Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@23:02:53 GMT

مزارع رودبار درگیر هجوم ملخ‌های مراکشی

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۱۶۷۵

مزارع رودبار درگیر هجوم ملخ‌های مراکشی

ایسنا/گیلان مدیر جهاد کشاورزی رودبار گفت: کل شهرهای منجیل و لوشان بخشی از رحمت آباد و بسیاری از روستاهای خورگام درگیر هجوم ملخ های مراکشی هستند.

سروش ابراهیمی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به هجوم ملخ های مراکشی در این شهرستان گفت: مبارزه با ملخ را نسبت به سال گذشته افزایش داده ایم و تاکنون کانون‌های مختلفی را از بین برده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در مناطق مرزی رودبار به خصوص جمال‌آباد شاهد هجوم دوباره ملخ‌ها هستیم که تا چند روز دیگر کنترل خواهند شد.

ابراهیمی ادامه داد: ملخ‌ها ابتدا به محصولات گندم، جو، یونجه و علف‌های هرز حمله می‌کنند و  بعد از این محصولات به سراغ باغ‌ها و درخت‌های زیتون می‌روند که خوشبختانه تاکنون با مبارزاتی که انجام شده است، پای ملخ‌ها به باغات نرسیده است.

وی تصریح کرد: تاکنون ملخ ها نتوانسه اند خسارتی وارد کنند و اگر هم خسارتی گزارش شده به صورت موردی است.     

مدیر جهاد کشاورزی رودبار خاطرنشان کرد: برای مبارزه با ملخ‌ها در این شهرستان اعتبارات ملی اختصاص یافته است و نیاز به اعتبارات استانی بیشتری داریم.

وی افزود: مبارزه با هجوم ملخ‌ مراکشی و سم‌پاشی اراضی برای جلوگیری از آسیب ملخ‌های مهاجم همچنان ادامه دارد.

ابراهیمی اضافه کرد: کل شهرهای منجیل و لوشان درگیر ملخ ها هستند و بخشی از رحمت آباد و بسیاری از روستاهای خورگام نیز در معرض هجوم ملخ‌ها هستند که مبارزاتی نیز در این خصوص انجام شد.   

به گزارش ایسنا، سطح محصولات زراعی و باغی در این شهرستان به حدود ۳۰ هزار هکتار می‌رسد که ۱۸ هزار هکتار مربوط به محصولات زراعی و ۱۲ هزار هکتار مختص محصولات باغی است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی ملخ مراکشی هجوم مزارع کشاورزی هجوم ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن

همشهری آنلاین ـ لاله غزالی: کووید ـ ۱۹ و زیرسویه‌های آن حدود ۳ سال جهان را با مخوف‌ترین پاندمی قرن مواجه کرد و جان بسیاری از انسان‌ها را گرفت. اکنون که این بیماری فروکش کرده و آمار ابتلا به آن و تلفاتش کاهش پیدا کرده است، پزشکان و متخصصان در حال پژوهش درباره مسائل مرتبط با آن هستند.

اکنون موضوع مهم درباره کرونا عوارض آن است چراکه محققان براساس مطالعات خود ثابت کرده‌اند این بیماری تبعات و عوارضی دارد که مبتلایان را تا سال‌ها پس از بهبودی هم درگیر خود می‌کند.
عوارض این بیماری برای افراد متفاوت است و فاکتورهایی همچون سابقه بیماری‌ها، ژنتیک، میزان ایمنی بدن و... را دربر می‌گیرد.

کرونا عوارض کوتاه‌مدت و بلندمت دارد و می‌تواند به اندام‌های حیاتی بدن شامل قلب، ریه، مغز، کبد، کلیه و... آسیب بزند و باعث سکته قلبی و مغزی، افزایش احتمال ابتلا به پارکینسون و آلزایمر، نارسایی کلیه، ریزش مو و بثورات پوستی، مشکلات تنفسی، خستگی مزمن و... شود.

آنچه در این میان به آن کمتر پرداخته شده، عوارض روانی کروناست و حتی شاید فرد بهبودیافته نداند بعضی تغییرات خلقی وی به دلیل کرونا باشد. این در حالی است که پژوهشگران در تحقیقات خود به نشانه‌های متقنی از ارتباط بیماری‌های روانی با کرونا دست یافته‌اند و تاکید می‌کنند افراد درگیر باید از این موضوع آگاه باشند و برای درمان اقدام کنند.

در اینفوگرافیک زیر شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن را مشاهده می‌کنید:

گرافیست: داود سرخوش

کد خبر 846950 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کرونا خبر مهم بیماری - ویروس بیماری - بیمارستان بیماری روانی روانشناسی

دیگر خبرها

  • هجوم هواداران اراکی به رختکن (عکس)
  • یورش شهرک‌نشینان به آرامگاه حضرت یوسف (ع)
  • آغاز برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • برداشت ماهی قزل آلا از مزارع پرورش ماهی در محیط دریا در گلستان
  • مسدود شدن ۹ حلقه چاه غیرمجاز در شهرستان رودبار
  • امدادرسانی آتش‌نشانان یزد به خودروهای درگیر در فرونشست زمین
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • دستان قاچاقچی گردو در پوست گردو
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود