Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-05-03@03:35:36 GMT

سوریان را مثل جدیدی، تنها نگذارید

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۹۰۳۴

سوریان را مثل جدیدی، تنها نگذارید

خبرورزشی – ناصر علیزاده جوان اعزامی کشورمان به‌ رغم کسب مقام سوم وزن ۸۷ کیلوی این رقابتها، متاسفانه موفق به کسب سهمیه و تکمیل تیم‌ ملی کشورمان برای حضور در المپیک نشد، تا شاگردان محمد بنا بدون نماینده در۸۷ کیلو با ملی‌پوشان اوزان ۶۰، ۶۷، ۷۷، ۹۷ و۱۳۰کیلو به‌مصاف حریفان حاضر در المپیک ۲۰۲۱ توکیو بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همراه اعزام علیزاده برای کسب تنها سهمیه باقیمانده تیم‌ ملی کشتی‌ فرنگی کشورمان، حمید سوریان نایب‌رییس فدراسیون‌ کشتی نیز برای رایزنی به بلغارستان رفت. 

در انتخاباتی که همزمان با پیکارهای‌ آسیایی آلماتی برگزار شد، نتوانستیم کرسی دبیرکلی حمید بنی‌تمیم را حفظ کنیم و به‌رغم خرج کردن اعتبار و جایگاه عباس جدیدی، شرایطی فراهم شد که متاسفانه هم اعتبار یکی‌ از قهرمانان معتبر خود را زیر سوال بردیم و هم در حفظ کرسی دبیرکلی آسیا ناکام ماندیم. 

پس ازبروز این اتفاق، چشمِ علاقمندان کشتی ترسیده که نکند همین بلا در انتخابات اتحادیه‌ جهانی‌ کشتی نیز بر سرمان بیاید و این‌ بار اعتبار، جایگاه و افتخارات حمید سوریان تنها کشتی‌گیر و ورزشکار ایرانی دارای ۷مدال طلای المپیک و جهان را به‌ حراج گذاشته، به‌ دلیل سهل‌انگاری یا کم‌کاری و بی‌توجهی مسئولان مربوطه، تکرار همان اتفاقی که در آلماتی افتاد، را در توکیو شاهد باشیم!

حمید سوریان برای رایزنی و جلب موافقت اعضای صاحب نفوذ و دارای حق رای در انتخابات هیات‌ رییسه، همراه با تیم اعزامی کشتی‌ فرنگی به بلغارستان رفت تا درخلال رقابتهای گزینشی‌ المپیک، با نناد لالوویچ رییس و بعضی اعضای هیات‌ رییسه اتحادیه‌ جهانی‌ کشتی، روسای فدراسیون‌های حاضر در صوفیه و ….. دیدار و رایزنی کند. 

هرچند با اصرار و تاکید علیرضا دبیر، تلاش و فعالیتهای حمید سوریان برای بالابردن میزان احتمال و افزایش درصد موفقیتش در انتخابات همزمان با المپیک ۲۰۲۱ توکیو، بیشتر از قبل شده و حضورش در مجامع بین‌المللی برای دیدار و رایزنی با افراد دارای حق‌ رای، در همین راستا انجام می‌شود ولی قطعاً، فقط این حضور و رایزنی‌ها برای کسب آرای مهم اعضای اتحادیه‌ جهانی کافی نبوده و نیست.

بدون شک دیدار سوریان با لالوویچ و روسای فدراسیونهای‌ کشتی بلغارستان، مجارستان، ترکیه، آذربایجان، لهستان و …… می‌تواند مفید و موثر باشد اما فقط با یک دیدار و جلسه کوتاه گفتگو و رایزنی نمی‌توان رای این افراد را به‌دست آورده و عضو هیات‌ رییسه اتحادیه‌ جهانی‌ کشتی شد. حتماً و حتماً این دیدارها و رایزنی‌ها، لازم و ضروری است ولی کافی نیست. 

وجداناً و انصافاً اگر سلطانی‌فر یا صالحی‌امیری (وزیرورزش و رییس کمیته‌ ملی المپیک) خودشان هم می‌خواستند به عضویت یک مجمع بین‌المللی ورزشی درآیند و کاندیدای حضور در یکی‌از مجامع معتبر بین‌المللی ورزشی بودند، به‌ همین شکل رفتار، برخورد و اقدام می‌کردند؟! 
 
شاید درزمان برگزاری انتخابات هیات‌ رییسه اتحادیه‌ جهانی‌ کشتی، سلطانی‌فر و صالحی‌امیری هیچ‌کدام در مسئولیت فعلی، حضور نداشته باشند. اگر امروز با حمایتهای مناسب و به‌ موقع خود، زمینه تقویت احتمال کسب آرای‌ لازم به‌ منظور عضویت حمید سوریان در هیات‌ رییسه اتحادیه‌ جهانی‌ کشتی را فراهم کنند، حتی اگر در مسئولیت فعلی هم نباشند، جامعه‌ کشتی قدرشناس تلاشها و حمایتهای امروز آنها خواهد بود. 

اما اگر مثل عباس جدیدی که در انتخابات آلماتی اعتبارش را به‌ حراج گذاشتیم و هیچ حمایتی از او نشد، حیثیت ورزشی حمید سوریان نابغه کشتی‌ فرنگی ایران و جهان را نیز به تاراج دهیم، قطعاً هرگز این بی‌توجهی، سهل‌انگاری، کم‌لطفی، کم‌کاری و رفتار غیرمسئولانه از نگاه جامعه‌ کشتی و علاقمندان ورزش ایران، نادیده گرفته نمی‌شود و از اذهان پاک نخواهد شد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: حمید سوریان حمید سوریان فدراسیون کشتی رییسه اتحادیه حمید سوریان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۹۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟

در اولین جلسه هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در سال ۱۴۰۳، یکی از مباحثی که مطرح شد مربوط به حقوق ورزشکارانی است که سهمیه المپیک پاریس را دارند.

کمیته ملی المپیک از آذر ۱۴۰۲ تصمیم گرفت به نفراتی که سهمیه المپیک پاریس را دارند، ماهیانه مبلغی را پرداخت کند. با توجه به اینکه ورزشکاران در زمان‌های مختلف صاحب سهمیه المپیک شده‌اند این سوال برایشان پیش آمده در حدفاصل بین آذر ۱۴۰۲ تا زمانی‌که سهمیه گرفته‌اند نیز به آنها حقوق پرداخت می‌شود یا خیر؟

مناف هاشمی دبیرکل کمیته ملی المپیک در پایان جلسه هیات اجرایی در مورد مدت زمانی که المپین‌ها حقوق دریافت می‌کنند به رسانه‌ها اعلام کرد:"این مسئله هم مشخص شده و اختیار آن به ریاست کمیته ملی المپیک سپرده شد. در مصوبه ابلاغی به فدراسیون‌ها، پرداخت حقوق از زمان کسب سهمیه المپیک عنوان شده است. "

با این وجود برخی اعضای هیات اجرایی در جلسه هیات اجرایی مخالف پرداخت حقوق به المپین‌ها از زمان گرفتن سهمیه المپیک بودند. آنها معتقد بودند با این مصوبه در حق کسانی که دیرتر سهمیه می‌گیرند اجحاف می‌شود و در این صورت برخی ورزشکاران ممکن است نهایتا یک یا دو ماه حقوق دریافت کنند.

بر این اساس برخی اعضا خواستار این شدند این مصوبه اصلاح شود و پرداخت حقوق نهایتا از دی ۱۴۰۲ انجام شود و نفراتی که دیرتر صاحب سهمیه شدند، ما به التفاوت آن را دریافت کنند.

با توجه به این موضوع باید دید هیات اجرایی این مصوبه را می‌تواند به صورت مکتوب اصلاح کند یا خیر و جلسه بعدی هیات اجرایی می‌تواند تکلیف این مسئله را مشخص کند؟

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی سایر حوزه ها

دیگر خبرها

  • آتش اعتراضات به المپیک در فرانسه
  • معرفی نفرات برتر کشتی شیرکوه
  • کشتی‌گیر ۳۲ ساله آذربایجانی؛ آزادکار ماه UWW
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • مدت مسئولیت اعضای هیات مدیره اتحادیه ها مغایر قانون نیست
  • حمید طیبی: در ازبکستان قدرت خود را به رخ فوتسال جهان خواهیم کشید
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • حسن یزدانی بحران ملی نیست