Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، آهنگساز و تنظیم کننده شناخته شده موسیقی به انتشار کتاب «سمفونی یک نفره» اقدام کرد. بهنام خدارحمی پس از تجربه های موفقی که در زمینه های آهنگسازی، تنظیم و نوازندگی برای خوانندگان مطرح دارد، این بار به نوشتن داستان«سمفونی یک نفره» با محوریت موسیقی اقدام کرده است.
کتاب «سمفونی یک نفره» از سری داستان های فارسی است که زندگی پرپیچ و خم آهنگسازی مطرح را روایت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نشر«تاو» به مدیریت روجا غمگسار ناشر این کتاب است.
بهنام خدارحمی درباره نویسندگی خود در این کتاب نوشته است: گاهی اوقات نوشتن، راهی است برای رهایی از خاطرات تلنبار شده ی بی مصرفی که به هیچ وجه قصد رفتن ندارند. «سمفونی یک نفره» روایت واقعیتی است که بارها و بارها آرزو کرده ام ای کاش شاهدی عینی بر اتفاقات باور نکردنی آن نبودم. اما چه کنم که لحظه به لحظه اش در حافظه دوربین ذهنم لنگر انداخته است.
در توضیحات تکمیلی این کتاب آمده است: رُمان «سمفونی یک نفره» روایتی است از عشق، زندگی و امید! قصه مردی که از دنیا بریده و ناگهان کورسوی امیدی در زندگی اش پیدا می شود. دستاویزی که در حقیقت طناب داری است برای به مسلخ بردن احساسات هنرمندی که دلباخته که نه، پاکباخته زنی است که زن بودن را معنایی تلخ بخشیده است.

زندگی یک موزیسین حرفه ای که در کشاکش روزگار، فراز و فرودهای زیادی را طی می کند. داستان مبارزه با خود، روزگار و دستان سرد سرنوشت، که رسم پیروزی بر مشکلات را پله پله ترسیم می نماید... 
کتاب «سمفونی یک نفره» هم اکنون در کلیه کتاب فروشی های معتبر در دسترس علاقمندان به داستانهای فارسی با محوریت موسیقی است.
***********************

شهر به شهر با تار ایرانی / قمصری با تارش دور ایران را می‌گردد

علی قمصری آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی، سفری هنری را آغاز کرده که در آن قصد دارد با سازش دور ایران را بگردد.

پروژه «تار ایرانی» به همت و ایده‌ علی قمصری شکل گرفته و قصد دارد سفری به دور ایران داشته باشد. این پروژه با محوریت تارنوازی طراحی شده است. قمصری در این سفرها به استان‌های مختلف کشورمان می‌رود تا در هر استان در یکی از مکان‌های تاریخی آن استان به تارنوازی بپردازد.
این آهنگساز و نوازنده موسیقی ایرانی قصد دارد تا هر اجرا را به صورت تصویری ضبط کند و حاصل آن را در اختیار علاقه‌مندان به موسیقی قرار دهد.
پروژه «تار ایرانی» ایده‌ای مستقل از سوی موزیسینی مستقل است که هیچ نهاد یا ارگانِ دولتی از آن حمایت نمی‌کند.
علی قمصری در نخستین گام از سفرِ هنریِ «تار ایرانی» به قزوین رفت. قمصری در «سرای سعدالسلطنه» در شهر قزوین به اجرا پرداخت و حاصل آن را به صورت تصویری منتشر کرد.
این آهنگساز در قزوین آهنگی در آواز شوشتری از ساخته‌های خود را نواخت.
قمصری برای گامِ دومِ پروژه «تار ایرانی» تهران را انتخاب کرد. او در «خانه مقدم» آهنگِ «اشک سرا» را نواخت. در اجرای این قطعه طناز اسدالهی با ویولا و مسعود فیروزی‌نژاد با ویلنسل، قمصری را همراهی کردند.
پروژه «تار ایرانی» در ادامه سفرهای هنریِ خود، به نقاط مختلف کشورمان سفر خواهد کرد تا در هر شهر، در مکانی تاریخی صدای ساز ایرانی را طنین انداز کند و حاصل آن را به صورت تصویری به دست مخاطبان برساند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: کتاب موسیقی آهنگساز منتشر قمصری با تارش دور ایران بهنام خدارحمی علی قمصری تار ایرانی دور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۲۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی

بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه معاون علمی رئیس‌جمهور اطلاع دقیق داشته باشد، مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت ۷۲ نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال ۴۰۱ بوده است! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در محل معاونت علمی در روز شنبه 8 اردیبهشت برگزار شد.

خبرنگار تسنیم در این نشست سوال خود را درباره آخرین وضعیت پروژه هواپیمای جت 72 نفره مطرح کرد.

جت 72 نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اوکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اوکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

وی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت آن در کشور وجود دارد. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

اما بعد از سخنان روح الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه پروژه جت 72 نفره جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور نیست بلافاصله این سخنان با موج‌سواری تعدادی از رسانه‌های معاند ایران همراه شد.

.

در این میان بی‌بی‌سی فارسی تلاش کرد اشاره اخیر دهقانی را متوجه سخنان آیت‌الله رئیسی در سال 1401 کند که در آن رئیس‌جمهور از در دست اجرا بودن پروژه جت 72 نفره خبر داده بود!

پروژه جت 72 نفره‌ای که در نشست خبری اخیر معاون علمی رئیس‌جمهور مطرح شد یک پروژه دانشگاهی است که بیش از 8 سال پیش در دانشگاه‌ امیرکبیر تعریف شد و تا به امروز نیز این پروژه با فراز و فرودهای زیادی همراه بوده اما بی‌بی‌سی در یک گاف رسانه‌ای بدون اینکه از پروژه مورد بحث در نشست خبری سالیانه دهقانی اطلاع دقیق داشته باشد مدعی شد که توقف پروژه‌ای که دهقانی آن را اعلام کرده، همان پروژه ساخت جت 72 نفره اعلامی از سوی رئیس‌جمهور در سال 401 بوده است در حالیکه پروژه مورد اشاره رئیس‌جمهور، پروژه‌ای مربوط به 2 سال اخیر است اما پروژه مورد اشاره معاون علمی رئیس‌جمهور، پروژه دانشگاهی ساخت جت 72 نفره است که حداقل 8 سال از عمر آن می‌گذرد!

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انتشار کتاب «سمفونی رنگ، هارمونی خط»
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • آهنگسازی در موسیقی کلاسیک ایرانی کتاب شد/ خواندن چند پژوهش
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • کتاب «نامداران موسیقی در سنندج» رونمایی شد
  • گاف بی بی سی درباره پروژه هواپیمای جت ۷۲ نفره ایرانی