Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، از اسفندماه سال‌گذشته تاکنون ابتلای قطعی ۸ هزار و ۹۴۱ نفر از بیماران بستری در استان زنجان به کووید ۱۹ بر اساس تست‌های آزمایشگاهی تایید شده که ۷ هزار و ۳۴۲ نفر از آن‌ها بعد از بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

بر اساس همین گزارش آمار بیماران سرپایی مبتلا به کووید ۱۹ از آغاز شیوع ویروس کرونا در این استان، بر اساس تست‌های آزمایشگاهی ۷۶ هزار و ۵۰۴ مورد بوده است که ۱۹۵ مورد از آن‌ها طی ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است که با این حساب مجموع مبتلایان به این بیماری در استان به ۸۵ هزار  و ۴۴۵نفر رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر ۵۲۸ نفر در بیمارستان‌های استان زنجان به دلیل ابتلا به کووید ۱۹ و یا مشکوک بودن بستری هستند که ۳۱ مورد از این آمار جزو مبتلایان روز هستند.

براساس همین گزارش آمار تجمیعی بیماران بستری شده در بیمارستان‌های استان زنجان شامل بیماران مبتلای قطعی به کووید ۱۹ و همچنین مشکوک ۲۵ هزار و ۱۷۵ نفر اعلام شده است.

همچنین طی مدت زمان شیوع ویروس کرونا یک هزار و ۳۹۴ نفر جان خود را از دست داده‌اند که چهار نفر از این مجموع جزو آمار روزانه بوده است.

آغاز به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان
 پرویز قزلباش از راه‌اندازی و شروع به کار پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان خبر داد .

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان به تشریح آخرین وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان زنجان پرداخت و اظهار داشت: روند نزولی بیماری کرونا را هم در بخش بستری و هم سرپایی شاهد هستیم و درحال حاضر، ۵۵۰ نفر در استان در بخش‌های کرونا بستری هستند.

 قزلباش با بیان اینکه روند نزولی شیوع بیماری کرونا همراه با نوساناتی در همه شهرستان‌های استان زنجان آغاز شده و فوتی‌های کرونایی نیز کاهشی است، ادامه داد: بیش از ۳۵ هزار محموله واکسن کرونا به استان زنجان وارد شده، که ۳۰ هزار دز آن توزیع شده و ۵ هزار و ۳۱۹ واکسن نیز در حال توزیع است‌.

وی با اشاره به سرعت توزیع واکسن کرونا، و ورود چند میلیون دز واکسن کرونا در روزهای آتی به کشور، ابراز داشت: در مجموع بیش از ۲۰هزار و ۹۶۱ دز واکسن کرونا در نوبت اول و ۳ هزار و ۳۴۷ دز واکسن کرونا نیز در نوبت دوم در استان زنجان تزریق شده است.

مدیر ارشد دانشگاه علوم پزشکی زنجان تعداد افراد واکسینه شده در استان زنجان را بیش از ۱۰ هزار نفر، ابهر، بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ نفر، خرمدره؛ بیش از یک هزار و ۲۰۰ نفر، ماهنشان؛ ۷۲۷ نفر، خدابنده؛ ۲هزار و ۲۵۸ نفر، سلطانیه، ۵۰۸ نفر، طارم؛ یک هزار و ۸۳ نفر و ایجرود؛ ۶۶۷ نفر اعلام کرد.

رئیس کلان منطقه ۶ آمایش کشوری با بیان اینکه ۶ هزار و ۱۶۱ نفر از سایر گروه‌های اولویت‌دار در استان زنجان در برابر کرونا واکسینه شدند، تصریح کرد: درخصوص میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حمل‌ونقل درون شهری، فروشگاه‌های زنجیره‌ای، و دفاتر پیشخوان با مشکل مواجه هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه از فردا پایگاه واکسیناسیون همگانی کرونا در شرکت برق منطقه‌ای زنجان راه‌اندازی و شروع به کار می‌کند اظهار داشت: مکان‌ها و مسؤولیت‌های سازمان‌های معین درخصوص راه‌اندازی پایگاه‌های تجمعی، تامین نیروی انسانی و تجهیزات مورد نیاز مشخص شده است.

به گفته قزلباش گردش ویروس کرونا در جامعه همچنان بالا بوده و نگرانی از خطر بازگشت به سطح بالاتری از بیماری وجود دارد، افزود: روند سرپایی بیماران کرونایی در استان نزولی بوده و روند بستری هم با نوساناتی همراه است.

انتهای پیام/73004/ق/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: استان زنجان ویروس کرونا بیمارستان بیماری دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بستری دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان واکسن کرونا بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد

امین اسدی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بر اساس آمار وزارت بهداشت تاکنون ۴ نفر به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر جان خود را از دست داده است.

به گفته او، با اقدامات پیشگیرانه سازمان دامپزشکی کشور و اطلاع رسانی به موقع میزان ابتلا نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش داشته است.

اسدی با بیان اینکه شیوع تب کریمه کنگو تا پایان فصل گرما ادامه دارد، افزود: با توجه به افزایش تعداد کنه ها در فصل گرما به دامداران توصیه می شود که نسبت به سم پاشی اسطبل ها اقدام کنند و همواره از دست زدن و له کردن کنه ها با دست اجتناب کنند.

سخنگوی سازمان دامپزشکی ادامه داد: در قالب اردوهای جهادی در روستاهای کم برخوردار و مناطق صعب العبور عشایر، سم پاشی اماکن دامی بصورت رایگان انجام می شود.

به گفته او، با توجه به شیوع ویروس در فصل گرما به افراد توصیه می شود که از خوردن جگر و گوشت خام و نیم پخته خودداری کنند چراکه این ویروس مقاوم به حرارت نیست و با پختن به طور کامل از بین می رود.

اسدی گفت: افراد از خرید دام و گوشت کنار جاده بواسطه بیماری مشترک انسان و دام، به جد اجتناب کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • «پل طبیعت» امشب قرمز رنگ می‌شود
  • آخرین جزئیات تعداد مبتلایان به تب کریمه کنگو اعلام شد
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • ذخیره سد زاینده‌رود به ۳۹۶ میلیون مترمکعب رسید
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود