Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@12:28:11 GMT

حشره ای که بعد 17 سال از زمین بیرون آمدند +عکس

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۶۶۳۹۸

حشره ای که بعد 17 سال از زمین بیرون آمدند +عکس

خبرگزاری ایسنا: آمارگیری واقعی از جمعیت زنجره‌ها ممکن نیست اما دانشمندان برآورد می‌کنند که در برخی مناطق تا بیش از یک میلیون زنجره در هر چهار هزار متر مربع وجود داشته باشند.

اما این حشرات چه زمانی از زیر زمین بیرون می‌آیند؟

پاسخ این است که بستگی به شرایط آب و هوا دارد. آنها حدود ۱۷ سال زیر زمین زندگی می‌کنند و بعد تا وقتی که دمای ۳۰ سانتیمتر بالایی خاک به نزدیک ۱۸ درجه سانتیگراد نرسد، سر از خاک بیرون نخواهند آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اغلب آنها منتظر یک غروب شرجی اما نه بارانی، می‌شوند که از طریق تونل‌هایی که هفته‌ها صرف حفر آنها کرده‌اند به دنیای روی زمین وارد شوند.

امسال، کسانی در ایالات متحده شاهد این حشرات خواهند بود که در مناطق سکونت آنها، دوره ۱۷ ساله زنجره‌ها به پایان رسیده باشد. مثلا افرادی در شهر واشنگتن و اطراف آن زندگی می‌کنند، این حشرات را خواهند دید. ساکنان سینسیناتی و فیلادلفیا هم همینطور، اما نیویورکی‌ها امسال اقبال دیدار با این حشرات بزرگ را نخواهند داشت.

کارشناسان محیط زیست در دانشگاه سنت جوزف در اوهایو امیدوارند بتوانند امسال نقشه حضور زنجره‌ها را در سراسر ایالات متحده درست کنند و برای این منظور یک اپلیکیشن موبایل هم طراحی کرده‌اند تا مردم بتوانند تصاویری از حضور این حشرات را در مناطق سکونتشان ثبت کنند.

یک گونه‌ای از زنجره‌ها وجود دارد به نام "Brood X" که "برود ۱۰" خوانده می‌شود و شباهت چندانی به گونه معمول سبزرنگ آنها ندارد. گونه‌های مختلف زنجره‌ها با استفاده از اعداد رومی طبقه‌بندی شده‌اند و در مجموع ۱۵ طبقه از گونه‌های مختلف آنها در ایالات متحده تعیین شده است. سه گونه از زنجره‌ها هر ۱۳ سال یک‌بار از زیر زمین می‌آیند و ۱۲ گونه هر ۱۷ سال یک‌بار. سه گونه از آنها هستند که "برود ۱۰" را تشکیل می‌دهند و با چشمان سرخ آتشین و صدای کرکننده در هر ۱۷ سال یک‌بار شناخته می‌شوند.

زنجره‌ها در کل، پس از آن که به سطح زمین می‌آیند، به روی شاخه‌های درختان می‌روند و ظاهر و رنگی نیمه‌شفاف دارند و طولشان از دو و نیم سانتیمتر تجاوز نمی‌کند. ظرف چند ساعت رنگشان کامل تغییر می‌کند و در عرض چند روز می‌توانند پرواز کنند. زنجره‌های بالغ، می‌توانند بین دو تا چهار هفته روی زمین زندگی کنند و تمام طول عمرشان روی زمین را صرف خوردن و تلاش برای تولیدمثل می‌کنند.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، بعد از جفت‌گیری، زنجره‌های ماده روی شاخه‌های درختان تخم‌ریزی می‌کنند و بعد حشرات نوزاد که از لاور خود بیرون می‌آیند، به سرعت به پایین و زیر زمین رفته تا از خاک تغذیه و آب مورد نیازشان را هم از ریشه درختان تامین کنند و یک دوره ۱۳ یا ۱۷ ساله را همانجا سپری کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: حشره زنجره زیر زمین زنجره ها ۱۷ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۶۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان

فرماندار شوش خوزستان گفت: جسد جوان غرق شده شوشی پس از ۶ روز تلاش مشترک تیم های عملیاتی سه شهرستان شوش، کرخه و دزفول و همچنین همراهی جوانان و قایقران های حاشیه دز سرانجام کشف و از آب بیرون کشیده شد.

محسن حویزه عصر یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ساعتی قبل جسد این جوان توسط یکی از قایقران ها کشف و از آب بیرون کشیده شد، افزود: تمام امکانات شهرستان برای پیدا کردن جنازه این جوان از همان روز اول به کار گرفته شد که به دلیل شرایط جوی، افزایش دبی و طغیان رودخانه و همچنین گل آلود بودن آب، جستجوها بی نتیجه بود.

وی ادامه داد: همزمانی غرق شدن این جوان با آغاز رهاسازی آب از سد دز برای آماده سازی مهار سیلاب های احتمالی بر اساس پیش بینی بارش های باران روزهای پنجشبه و جمعه موجب شد تا جستجوها برای پیدا کردن جنازه این جوان با چالش جدی مواجه شد.

فرماندار شوش گفت: روش های مختلف جستجو از جمله حضور تیم های غواصی، استفاده از بالگرد، پاراگلایدر و کوادکوپتر و همچنین اعزام تیم های مختلف قایقرانی و جت اسکی در این عملیات به صورت ترکیبی پیگیری و استفاده شد تا سرانجام ساعتی قبل، این عملیات طولانی با بیرون کشیدن جنازه این جوان از آب به پایان رسید.

وی ضمن تسلیت به خانواده داغدار این جوان، از پیگیری های مدیرکل مدیریت بحران خوزستان، فرماندار کرخه و همچنین تلاش تیم های عملیاتی شهرستان های شوش، کرخه و دزفول حاضر در این جستجوی وسیع تشکر کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • وقتی هوش طبیعی حشرات به کمک ربات‌ها می‌آید
  • برگ متحرک ؛ یکی از خاص ترین موجودات کره زمین را مشاهده می کنید! (عکس)
  • کیفیت شگفت انگیز و هنر عکاس در ثبت تصاویر از یک سرخرطومی
  • عکس ماکرو از حشره اجتماعی با سابقه‌ای 130 میلیون ساله
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • کشف جسد جوان غرق شده پس از ۶ روز در خوزستان
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • آمده‌ایم که بمانیم!
  • جسد مارادونا را از قبر بیرون می‌کشند + جزئیات | دست از سر مرده مارادونا هم بر نمی‌دارند!
  • تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم