Web Analytics Made Easy - Statcounter

لنست در تازه‌ترین مقاله خود نوشته است، ایبوپروفن و سایر داروهای غیر استروئیدی مرگ و میر یا شدت ابتلا به کووید 19 را افزایش نمی‌دهند.

به گزارش برنا؛ نتایج تازه‌ترین تحقیقاتی که به تازگی در مجله پزشکی «Lancet Rheumatology» منتشر شد، نشان داد ایبوپروفن و سایر داروهای غیر استروئیدی (NSAID) مرگ و میر یا شدت ابتلا به کووید ۱۹ را افزایش نمی‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای شیوع ویروس کرونا، نگرانی در مورد اثرات احتمالی داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی (NSAID) وجود داشت که برای درمان همه چیز از درد جزئی گرفته تا آرتروز مزمن و بیماری‌های قلبی عروقی استفاده می‌شود.

داده‌های جدید که از تحت بررسی قرار دادن ۷۲ هزار بیمار بستری در بیمارستان به دست آمده بیانگر آن است، مصرف یک داروی ضد التهاب مانند ایبوپروفن، خطر ابتلا به نوع شدید کووید ۱۹ یا مرگ ناشی از آن را افزایش نمی‌دهد. 

نویسندگان این مقاله توصیه کردند،  پزشکان باید تجویز NSAID‌ها را مانند گذشته ادامه دهند.

اوین هریسون، استاد دانشگاه ادینبورگ  و نویسنده این مقاله در گفت‌و‌و با رسانه‌ها اظهار داشت: ما باید ازاینکه داروهای رایج  منجر به نتایج بدتری در افراد مبتلا به کووید ۱۹ نمی‌شود، اطمینان حاصل می‌کردیم؛ ما اکنون شواهد روشنی در مورد ایمن بودن استفاده از داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ داریم که اطمینان خاطر را برای پزشکان و بیماران فراهم می‌کند و آنها می‌توانند این داروها را به همان روشی که قبل از همه گیری استفاده می‌شد ادامه دهند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویروس درمان بیمارستان مرگ استاد دانشگاه ایبوپروفن غیر استروئیدی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها

به گزارش هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلا به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلا به آمفیزم در آن ها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلا به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آن ها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آن ها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آن ها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آن ها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • محققان عنوان می کنند؛ نقش موثر رژیم غذایی گیاهی برای سیگاری ها
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • این تیم واقعا اف‌سی کول پالمر است! (عکس)‏
  • عوامل موثر بر قیمت ورق اکسین
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • حمله به سپاهان از سمت سنگال! (عکس)
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود