از شهریور 99 در معاونت امور زنان و خانواده و در شرایط همه‌گیری کووید 19 برای 100 گروه و جمعیتی بیش از هزار زن کارآفرین، با هدف رفع موانع بازاریابی فروش محصولات در حال اجراست.
طیبه سیاوشی اظهار کرد: به دلیل همه گیری کووید 19 علیرغم تلاش زیاد زنان کارآفرین در تولید محصول، موانعی بر سر راه بازاریابی برای آنها ایجاد شده بود، به طوری که حتی دسترسی محدود به بازارهای سنتی خود را نیز از دست داده بودند. از این رو معاونت امور زنان در جهت ورود این زنان به درگاه‌های فروش محصولات مجازی قانونی و برای بهبود کسب وکار آنها اقداماتی انجام داد.
وی با بیان اینکه جامعه هدف این طرح در تعامل معاونت زنان با دستگاه‌های اجرایی مشخص شد، ادامه داد: جامعه هدف این طرح شامل زنان عضو صندوق‌های خرد کشاورزی ذیل وزارت جهاد کشاورزی، زنان عضو تعاونی‌های شهری ذیل معاونت تعاون وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، زنان گروه‌های همیار سرپرست خانواده ذیل سازمان بهزیستی، زنان عضو تعاونی‌های روستایی ذیل وزارت جهاد کشاورزی و زنان کارآفرین برتر مستقل ذیل پویش "زنان نسل تحریم" شناسایی شده توسط معاونت امور زنان و خانواده می‌شود.
سیاوشی همچنین این را هم گفت که دستگاه‌های اجرایی یاد شده از ادارات خود در سراسر کشور خواسته‌اند تا با موسسات استارت آپی و تسهیل گری تعامل و همکاری لازم را داشته باشند.
به گفته مشاور عالی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، در این طرح سعی شده است تا جامعه هدف طی سه وبینار هشت ساعته با سایت‌های فروش مجازی قانونی آشنا شوند. در این وبینارها حدود 100 گروه از زنان کارآفرین حضور داشتند. همچنین در این دوره از پر فروش ترین بازارهای فروش محازی قانونی موجود در سطح کشور با پشتیبانی بالا استفاده شده است.
وی معتقد است که بسیاری از زنان کارآفرین با فضای فروش مجازی آشنایی ندارند و یا از این فضا هراس و ترس دارند. از این رو ورود به فضای فروش مجازی قانونی کشور برای بسیاری از زنان کارآفرین سخت است. در حالی که طی وبینارهای برگزار شده با ارائه آموزشهای اولیه به آنها و تبادل اطلاعات، می‌توان گفت زنجیره تولید به نوعی تکمیل خواهد شد.
سیاوشی با بیان اینکه از ظرفیت تسهیل‌گران اجتماعی و موسسات استارت آپی در این طرح استفاده شده است، افزود: در این زمینه توافقنامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کردیم و بر اساس آن بودجه‌ای برای تولید محتوا، عکاسی و ثبت برند و تجاری سازی به موسسات استارت آپی تعلق گرفت.
سیاوشی همچنین با اشاره به انعقاد قرارداد این معاونت با موسسات تسهیل‌گر اجتماعی، این را هم گفت که طی این قرارداد موسسات تسهیل‌گر به زنان تولید کننده سراسر کشور چگونگی ورود به بازارهای فروش را به آنها یاد می‌دهند.
وی با بیان اینکه حدود 150 غرفه در این بازارهای مجازی ایجاد شده است، تصریح کرد: درحال حاضر یک چرخه‌ای میان جامعه هدف با این موسسات برقرار شده است و تلاشمان بر این است که بتوانیم به ایجاد 430 غرفه پایدار کیفی در بازارهای فروش مجازی قانونی برسیم چراکه هدفمان معطوف به کیفیت و الگو سازی این غرفه‌ها و نه کمیت است.
مشاور عالی معاونت امور زنان و خانواده رئیس جمهوری افزود: این موسسات تسهیل گر استارت آپی در سراسر کشور گسترده هستند و اینگونه زنان کارآفرین تمام کشور می‌توانند ذیل این موسسات قرار گیرند. همچنین یک کمیته هماهنگی ملی برای رصد و پایش طرح و گزارش گیری از موسسات و تسهیل گران به جهت شناخت چالشها و پیشبرد طرح، دیده شده است که از ابتدای سال نیز نشست‌هایی را با این موسسات داشته است.
به گفته وی، طی موافقتنامه دیگری با معاونت فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات، به زنان صاحب غرفه در بازارهای مجازی و موسسات استارت آپی مشوق‌هایی به شکل وام تعلق می‌گیرد.
سیاوشی افزود: امروز نیز این معاونت تفاهم نامه‌ای را با شرکت پست منعقد می‌کند که طی آن وبینارهای آموزشی جهت آشنایی زنان کارآفرین با خدمات شرکت پست برگزار می‌شود. همچنین طی این تفاهم نامه، نمایندگی شرکت پست به زنان تولید کننده‌ای که نمایندگی این شرکت در شهر و روستای آنها وجود ندارند، اعطا می‌شود تا مشکلات ارسال محصولات آنها حل شود.
منبع: ایسنا

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: معاونت امور زنان و خانواده همه گیری کووید 19 زنان کارآفرین توانمند سازی مجازی قانونی فروش محصولات ریاست جمهوری فروش مجازی جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد

احمد یوسفی گفت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، کورش احمد یوسفی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: در سال گذشته در استان کرمان بالغ بر ۵ هزار معتاد متجاهر در کمپ‌های ماده ۱۶ سراسر استان نگهداری و اقدامات درمانی و بازپروری برای رهجویان صورت گرفت.

وی بیان داشت: متاسفانه زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی، حرفه آموزی و اشتغال زایی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد به گونه‌ای که اطمینان حاصل شود که این افراد بازگشت مجددا به کمپ نداشته باشند.

احمدیوسفی با بیان این مطلب که در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، کمپ‌های ماده ۱۵ و ۱۶ مورد توجه قرار گرفته است، اظهار داشت: در زیرساخت‌ها و امکانات و تجهیزات سازمان‌های متولی همکاری لازم نمی‌کنند و شوربختانه استان کرمان در بحث زیرساخت‌های کمپ ۱۶ جزء محروم‌ترین استان‌های کشور می‌باشد.

وی با بیان این مطلب که اعتیاد یک چالش اجتماعی در دنیا می‌باشد، ولی در کشور ما در صدر آسیب‌های اجتماعی است گفت: متاسفانه در زندان‌ها ۵۰ درصد بصورت مستقیم و ۲۰ درصد بصورت غیرمستقیم محکومین به حبس مربوط به جرائم مواد مخدر هستند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کرمان تاکید کرد: بسیاری از معتادان به واسطه بیماری اعتیاد خود مرتکب جرم می‌شوند و در برخی موارد اعتیاد موجب ضربه زدن به سرمایه‌های اجتماعی شهر شده است که لازم است اقدامات قبل، حین و بعد از درمان مورد توجه قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • واکنش روابط عمومی دانشکده علوم خانواده به برخی حاشیه‌سازی‌ها
  • بلومبرگ: عربستان فعالان منتقد اسرائیل را دستگیر می‌کند
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • زیرساخت‌های لازم برای توانمند سازی معتادان متجاهر در استان کرمان وجود ندارد
  • قاسمی: استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • استادان در هویت‌سازی و فرهنگ‌سازی اهتمام داشته باشند
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • همه دعوتند؛ مراسم «ستاره‌های دختران کُرد زمین» در سنندج
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد