Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

 در این تحقیقات مشترک آمده است: شاهزاده مایکل در ازای دریافت مبلغی هنگفت امکان دسترسی به ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه را فراهم می‌کند و از خانه‌اش در کاخ کنزینگتون به عنوان محلی برای ارائه حمایت‌های سلطنتی استفاده می‌کند.

به نقل از پایگاه بیزینس اینسایدر، خبرنگاران ساندی تایمز و کانال چهار انگلیس در جریان تحقیقات مخفی درباره این موضوع، خود را نمایندگان شرکتی از کره جنوبی جا زدند که در کار معامله طلا است و به دنبال برقراری ارتباط با حکومت پوتین برای تعمیق فعالیت‌های تجاری‌اش در روسیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فیلمی که از این جلسه ضبط شده، شاهزاده مایکل ۷۸ ساله با دریافت هزاران دلار در روز برای دادن دسترسی به کرملین موافقت می‌کند.

در این تحقیقات آمده است: شاهزاده مایکل به این خبرنگاران مخفی اطمینان داد که ارتباطاتش در روسیه می تواند برای آنها سودمند باشد و این حقیقت را مطرح کرد که پوتین در سال ۲۰۰۹ میلادی به او نشان دوستی داده است.

نشان دوستی از نشان‌های افتخار دولتی روسیه است که با فرمان رئیس جمهور این کشور در سال ۱۹۹۴ ایجاد شد تا به اتباع خارجی اعطا شود که کار، اعمال و تلاش‌هایشان با هدف بهتر کردن روابط با فدراسیون روسیه و مردم آن باشد.

روزنامه ساندی تایمز گزارش داد: مارکوس ردینگ، دوست و پیشکار دیرینه شاهزاده مایکل که در این مکالمه حضور داشت، سپس به این خبرنگاران مخفی پیشنهاد داد تا در ازای ۱۰ هزار یا ۱۴ هزار پوند در روز امکان دسترسی به پوتین برای آنها فراهم شود.

وی به این خبرنگاران مخفی گفت، شاهزاده مایکل "سفیر غیررسمی ملکه در روسیه" محسوب می‌شود و دسترسی محرمانه‌ای به کرملین دارد.

ساندی تایمز و کانال چهار گزارش دادند، مارکوس ردینگ درباره شاهزاده مایکل گفته که وی می‌تواند با پوتین دیدار کند و نمایندگی شرکتی را که در واقع گزارشگران این تحقیق ساخته بودند، به عهده بگیرد.

به گزارش این رسانه‌ها، مارکوس هشدار داد که خدمات شاهزاده در این زمینه "محرمانه" خواهد بود و افزود: ما اینجا تا حدی با ملاحظه گفت‌وگو می‌کنیم چون نمی‌خواهیم همه جهان بفهمند که او تنها برای دلایل تجاری با پوتین ملاقات می‌کند.

این در حالی است که دفتر شاهزاده مایکل در بیانیه‌ای این ادعاها علیه این مقام سلطنتی را رد کرده‌ است.

در این بیانیه آمده است: مارکوس ردینگ، در این ویدیو اظهار نظرهایی کرده که شاهزاده مایکل نه می‌خواهد و نه قادر است آن را برآورده کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بریتانیا پوتین شاهزاده مایکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۰۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند

ملکه رانیا تاکید کرد جامعه جهانی باید فورا از نفوذ خود برای پایان دادن به جنگ رژیم صهیونیستی در نوار غزه استفاده کند.

به گزارش ایسنا، ملکه رانیا، همسر عبدالله دوم، پادشاه اردن در مصاحبه با شبکه MSNBC آمریکا گفت: صدور حکم نهایی دیوان بین‌المللی دادگستری علیه اسرائیل درباره نسل کشی در غزه ممکن است سال‌ها طول بکشد. نمی‌توان منتظر این حکم بود چرا که مردم در آنجا در حال کشته شدن هستند. هرچه بیشتر طول بکشد لکه ننگ بر وجدان جهانی بزرگتر می‌شود.

وی افزود: زمانی که از گرسنگی به عنوان سلاح جنگی استفاده می‌شود این یک مجازات جمعی و جنایت جنگی است. زمانی که تمام ساکنان کوچانده می‌شوند این نیز یک جنایت جنگی است. کاملا واضح است که اسرائیل مشکلی در حمله به غیرنظامیان ندارد و زندگی فلسطینی‌ها برایش بی‌ارزش است. ۷۰ درصد از ۳۵ هزار نفری که در غزه به شهادت رسیدند زن و کودک هستند. جنگ غزه منجر به آوارگی ۱.۷ میلیون نفر از مجموع ۲.۲ میلیون ساکن غزه شد.

همسر پادشاه اردن اجرای نابرابر قوانین بشردوستانه بین‌المللی درباره وضعیت غزه را یک سابقه خطرناک دانست و گفت: زمانی که قوانین بین‌المللی توسط اسرائیل در غزه بدون هیچ‌گونه عواقبی نقض می‌شود، زمانی که قطعنامه‌های سازمان ملل نادیده گرفته می‌شود، این به چه معنا است؟! زمانی که کشورهای مشخصی به دلیل کارنامه ضعیف خود در زمینه حقوق بشر مجازات می‌شوند اما به اسرائیل که مرتکب نسل‌کشی می‌شود با سلاح‌های بیشتر پاداش داده می‌شود، عدالت کجاست؟

ملکه رانیا گفت: زندگی کردن در سایه اشغالگری بسیار دشوار است. اینکه هر روز ببینی که طرف دیگری بخشی از زندگیت را زیر نظر دارد و تو را خوار می‌کند و در هر لحظه ممکن است بدون دلیل بازداشت شوی. اسرائیل علاوه بر جنگ علیه غزه فلسطینی‌ها در کرانه باختری را نیز مجازات می‌کند. حدود ۵۰۰ فلسطینی از جمله ۱۲۴ کودک از هفت اکتبر در کرانه باختری به شهادت رسیده و ۸۰۰۰ نفر دیگر بازداشت شدند. جامعه بین‌المللی باید از نفوذ خود برای پایان جنگ غزه استفاده کند.

وی افزود: جامعه بین‌المللی باید برای مجازات ۲ طرف آماده باشد. رسیدن به یک صلح عادلانه نمی‌تواند تنها به تحمیل اراده قوی‌تر (اسرائیل) بر طرف ضعیف‌تر محدود شود. تمام چیزی که می‌خواهم این است که همه برای یک بار هم که شده خودشان را جای فلسطینی‌ها قرار دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد روسیه از مواضع نخست‌وزیر انگلیس نسبت به اوکراین
  • آبشناس: آمریکا به دنبال آشوب در کشورهای حوزه نفوذ روسیه است
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • ملکه رانیا: نمی‌توان منتظر حکم دیوان لاهه بود زیرا مردم غزه در حال کشته شدن هستند
  • این الهلال برای سه گانه کمین کرده است!
  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • محمد مهاجری: آقای نصیری! انتقادهایتان روی چشم؛ اما شاهزاده شویی چرا؟
  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟