Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از کیودو، گزارش های سالانه ۱۹۵۵-۱۹۶۴ لشکر ۳۱۳ هوایی آمریکا نشان می دهد اوکیناوا، که در آن زمان تحت کنترل ایالات متحده بود، به عنوان یک پایگاه مهم استراتژیک ارتش برای آماده سازی استفاده از سلاح های هسته ای آمریکا در آسیا استفاده می شده است.

بر اساس گزارش سال ۱۹۵۷ لشکر ۳۱۳ که پایگاه هوایی کادنا را اداره می کرد، پرسنل ۱۲ اسکادران انبار هواپیمایی آموزش دیده اند تا سلاح های هسته ای را از هواپیماهای وارد شده بارگیری، بازرسی و برای حمله های احتمالی آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارشی که ماساکی گیب، استاد برجسته دانشگاه ریوکیوس و سایر اسناد طبقه بندی نشده آمریکا که منتشر شده است اسکادران وظیفه داشت که مهمات متعارف و سلاح های ویژه را که می تواند سلاح اتمی یا هسته ای باشد، اداره کند.

این گزارش نشان می دهد تمرینات در شش ماه اول آن سال شامل کار با بمب های بی شماری از جمله MK-۱۵ است این بمب یک بمب هیدروژنی ۳.۴ تنی است که ۱۰۰ برابر قدرت بیشتری نسبت به بمب اتمی ریخته شده به هیروشیما دارد.

گیب اظهار داشت که واحدها و سلاح های مختلفی راستای تغییر در استراتژی نظامی آمریکا به پایگاه کادنا ارسال شده است.

وی گفت: در صورت بروز حوادث در تنگه تایوان، آنها از پایگاه هوایی اوکیناوا که نزدیکترین پایگاه به منطقه است، پروازهایی انجام می دادند.

گزارش سال ۱۹۵۷ نشان می دهد که بخش کنترل کیفی اسکادران برای مقابله با رطوبت زیاد مجبور بوده است به طور دوره ای هوا و آفتاب گیری سلاح های ذخیره شده را انجام دهد.

بر اساس این گزارش، زنگ زدگی، پوسیدگی و خوردگی، لکه دار شدن، کپک زدن و قالب ریزی از جمله مشکلاتی بوده است که برای سلاح های اتمی مستقر در این پایگاه ایجاد شده است زیرا نمای بیرونی سلاح ها به دلیل رطوبت بسیار مستعد تخریب هستند.

در این گزارش آمده است ایوو جیما، معروف به جزیره ایووتو، واقع در حدود ۱۲۰۰ کیلومتری جنوب توکیو، به تدریج به عنوان یک منطقه جایگزین برای ذخیره سازی سلاح های هسته ای ساخته شده است.

اوکیناوا، جایی که حدود ۱۳۰۰ سلاح هسته ای در سال ۱۹۶۷ در طول جنگ ویتنام در آن مستقر شده بود، پس از انتقال سلاح های هسته ای در ۱۹۷۲ به ژاپن تحویل شد.

منبع: خبرگزاری رسمی کیودو نیوز برچسب‌ها ژاپن ایالات متحده آمریکا هیروشیما

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ژاپن ایالات متحده آمریکا هیروشیما ژاپن ایالات متحده آمریکا هیروشیما اخبار کنکور سلاح های هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان

معاون وزیر خارجه روسیه اظهارات مقامات لهستان درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا را اقدامی تحریک آمیز و یک بازی خطرناک دانست و هشدار داد: مسکو چنین تأسیساتی را بعنوان اهداف نظامی در نظر خواهد گرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امور خارجه روسیه اظهارات مقامات ورشو در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک لهستان را یک بازی خطرناک نامید.

او شب گذشته در یک کنفرانس مطبوعاتی در این باره گفت: وضعیت عمیقا نگران کننده شده است. اظهارات در این باره بحث‌هایی تحریک آمیز  و تلاشی برای تشدید بیشتر تنش‌ها در منطقه است. در حال حاضر یک بحران شدید در منطقه یورو آتلانتیک وجود دارد که توسط واشنگتن و کشورهای ناتو تحریک شده است.

ریابکوف تاکید کرد که اگر لهستان مسیر تشدید بیشتر تنش را دنبال کند، "دور تنش بیشتری در منطقه رخ خواهد داد." دقیقاً این ارزیابی است که می‌توان از گفتگوها درباره استقرار احتمالی سلاح‌های هسته‌ای در لهستان داشت و جای تاسف دارد که «آنها هنوز به بازی کلامی با سلاح‌های هسته‌ای ادامه میدهند».

به عقیده معاون وزیر خارجه روسیه، به طور کلی، این بازی بسیار خطرناک است، عواقب آن را می توان تا حدودی پیش بینی کرد."

تاسیسات هسته‌ای ناتو در لهستان به اهداف نظامی روسیه تبدیل خواهد شد

سرگئی ریابکوف روز گذشته در مصاحبه با خبرگزاری تاس نیز هشدار داد که در صورت استقرار دائمی تاسیسات هسته‌ای کشورهای ناتو در خاک لهستان، روسیه آنها را هدف نظامی خود قرار خواهد داد. 

این دیپلمات بلندپایه افزود: «همه آن سیاستمدارانی که اکنون به دلایل خاص مشتاقانه درباره چنین طرحی در لهستان و خارج از کشور بحث می‌کنند، باید درک کنند: تغییرات حاصله در این جهت گیری امنیت لهستان را افزایش نمی‌دهد و چنین تاسیساتی قطعاً به هدف نظامی برای روسیه تبدیل خواهند شد. و آنها در خط مقدم برنامه ریزی نظامی ما قرار خواهند گرفت.»

وی هرگونه ماموریت هسته‌ای ناتو را به همراه سایر کشورها را عامل بی ثبات کننده خوانده و تاکید کرد که نزدیک شدن تاسیسات هسته‌ای این ائتلاف به مرزهای روسیه یک خطر جدی امنیتی برای این کشور محسوب می شود. ریابکوف یادآور شد که مسکو از نزدیک روند توسعه اوضاع در مورد همکاری بین ناتو و لهستان در زمینه امنیت هسته‌ای را دنبال می‌کند.

چند روز قبل  آندری دودا، رئیس جمهور لهستان، از  مذاکرات بین مقامات ورشو و با همکاران آمریکایی در مورد امکان استقرار تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده در این کشور صحبت کرد. او تاکید کرد که اگر چنین تصمیمی گرفته شود، ورشو "به سادگی سیاست کلی در این زمینه را اجرا خواهد کرد".  بعد از آن دودا گفت که هنوز هیچ تصمیمی در مورد استقرار سلاح‌های هسته‌ای در خاک لهستان اتخاذ نشده است.

در این رابطه، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین تاکید کرد که در صورت چنین تصمیمی از سوی ناتو، وزارت دفاع روسیه وضعیت مربوط به استقرار احتمالی تسلیحات هسته‌ای در خاک لهستان را تجزیه و تحلیل کرده و آماده انجام اقدامات تلافی‌جویانه خواهد بود.

اعلام آمادگی لهستان برای استقرار تسلیحات هسته‌ای در خاک خودلهستان: اروپا در دوران پیش از جنگ قرار دارداستقرار بیش از 10هزار سرباز آمریکایی در لهستان

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • حمله جنگنده ها و موشک های روسیه به قطار حامل تسلیحات غربی/ تهدید روسیه به نابود کردن تسلیحات هسته ای آمریکا در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می‌کنیم
  • هشدار روسیه درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان
  • هشدار روسیه به آمریکا درباره استقرار سلاح هسته‌ای در لهستان
  • روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • چرا پوتین در جنگ اوکراین از سلاح هسته ای استفاده نمی کند؟