Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ رنگ‌بندی وضعیت همه‌گیری کرونا در ایران اگرچه روند بهبودی شرایط را نشان می‌دهد اما افزایش کمی بیشتر از ۳۰ درصدی مبتلایان جدید روز گذشته زنگ خطر احتمال آغاز پیک پنجم کرونا آنهم با کلکسیونی از ویروس‌های جهش‌یافته به صدا در آورده است. - اخبار استانها -

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، درحالی خبر ورود انواع ویروس جهش یافته هندی، آفریقای جنوبی و البته انگلیسی رسماً منتشر شده است که افزایش 4267 نفری تعداد شناسایی تعداد مبتلایان جدید در 48 ساعت گذشته یعنی از روز یکشنبه دیروز زنگ خطر احتمال بروز پیک پنجم آنهم با کلکسیونی از انواع ویروس جهش یافته را به صدا درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه تاکید می‌کنند با درنظر گرفتن قدرت سرایت بالای این نوع از ویروس‌های جهش یافته و در عین حال کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی هموطنان درصورت آغاز روند افزایش تعداد مبتلایان مشکلات تازه‌ای در سراسر ایران ایجاد می‌شود که به گفته سعید نمکی وزیر بهداشت هیچ تضمینی نیست که کادر درمانی در این پیک امکان ارایه خدمات قابل قبولی داشته باشند.

از سوی دیگر نباید فراموش کرد که این ویروس‌های جهش یافته علاوه براینکه بسیار سریعتر از فرد ناقل به سایر افراد منتقل می‌شوند قدرت تخریبی و ایجاد بیماری بیشتری هم دارند که این دو مشخصه می‌تواند درصورت بروز همه‌گیری جدید خسارت‌های بسیار بالاتری نسبت به گذشته در ایران ایجاد می‌کند.

در همین‌حال بررسی میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی هموطنان به این نگرانی دامن می‌زند؛ چون مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا در گزارش‌های خود میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی هموطنان را در محدوده 62.2 درصد برآورد کرده‌اند که این میزان برای شرایط فعلی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و درصورت ادامه می‌تواند دردسرساز باشد و شاهد مثال بروز مشکل هم جهش 30 درصدی تعداد موارد ابتلای جدید در سراسر ایران بوده است.

نکته اصلی در این افزایش موارد ابتلا، اینجاست که با هربار جهش تعداد موارد ابتلا؛ دومینوی صعودی‌شدن  تعداد موارد فوتی ناشی از بیماری کرونا هم در یک بازه زمانی تقریباً 14 تا 16 روزه آغاز می‌شود و در نهایت با درنظر گرفتن شاخص نرخ مرگ و میر 3.4 درصدی ایران می‌بینیم که تغییرات معناداری در ثبت موارد فوتی در جداول رسمی دیده می‌شود و این اتفاق را به خوبی می‌توان در 2 جدول زیر مشاهده کرد.

جدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| افزایش شیب شیوع کرونا / چرخش کرونا به‌سمت موج پنجم/ جنوب کشور حال خوشی ندارد+ نقشهجدید‌ترین اخبار کرونا در ایران| بیماریابی فعال پاشنه آشیل شکست ویروس منحوس/ فوت ماهانه 4881 نفر /کاهش شهرستان‌های قرمز/ هر 4 دقیقه یک مورد فوتی+ نقشه و نمودارجدیدترین اخبار کرونا در ایران| بحران موج‌ چهارم در برخی مناطق کمرنگ‌ شد/ 29 شهر جدید در وضعیت قرمز/ تغییر معنادار آمار در خراسان‌جنوبی و سیستان و بلوچستان+ نقشه و نمودارجدیدترین رنگ‌بندی کرونایی شهرهای کشور/ کدام شهرها کمترین میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی را دارند؟ + نقشه و نمودار

 

درحال بروزرسانی... .

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رعایت پروتکل های بهداشتی اخبار کرونا در ایران جهش یافته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟

به گزارش خبرآنلاین، بدر حالی که وسعت و تعداد آتش سوزی عرصه های جنگلی و مرتعی کشور در سال ۱۴۰۱ به نسبت سال های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ کاهش چشمگیری را تجربه کرد و به نسبت، سال آرام طبیعت ایران نام گرفت، اما سال ۱۴۰۲ آتش سوزی طبیعت ایران هم به لحاظ تعداد و هم از نظر وسعت با افزایش چشمگیری مواجه شد. این درحالی است که براساس آخرین داده‌های آماری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به صورت میانگین سالانه بیش از ۲۱هزار هکتار جنگل‌ و مرتع ایران در آتش می‌سوزد.

همشهری در خبری نوشت:حالا علی ملکی آهنگران، فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی کشور از وقوع هزار و ۷۰۴ فقره آتش سوزی به مساحت ۱۲ هزار و ۴۳۰ هکتار در عرصه‌های منابع طبیعی طی سال گذشته خبر داد و گفت:« بررسی این آمار در مقایسه با سال قبل از آن افزایش ۸۲ درصدی تعداد آتش سوزی ها و ۳۲۳درصدی مساحت آتش سوزی‌ها را نشان می دهد. آتشی که به گفته عباسعلی نوبخت، ‌رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور عامل ۹۵درصد آن عامل انسانی دارد.

سیدناصرالدین عمادی،مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اما آتش سوزی مراتع و جنگل‌های کشور بیان کرد: «حریق در عرصه‌های منابع طبیعی را می‌توان به شکل‌های سطحی، تنه‌ای، تاجی و زیرزمینی مشاهده کرد که در کشور ما اکثر آتش‌سوزی‌ها در عرصه‌های طبیعی به شکل سطحی اتفاق می‌افتد.»

او افزود: «عوامل مختلفی در بروز و توسعه حریق در منابع طبیعی وجود دارد. حضور دامداران، جنگل‌نشینان و روستاهای داخل جنگل، بی‌احتیاطی رهگذران، شکارچیان و چوپانان، افزایش جمعیت گردشگران طبیعت و حوادث ناشی از آن و همچنین افراد سودجو و فرصت‌طلب که عرصه‌های طبیعی را به‌خاطر افزایش اراضی زراعی خود به آتش می‌کشند، ازجمله مهم‌ترین عوامل آتش‌سوزی در طبیعت کشور به‌حساب می‌آید.»

او تصریح کرد: «گسترش اراضی احیاشده با گونه‌های سوزنی‌برگ و وجود درختان پوسیده، شکسته و افتاده در جنگل که احتمال وقوع حریق را افزایش می‌دهد، ضعف در اجرای موارد فنی نظیر عملیات بهداشتی و پرورشی توسط بخش‌های مربوطه و مجریان طرح‌ها به‌ویژه در سطح جنگل‌کاری‌ها، بروز پدیده خشکسالی‌های پی در پی طی سالیان اخیر و کمبود نیرو و امکانات و غیره... از دیگر عوامل آتش سوزی در طبیعت و عرصه‌های منابع طبیعی کشور است.»

مشاور رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به ساعات آتش سوزی در طبیعت ایران اشاره کرد و گفت: «با بررسی آمارهای موجود، بیشترین ساعات حریق در شبانه‌روز بین ساعت ۱۲ظهر تا ۱۸ است. ضمن اینکه در عرصه های شمالی کشور ماه‌های آذر، دی و بهمن و در عرصه های خارج از شمال، خرداد، تیر و مرداد، حادترین ماه‌های حریق هستند و روزهای تعطیل و آخر هفته نیز بحرانی‌ترین روزهای وقوع حریق در هفته به حساب می آیند.»

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900320

دیگر خبرها

  • تراکتور - استقلال؛ نبردی حیثیتی در تبریز | پیش بازی
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • 70 نفر با قارچ‌های سمی مسموم شدند/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • مسمویت 70 نفر با قارچ‌های سمی/ افزایش 300 درصدی مسمومیت با قارچ در کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • افزایش ۳۵۳ درصدی آتش سوزی در طبیعت ایران / بیشترین آتش سوزی جنگل در چه ساعاتی رخ می‌دهد؟