Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری از آغاز اجرای مهم ترین طرح آموزشی و پژوهشی ویژه خانواده‌های شهدا و جانبازان در فارس و گفت: هدف اصلی این طرح ارتقای بهداشت روانی و افزایش مشارکت اجتماعی همسران شهداء و جانبازان است.

سیده معصومه دستغیب با اعلام مطلب فوق گفت: آموزش تکنیک‌های کاربردی موثر برای کنترل استرس و ایجاد آرامش و شادی و آموزش مهارت‌های ارتباطی با تکیه بر شخصیت شناسی و شگردهای ارتباطی برای گسترش مشارکت اجتماعی از اهداف آموزشی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در این راستا کارگاه‌های آموزشی به مدت ۲۰۰ ساعت در دو گروه همسران شهدا و جانبازان به صورت مجازی برگزار خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری فارس اظهار کرد: در این طرح با نیازسنجی جامعه هدف و مشخص شدن نیازها و اولویت‌ها و جمع آوری دادهها از طریق پرسشنامه و مصاحبه از حدود ۳۵۰ نفر از همسران شهدا و جانبازان در سراسر استان فارس و تجزیه و تحلیل داده‌ها، برنامه‌های کوتاه مدت و بلند مدت برای آنها طراحی خواهد شد.

دستغیب تأکید کرد: مهم ترین اهداف این طرح با توجه به اینکه همسران شهدا و جانبازان اغلب در سنین بالاتر از ۵۰ سال و میانسالی قرار دارند باید دقیقاً نیازهای آنها به شکل علمی و پژوهشی مشخص و در این راستا برنامه ریزی شود. نتایج و یافته‌هایی این طرح می‌تواند به عنوان یک اصل مهم برای برنامه ریزی آینده خانواده شهداء و جانبازان استفاده شود.

او با تقدیر از زحمات و تلاش‌های انجام شده در اجرای این طرح پژوهشی، بیان کرد: این طرح با همکاری، سازمان مدیریت و  برنامه ریزی، دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری فارس، بنیاد شهید و امور جانبازان استان و انجمن همسران شهداء، انجمن زنان جانباز،دانشگاه آزاد شیراز و همکاری و نظارت بر اجرای طرح توسط دفتر امور زنان و خانواده  و خانم دکتر رحیمی به عنوان مجری طرح به مرحله اجرا درآمده است.

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری فارس یادآور شپ: از ابتدای امسال تاکنون بیش از چهار طرح بزرگ آموزشی و پژوهشی استانی توسط دفتر امور زنان و خانواده استانداری در حال برگزاری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی استانداری فارس دفتر امور زنان خانواده شهدا و جانبازان خانواده استانداری امور زنان و خانواده همسران شهدا برنامه ریزی دفتر امور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۸۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 

 خسرو ملکشاهی در همایش روز روانشناس و تجلیل از فعالین طرح محب استان کرمان گفت: ۸۲ تیم مشاوره در قالب طرح محب به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان ارائه خدمت کردند که جا‌ی تقدیر دارد؛ و‌ی با اشاره به اینکه بدلیل بیماری کرونا فرصت چنین گردهمایی برای جامعه روانشناسان میسر نشده بود گفت: هدف از این همایش یک نشست هم فکری و هم اندیشی و تقدیر از جامعه روانشناسان است که به نوعی بازوان پرتوان سازمان بهزیستی بوده و به افراد نیازمند ارائه خدمت می‌دهید.

معاون امور توسعه پیشگیری بهزیستی استان کرمان با اشاره به اینکه شعار امسال روز روانشناس ((امید آفرینی با توسعه خدمات روانشناختی و مشارکت مردم)) است، گفت: سیاست سازمان بهزیستی توسعه خدمات است.
ملک شاهی بیان داشت:در استان کرمان۱۳۴ مرکز مشاوره وجود دارد و تمام شهرستان‌های استان دارای مرکز مشاوره هستند.

وی افزود: رویکرد سازمان ارائه خدمات تخصصی است که این مهم با کمک با دستگاه‌هایی که به نوعی دارند خدمات مشاوره‌ای انجام می‌دهند.

ملک شاهی در خصوص استفاده از مشارکت مردم در برنامه‌های بهزیستی بیان داشت: در خصوص همین شعار سیاست‌هایی در استان برنامه ریزی و دنبال می‌شود.

وی گفت: مقرر شده بوستان‌هایی با کمک شهرداری به بهزیستی واگذار شود که مراکز ما ضمن کاشت نهال در آن بوستان‌ها به صورت هفتگی و به مناسبت‌های مختلف در محل مستقر شده و خدمات بهزیستی به عموم مردم شناسانده شده و این خدمات به صورت رایگان به مردم ارائه شود.

ملک شاهی در خصوص طرح‌های دیگر بهزیستی که با مشارکت مراکز و کلینیک‌های مشاوره و روانشناسی ارائه می‌شود، افزود: همکاری با خانه‌های کودک و نوجوان و ارائه مشاوره به فرزندان مقیم آنها، استخدام افراد متخصص دارای معلولیت و استفاده از تسهیلات بانکی و حق بیمه کارفرمایی، همکاری در برنامه بهبود و ارتقاء ضوابط خانواده در ۵ سال اول زندگی مشترک و استفاده از خدمات مشاوره و آموزش و مشاوره به افراد واجد شرایط (که اولین بار این طرح در کرمان کلید خورد) از جمله این برنامه‌ها است.

وی با بیان اینکه در رصد آسیب‌های اجتماعی که با کمک، سازمان بهزیستی همه ساله انجام می‌شود ما وضعیت کل کشوررا می‌دانیم و در مورد آسیب‌های بولد آمار داریم گفت: در بحث کنترل و کاهش این آسیب‌ها نیز از کمک و همکاری مراکز استقبال می‌کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • تقدیر از خانواده های شهدای فاطمیون در البرز
  • ۳۰ برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی در همدان برگزار می‌شود
  • اصلاحات دفترچه راهنمای آزمون استخدامی فرزندان شهدا و جانبازان
  • تقویم نجومی امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ / تقویم همسران امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خانواده‌های شهدا پشتوانه‌های اصلی نظام هستند
  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت در قم برگزار می‌شود
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی
  • استفاده از تمام ظرفیت‌ها برای خدمت به خانواده شهدا
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ویرایش دومین آزمون استخدامی خاص فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان هفتاد درصد