Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، سازمان جهانی بهداشت که پیشتر خواستار اجتناب از قضاوت‌های شتابزده درباره سویه کرونای مشاهده‌شده در هند شده بود امروز دوشنبه این گونه از کرونا را جزو «سویه‌های نگران‌کننده» اعلام کرد. 

سازمان جهانی بهداشت گفته مطالعات مقدماتی نشان می‌دهند این سویه از کرونا ممکن است نسبت به سویه‌های دیگر آسان‌تر سرایت پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان در حال بررسی این گونه از کرونا که با نام علمی B.1.617 شناخته می‌شود و نقش آن در بحران شیوع بیماری کووید-۱۹ در هند هستند.

«ماریا ون کرکوف»، دانشمند ارشد سازمان جهانی بهداشت گفته اطلاعات موجود نشان می‌دهند این گونه از ویروس کرونا آسان‌تر سرایت پیدا می‌کند و احتمالاً در برابر واکسن‌های موجود مقاوم‌تر است.

«سومیا سوامیناتان» از دیگر دانشمندان سازمان جهانی بهداشت هم در مصاحبه با وال‌استریت‌ژورنال گفته الگوی مشاهده شده این است که هنگامی که یک نفر از اعضای خانواده به این ویروس مبتلا می‌شود کل خانواده به آن مبتلا می‌شوند.

سازمان جهانی بهداشت گفته اطلاعات بیشتر درباره این ویروس در نشست خبری هفتگی این سازمان در روز سه‌شنبه اعلام خواهد شد.

چنانچه سویه‌ای از کرونا ساده‌تر منتشر شود، بیماری‌های جدی‌تر ایجاد کند، بتواند سیستم ایمنی بدن را دور بزند و اثربخشی درمان‌های شناخته‌شده را کاهش دهد، سازمان جهانی بهداشت آن سویه را در طبقه سویه‌های نگران‌کننده قرار می‌دهد.

WHO قبلاً سویه‌های کرونای مشاهده شده در انگلیس، آفریقای جنوبی و برزیل را «نگران‌کننده» توصیف کرده بود.

جدیدترین سویه کرونا اولین بار در روز ۱ دسامبر ۲۰۲۰ در هند مشاهده شد.

کرونای جدید یکی از ۷ نوع ویروس شناخته شده «کرونا» است که باعث ایجاد بیماری در انسان می‌شود. ۴ گونه از این نوع ویروس‌ها علائمی شبیه سرماخوردگی خفیف ایجاد می‌کنند و سه گونه دیگر باعث ایجاد بیماری‌های حاد تنفسی می‌شوند که در مواردی به مرگ منجر می‌شود.

سازمان جهانی بهداشت بعد از ابتلای بیش از ۱۲۱ هزار نفر در سراسر جهان به این بیماری آن را «همه‌گیر جهانی» اعلام کرد.

پربیننده ترین جزییات واکسیناسیون بیماران خاص علیه کرونا میوه ای برای جلوگیری از ضعف عضلات آخرین آمار کرونا در ایران (۱۴۰۰/۲/۲۰) نفخ شکم چه زمانی نگران کننده است؟ سرعت ۱۱ کشور در واکسیناسیون

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: کرونای هندی سازمان جهانی بهداشت نگران کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۵۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت

عبدالسلام حنفی، معاون اداری طالبان در دیدار با رئیس منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت، خواهان واگذاری کرسی نمایندگی افغانستان در این سازمان به این گروه و اعاده عضویت افغانستان در نشست‌های منطقه‌ای کمیته اجرایی این سازمان شد.

حنفی همچنین خواستار همکاری سازمان‌های بین‌المللی به منظور کشت محصول جایگزین خشخاش در راستای حمایت از کشاورزان افغانستانی شد.

«حنان حسن بلخی» رئیس منطقه‌ای مدیترانه شرقی سازمان جهانی بهداشت گفت: مسئله بهداشت غیرسیاسی است و در اولویت‌های این سازمان قرار دارد.

بلخی گفت: مسئله فراهم آوری کشت جایگزین برای کشاورزان افغانستانی را با سازمان جهانی بهداشت و سایر نهادهای مربوطه در میان خواهیم گذاشت.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره حمله به رفح
  • سازمان جهانی بهداشت: در صورت حمله اسرائیل به رفح «حمام خون» به راه می‌افتد
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح حمام خون راه می‌اندازد
  • سازمان بهداشت جهانی: حمله به رفح ممکن است منجر به حمام خون شود