Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۵۰ عضو کمیته ملی حزب دموکرات در نامه‌ای به جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواستار بازگشت به برجام و برداشتن تمام تحریم‌هایی شدند که دونالد ترامپ رئیس جمهوری پیشین ایالات متحده با سوء نیت علیه مردم ایران وضع کرد.

به گزارش برنا، بیش از ۵۰ عضو کمیته ملی دموکرات و سران این حزب شامل کیث الیسون دادستان کل مینه‌سوتا و باربارا لی عضو مجلس نمایندگان از کالیفرنیا دوشنبه از جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا خواستند تا به توافق هسته‌ای ایران و برداشتن تحریم‌های تجاوزکارانه دوره ترامپ علیه ایران بازگردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نامه که موسسه کوئینسی سازماندهی و ارسال آن به بایدن را برعهده داشت، نخستین نامه سیاسی کمیته ملی حزب دموکرات و مقامات دیگر است که درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) به دولت ارسال می‌شود.

در این نامه آمده است: ما از شما می‌خواهیم نگذارید مدافعان رویکرد شکست خورده ترامپ نسبت به ایران، فشار وارد آورند. ما نتیجه این سیاست را دیده‌ایم؛ یک برنامه هسته‌ای بزرگ ایران و یک خطر بزرگ برای جنگ با ایران.

در طول رقابت‌های انتخاباتی ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، جو بایدن به صراحت سیاست دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا درباره ایران را به ویژه تصمیم بی‌پروایانه او در خروج از توافق هسته‌ای که دستاورد سیاست خارجی باراک اوباما محسوب می‌شد، محکوم کرد.

پس از خروج از برجام، دولت ترامپ تحریم‌های بی‌رحمانه اقتصادی را بر مردم ایران اعمال کردند که تاثیر هنگفتی بر مردم عادی ایران شامل محروم شدن آنها از دسترسی به دارو و نیازهای اولیه زندگی گذاشت که به عنوان بخشی از کارزار موسوم به "فشار حداکثری" بود.

ترامپ حتی در شرایطی که ایران درگیر همه‌گیری کرونا بود، این تحریم‌ها را دو برابر کرد.

الیسون معاون سابق رئیس کمیته ملی دموکرات‌ها گفت: بازگشت ایالات متحده به توافق هسته‌ای ایران اساسی است که لغو تحریم‌های بدخواهانه ترامپ را ضروری می کند.

 وی افزود: حزب دموکرات باید برای پایان دادن به نظامی‌گری گسترده و ترویج چندجانبه‌گرایی تلاش کند که ایالات متحده را قادر به حل مساله هسته ای با ایران بدون حتی یک شلیک کند.

ماه‌ها پس از ریاست جمهوری بایدن، وی کار کمی در جهت لغو تحریم‌ها و احیای توافق انجام داده است.

مذاکرات غیرمستقیم با ایران در قالب مذاکرات وین در جریان است اما رئیس جمهوری قبلاً با مقاومت تندروهای جمهوری‌خواه و دموکرات در کنگره روبرو شده است.

بایدن به عنوان یک نامزد ریاست جمهوری قول داد که دوباره به هسته ای بپیوندد، و جزئیات موضع خود را در سخنان سی ان ان اعلام کرد که دیپلماسی راهی معتبر برای بازگشت به توافق هسته‌ای خواهد بود.

این نامه ادامه می‌دهد: ما از شما می‌خواهیم که به برجام متعهد شوید و روند دیپلماتیک چند جانبه را با سایر قدرت‌های جهانی آغاز کنید تا همه طرف‌ها را از طریق فرمول انطباق برای انطباق به توافق برساند.

دموکرات‌های امضاکننده این نامه افزودند: از این نظر، برجام برای امنیت ملی ایالات متحده از چنان اهمیت حیاتی برخوردار است که مساله اینکه چه کسی گام نخست را بردارد، نباید مانع ایجاد کند.

این نامه ادامه می‌دهد: علاوه بر این، لغو تحریم های سوءنیت ترامپ که وی به صراحت علیه ایران اعمال کرد تا بازگشت به برجام را غیرممکن سازد، نباید به عنوان امتیاز به ایران تلقی شود بلکه به عنوان تلاشی برای بازگرداندن اعتبار و افزایش امنیت آمریکا است.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس ایران دولت جنگ ریاست جمهوری باراک اوباما مردم ایران دارو معاون ایالات متحده هسته ای امنیت ملی برجام دموکرات خواهان آمریکا توافق هسته ای ایالات متحده رئیس جمهوری کمیته ملی تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۵۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد

سفیر و نماینده ایران نزد سازمان‌های بین‌آلمللی در ژنو در پی کشف یک گور دسته‌جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه در نامه‌ای به رییس کمیته بین‌المللی صلیب سرخ و کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار "اقدام فوری بین‌المللی برای توقف جنگ نسل‌کشی اسرائیل" علیه مردم فلسطین شد.

به گزارش ایسنا، علی بحرینی سفیر و نماینده دائم ایران نزد سازمان‌های بین‌المللی در ژنو در این نامه با اشاره به کشف یک گور دسته جمعی در بیمارستان "ناصر" غزه نوشت: گذشته از نقض قوانین بین المللی بشردوستانه، اسرائیل حقوق بشر بین المللی را نیز نقض کرده است. رژیم اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر، از توسل به زور برای جلوگیری از اعمال حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین (قطعنامه ۲۶۲۵ سازمان ملل متحد) منع شده است. از سوی دیگر، شواهد موجود حاکی از آن است که رژیم اسراییل مسئول ارتکاب اعمال غیرانسانی مغایر با بند های الف، ج، د، و و ماده ۲ کنوانسیون آپارتاید است.

وی در این نامه آورده است: از آنجایی که دیوان بین‌المللی دادگستری هر دو بخش قانون (حقوق بین‌المللی بشردوستانه و حقوق بین‌المللی حقوق بشر) را در جریان درگیری‌های مسلحانه قابل اجرا می‌داند، رژیم اسرائیل باید نسبت به انجام اقدامات خود متوقف شود.

در بخش دیگری از این نامه آمده است: مردم در منطقه‌ای غزه، که جمعیتی قابل توجهی دارد و بیش از یک میلیون کودک در آن زندگی می‌کنند، به دلیل ۱۶ سال محاصره شدید و دهه‌ها اشغال نظامی ضعیف شده‌اند و اکنون در محاصره کامل قرار دارند از این رو مراقبت بیشتر در پایبندی به قوانین جنگ ضروری است. حقوق بین الملل عرفی همچنین انتقال اجباری جمعیت غیرنظامی از یک منطقه به منطقه دیگر را به شدت ممنوع می کند و نقض این ممنوعیت یک جنایت جنگی و نقض فاحش کنوانسیون ژنو است و هنگامی که به عنوان بخشی از یک حمله گسترده یا سیستماتیک علیه هر جمعیت غیرنظامی انجام شود، ممکن است به جنایت علیه بشریت تبدیل شود.

انتهای پیا

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • ایران خواستار اقدام فوری بین‌المللی برای توقف نسل‌کشی در غزه شد
  • ایران خواستار بازگشت به جایگاه قبلی خود در اجلاس جهانی کدکس شد
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم