Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-26@23:09:28 GMT

نتایج متفاوت سرعت اینترنت استارلینک در نقاط مختلف جهان

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۶۰۰۷

نتایج متفاوت سرعت اینترنت استارلینک در نقاط مختلف جهان

ایتنا - نتایج Speedtest در نواحی از آمریکا و کانادا که تحت پوشش این سرویس بوده‌اند نشان می‌دهد که سرعت متوسط آن 40 Mbps تا 93 Mbps بوده است، که فاصله محسوسی با ارقام 100 Mbps که ابتدائا گزارش شده بود دارد. هدف ایلان ماسک از مجموعه ماهواره‌ای استارلینک اسپیس‌ایکس این بوده که بتواند اینترنت را به مناطقی که بیشتر اپراتورها در آنها حضور کمرنگی دارند برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین استارلینک وعده ارائه سرعت‌های بالاتر از DSL و اینترنت فیبر نوری معمول را داده بود؛ با این حال، شرکت Ookla، سازنده ابزار Speedtest، کشف کرده است که این وعده فقط برای برخی مناطق مشخص به واقعیت بدیل شده است. در سایر مناطق کیفیت اینترنت استارلینک بدتر از خدمات در دسترس فعلی مصرف‌کنندگان بوده است.
 
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلش‌گیر، نتایج Speedtest در نواحی از آمریکا و کانادا که تحت پوشش این سرویس بوده‌اند نشان می‌دهد که سرعت متوسط آن 40 Mbps تا 93 Mbps بوده است، که فاصله محسوسی با ارقام 100 Mbps که ابتدائا گزارش شده بود دارد. آنچه باعث می‌شود این شرایط بدتر شود این است که این میانگین در واقع بدتر از خطوط باندپهن ثابت در برخی از نواحی بوده است.
 
البته نتایج این بررسی و مناطقی که بهترین و بدترین سرعت را دریافت کردند تا حدود زیادی قابل پیشبینی بودند. بدترین مناطق در شهرهای متراکم و در میان ساختمانهای بلندی واقع بودند که به طور طبیعی می‌توانستند مانع از ورود سیگنالهای ماهواره‌ای با بیشترین توان شوند. با این حال، اینترنت ماهواره‌ای در فضاهای وسیع و باز بهتر عمل کرده است.
 
این باعث مطرح شدن تردیدهایی در اینباره می‌شود که آیا استارلینک در بلندمدت کسب و کار بادوامی خواهد بود یا نه. افرادی که می‌خواهند بیشترین بهره را از چنین ارتباط اینترنتی ببرند ممکن است در مناطقی ساکن باشند که در واقع از عهده چنین سرویسی بر نمی‌آیند.
با این حال، این نکته را نیز نباید از یاد برد که این مجموعه ماهواره‌ای هنوز تا کامل شدن فاصله زیادی دارد و چه بسا با استقرار ماهواره‌های بیشترین در مدار زمین کیفیت این سرویس نیز به طرز چشمگیری بهبود یابد.
 

منبع: ايتنا

کلیدواژه: سرعت اینترنت ماهواره استارلینک ماهواره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف

این‌که چقدر افراد یک جامعه به یکدیگر اعتماد دارند و چقدر به دولت و سیاستمداران اعتماد می‌کنند، باعث شکل‌گیری تعریفی به نام سرمایه اجتماعی است؛ شاخصی که در بزنگاه‌های مهم اجتماعی و سیاسی می‌تواند برای یک کشور راهگشا باشد. اگر نخواهیم با مصداق‌های سیاسی به تشریح اهمیت این شاخص بپردازیم، می‌توان به فراگیری کرونا در ایران اشاره کرد؛ فراگیری بیماری‌ای که کنترل و مهار آن تنیدگی مهمی با سرمایه اجتماعی داشت. شاید به‌دلیل میزان اهمیت مراقبت‌های بهداشتی بود که راه‌حل این چالش پزشکی را می‌بایست در اعتماد عمومی جست‌وجو می‌کردیم. اتفاقی که البته در مقایسه با دیگر کشورها وضعیت ایران را بهتر نشان می‌داد. اعتماد عمومی یعنی انتظار مردم از دریافت پاسخ مثبت به خواسته‌های‌شان از طریق متولیان امور. البته حداقل داده‌های آماری استخراج‌شده از پژوهش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد این شاخص رو به کاهش است اما در این میان جامعه ایرانی به چه کسانی همچنان اعتماد دارد و ازچه قشروگروهی سلب اعتماد کرده است؟ نکته مهم در میانه نتایج این آمارها این است که بدانیم صرف خوانش داده‌های آماری نمی‌توان به نتیجه درستی رسید و گاه خروجی این داده‌های بدون تحلیل می‌تواند گمراه‌کننده باشد. نتایج آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان درسال۱۴۰۲نشان می‌دهد که با وجود کاهش سرمایه اجتماعی، همچنان پزشکان، معلمان واستادان دانشگاه اقشار مورد اعتماد در جامعه هستند. با این حال درصد اعتماد «زیاد یا خیلی‌زیاد» به این اقشار نیز حدود۵۰درصد بوده است. همچنین، نتایج این پیمایش نشان می‌دهد با وجود آن‌که درسال۱۳۹۴اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد»به هنرمندان و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۵۴ درصد بوده، درسال ۱۴۰۲، اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد» به سلبریتی‌ها و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۱۷درصد گزارش شده است. رد و نشان چرایی افول اعتمادنزد این افراد رامی‌توان درعملکردآنها طی چند سال اخیر درجامعه ایرانی جست‌وجو کرد. البته نکته جالب توجه این است که درمیان سایر اقشار نه‌فقط اعتماد به کسبه و بازاریان کاهش نداشته بلکه چند درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • استفاده از فیبر نوری قدمی برای افزایش سرعت اینترنت
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف هرمزگان تا بعد از ظهر امروز
  • پیش‌بینی جوی آرام برای آخر هفته در لرستان
  • بهبود سرعت و کیفیت اینترنت با اجرای فیبرنوری در خوزستان
  • اینترنت اختصاصی  یا اختلالی؟
  • رشد ابر، رگبار باران و رعد وبرق در برخی نقاط هرمزگان، ۵ اردیبهشت
  • ماهواره نوا رویداد تلخ سفید شدن مرجان‌ها را ثبت کرد
  • ناپایداری های جوی و دریایی در هرمزگان / افزایش سرعت بادجنوب غربی
  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف