Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@03:39:13 GMT

کشتی جمهوری‌خواهان آمریکا در گرداب اختلافات

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۹۶۷۷

کشتی جمهوری‌خواهان آمریکا در گرداب اختلافات

به گزارش روز دوشنبه ایرنا، روزنامه آمریکایی «یو.اس.ای تودی» با انتشار این گزارش نوشت: اعضای حزب جمهوریخواه هوادار دونالد ترامپ در مجلس نمایندگان یکصدا خواستار برکناری «لیز  چنی» (Liz Cheney) نماینده این حزب از ایالت «وایومینگ» از پست «دبیر جلسه» (conference chair) شدند.

بنابراین گزارش لیز چنی که دختر دیک چنی معاون سابق رئیس جمهوری وقت جورج بوش است، در پی حادثه تروریستی حمله ۶ ژانویه(۱۷ دی ماه)  به عمارت کنگره از دونالد ترامپ انتقاد و یکی از جمهوریخواهانی بود که به دومین استیضاح ترامپ رای داده بود، اکنون با کارزار برکناری از سمت خود به عنوان یکی از ۱۰ سمت مهم حزب جمهوریخواه در مجلس نمایندگان آمریکا،  از سوی طیف هوادار ترامپ مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روزنامه آمریکایی یو. اس. ای تودی در ادامه این گزارش نوشت: از زمان حمله هواداران ترامپ به عمارت کنگره، لیز چنی به یکی از منتقدان سرسخت ترامپ بدل گشت و از همقطاران جمهوریخواه خود خواست تا از ترامپ روی برگردانند.

لیز چنی جمهوریخواه منتقد ترامپ

این گزارش می افزاید؛ «جیم بنکس» (Jim Banks) نماینده حزب جمهوریخواه مجلس نمایندگان از ایالت ایندیانا که از موافقان برکناری لیز چنی از این سمت است به شبکه خبری فاکس نیوز گفت: هر اقدامی که بر علیه به عقب راندن رادیکال ها و برنامه های خطرناک جو بایدن متمرکز نباشد، باید که از برکنار و فرد دیگری جایگزین وی شود.

پیش از این نیز سناتور جمهوریخواه لیندزی گراهام  گفته بود حزب جمهوریخواه نمی تواند بدون  (رهبریت) دونالد ترامپ به پیش رود.

یو. اس. ای تودی درادامه نوشت: کارزار به راه افتاده برای برکناری لیز چنی از سمت خود در مجلس نمایندگان، سلطه و نفوذ ترامپ بر عملکرد حزب جمهوریخواه را که طی چهار ساله گذشته دچار تغییر و انشقاق شده را برجسته می سازد و تاکید بر این موضوع دارد که تا چه میزان سرسپردگی (Expressing loyalty) درمیان برخی از نمایندگان حزب جمهوریخواه به رئیس جمهوری قبلی وجود دارد.

انشقاق عمیق میان حزب جمهوریخواه 

«اسپنسر کاکس» (Spencer Cox) فرماندار ایالت «یوتا»  با درنظر گرفتن جوانب احتیاط دراین خصوص در مصاحبه ای به شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: اختلافات بوجود آمده و نزاع برای بدست آوردن یک پست درون حزبی آنهم در مجلس نمایندگان نشانگر آن است که حزب  جمهوری خواه به شدت دچار انشقاق شده است.

خودزنی حزب جمهوریخواه

در همین حال «لری هوگان» (Larry Hogan) فرماندار ایالت مریلند نیز دراین باره به شبکه خبری «ان. بی. سی نیوز» محوریت ترامپ در حزب جمهریخواه را محکوم کرد و گفت: بسیار آزاردهنده است که شما یا باید سوگند وفاداری به «رهبر بزرگ» (دونالد ترامپ) یاد کنید یا اینکه ناگزیر به ترک حزب خود خواهید بود.

بنابراین گزارش فرماندار ایالت مریلند درادامه گفت: فراخوان برای برکناری لیز چنی و انتخاب فردی دیگر به جای وی، نوعی فرمان جوخه آتش بوده که خودزنی و حمله ور شدن به حزب خودی است.

نماینده حزب جمهوریخواه: ترامپ بدنبال یافتن جلیقه برای نجات از غرق شدن است

حزب جمهوریخواه آمریکا همچون کشتی درحال غرق 

«آدام کینزینگر» (Adam Kinzinger) نماینده حزب جمهوریخواه از ایالت «ایلینوی» (Illinois) دیگر  نماینده جمهوریخواهی که وی نیز رای به دومین استیضاح دونالد ترامپ داد، درباره وضعیت کنونی این حزب در مصاحبه ای با شبکه خبری «سی. بی. اس نیوز» گفت: بنظرم واقعیت این است که ما بعنوان یک حزب نیاز است تا نگاهی درونی به خود داشته باشیم و مسئولیت این موضوع را بپذیرم که چه عاملی منجر به واقعه (تروریستی) ششم ژانویه به عمارت کنگره شد، بواقع وضعیت کنونی حزب جمهخوریخواه همانند کشتی نشینان تایتانیک درحال غرق  شدن  است، چراکه آنهایی که در جلوی عرشه قرار دارند می گویند همه چیز خوب است، اما خود ترامپ به دنبال یافتن جلیقه نجات دراین کشتی است تا خود به اولین قایق نجات سوار شود. **۱۳۰۲**

برچسب‌ها کنگره آمریکا حزب جمهوری خواه آمریکا مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا حزب جمهوری خواه آمریکا مجلس نمایندگان آمریکا کنگره آمریکا حزب جمهوری خواه آمریکا مجلس نمایندگان آمریکا ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور مجلس نمایندگان حزب جمهوریخواه دونالد ترامپ حزب جمهوری لیز چنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۹۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف

فرارو- این مورخ از سال ۱۹۸۴ میلادی نتیجه تمام انتخابات ریاست جمهوری برگزار شده را به درستی پیش بینی کرده است. او اعلام کرده که برای شکست بایدن در مقابل ترامپ در ماه نوامبر "اشتباهات زیادی باید رخ دهد".

به گزارش فرارو به نقل از دیلی میل، این استاد تاریخ در دانشگاه امریکایی در واشنگتن دی سی سیستمی را ابداع کرده که آن را "سیزده کلید" می‌نامد و کتابی در دهه ۱۹۸۰ میلادی نوشت که این ایده را توضیح می‌داد. او نظریه خود را با الهام از  "ولادیمیر کیلیس" دانشمند روس زلزله شناس مطرح کرده است.

کیلیس پس از وقوع یک زلزله عظیم در ژاپن و زلزله‌ای دیگر در مرکز کالیفرنیا در سال ۲۰۰۳ که در دوره زمانی پیش بینی شده توسط تیم بین المللی وی رخ داده بودند توجهات زیادی را به خود جلب کرد.

 لیچمن می‌گوید تکنیک اش او را قادر می‌سازد نتیجه آرای رای دهندگان را صرفا بر اساس عوامل تاریخی و نه با استفاده از نتایج نظرسنجی ها، تاکتیک‌ها یا رویداد‌های تبلیغاتی ترجیحی نامزد‌ها پیش بینی کند.

علیرغم نتایج نظرسنجی‌ها که نشان می‌دهند بایدن در سطح ملی با مشکل مواجه است و در چندین ایالت نوسانی عقب‌تر از نامزد رقیب اش می‌باشد لیچمن معتقد است که او کماکان رئیس جمهور باقی خواهد ماند و با چالشی جدی مواجه نخواهد بود. او می‌گوید: "برای آن که بایدن در انتخابات متحمل شکست شود خیلی مسائل باید اشتباه پیش بروند".

نظرسنجی‌هایی که نشان می‌دهند وضعیت ترامپ در سطح ملی و در ایالت‌های کلیدی در حال تغییر جدی است لیچمن را تحت تاثیر قرار نمی‌دهند. او می‌گوید: "آنان مسحور چیز‌های اشتباهی شده اند که همانا نتایج نظرسنجی‌ها است. نخست آن که نتایج نظرسنجی‌هایی که شش تا هفت ماه پیش از انتخابات پیش بینی کنند از نظر من ارزشی معادل صفر دارند. همواره ممکن است یک رویداد فاجعه آمیز به اندازه کافی خارج از محدوده کلید‌ها رخ دهد که می‌تواند بر انتخابات تاثیر بگذارد. در اینجا ما برای اولین بار نه فقط یک رئیس جمهور سابق بلکه یک نامزد اصلی حزب را داریم که محاکمه می‌شود و چه کسی می‌داند که اگر او محکوم شناخته شود که احتمال تحقق این سناریو نیز زیاد است چگونه ممکن است همه چیز تغییر کند".

لیچمن می‌گوید پاندمی کووید – ۱۹ یک رویداد تاریخی بود که او را وادار کرد پیروزی بایدن در انتخابات سال ۲۰۲۰ را پیش بینی کند. او می‌افزاید: "ترامپ فکر می‌کرد کارزار انتخاباتی اولویت و اهمیت بیش تری دارد و به طور اساسی با پاندمی کووید مقابله نکرد. همین موضوع باعث باخت اش شد".

با این وجود، برخی از "کلید"ها به نفع ترامپ عمل می‌کنند. یکی از آن کلید‌ها وجود نامزد سوم است که ممکن است "رابرت اف کندی جونیور" نقش آفرین اصلی ان در رقابت انتخاباتی باشد. دو کلید دیگر مربوط به اقتصاد هستند. علیرغم آن که برخی از اعداد و آمار‌های اقتصادی ممکن است به نفع بایدن باشند، اما او از این نظر هنوز با بهبود رتبه در زمینه محخبوبیت مواجه نبوده است. ناآرامی‌های اجتماعی کلید دیگری می‌باشد که علیه بایدن عمل می‌کند. بسیاری از دانشجویان معترض ضد اسرائیل بایدن را به دلیل حمایت از اقدامات اسرائیل علیه مردم غزه، "جو نسل کُش" خطاب می‌کنند. هم جذابیت رئیس جمهور فعلی و هم کاریزمای رقیب نیز به عنوان یک کلید در نظر گرفته می‌شود و در حالی که بسیاری احساس می‌کنند هر دو نامزد بسیار پیر هستند به نظر می‌رسد سن بیش‌تر بایدن در مقایسه با ترامپ عاملی به ضرر بایدن باشد.

البته لیچمن در سال ۲۰۰۰ میلادی از نظر فنی نتیجه انتخابات امریکا را اشتباه پیش بینی کرد او پیش بینی کرده بود که "ال گور" برنده انتخابات می‌شود. البته لیچمن خود معتقد است که نتیجه آن انتخابات "به سرقت رفت" و می‌گوید ال گور رای مردم را کسب کرده بود. او می‌افزاید: "افراد زیادی هستند که دوست دارند شکست من را ببینند. واقعیت آن است که من یک انسان هستم. در نتیجه، نمی‌توان گفت که سیستم پیش بینی من هرگز دچار خطا نمی‌شود. هیچ چیز در دنیای انسانی کامل و قطعی نیست".

از جمله کلید‌ها در سیستم پیش بینی لیچمن می‌توان به این عوامل اشاره کرد: ماموریت حزب، رقابت، رئیس جمهور مستقر، نامزد سوم، وضعیت اقتصاد در کوتاه مدت، وضعیت اقتصاد در بلند مدت، تغییر سیاست، ناآرامی اجتماعی، رسوایی، شکست نظامی یا شکست در عرصه سیاست خارجی، موفقیت خارجی یا موققیت نظامی، کاریزمای مقام فعلی و کاریزمای رقیب.


دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • پرچم ایران در دست تظاهرکنندگان ایالت اوتاوا آمریکا
  • فیلم| حمایت دانشگاهیان مشهد از آزادی‌خواهان دانشگاه‌های آمریکا
  • وقوع گردباد‌ های قدرتمند در ایالت‌ های آمریکا (فیلم)
  • وقوع گردباد‌های قدرتمند در ایالت‌های آمریکا + فیلم
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا