Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار خراسان جنوبی گفت: ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان تا پایان دولت به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، حمید ملانوری شامگاه دوشنبه در جمع خبرنگاران در تشریح نتایج دیدارش با آذری جهرمی وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار کرد: بنا به وعده شخص وزیر، تمام روستاهای بالای 20 خانوار استان از شبکه ملی اطلاعات بهره مند می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی متذکر شد: در حال حاضر 65 درصد روستاهای بالای 20 خانوار استان از این ظرفیت استفاده می‌کنند.

استاندار خراسان جنوبی از رشد 6 برابری بهره مندی روستاهای بالای 20 خانوار استان از شبکه ملی اطلاعات در دولت دوازدهم خبر داد و افزود: در ابتدای دولت دوازدهم، تعداد 100 روستای بالای 20 خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل بوده اند که این رقم در حال حاضر به 600 روستا رسیده است.

وی تأمین این زیرساخت مهم در مناطق روستایی را از برنامه‌های اولویت دار دولت عنوان کرد.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به شرایط جغرافیایی استان تصریح کردد: هم مرزی با افغانستان و قرار گرفتن در مسیر دو کریدور اصلی کشور، ضرورت توسعه شبکه‌های مخابراتی و ارتباطی استان را دو چندان می کند.

ملانوری با تأکید بر این که وجود استارتاپ‌های فعال مبتنی بر فاوا از مهمترین ظرفیت‌های استان است، خاطرنشان کرد: مطالبه ما از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات این است که در راستای حمایت از این استارتاپ‌ها که نقش بسیار مهمی هم در اقتصاد و اشتغال استان دارند، طرح ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال را پشتیبانی کند.

وی ادامه داد: موافقت با راه اندازی این پارک و تأمین منابع مالی مورد نیاز برای تهیه تجهیزات و امکانات آن را از وزارتخانه انتظار داریم.

به گفته وی؛ راه اندازی این پارک در بحث معرفی جاذبه‌های گردشگری و محصولات کشاورزی و معدنی، کمک به توسعه صنایع فرآوری، بازاریابی و ایجاد بازار فروش دائمی و در نتیجه درآمدزایی و ارتقاء سطح رفاه افراد جامعه بسیار مؤثر است.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه توسعه ارتباطات روستایی را خواستار شد و گفت: با عنایت به شیوع ویروس کرونا و ضرورت افزایش کاربری‌های مبتنی بر ارتباطات به ویژه در بحث آموزش، زیرساخت‌های ارتباطات روستایی باید توسعه پیدا کند.

ملانوری به ارائه راهکار در این زمینه پرداخت که بعد از بحث و رایزنی، ارتقای 114 سایت همراه روستایی به نسل 4، اجرای 50 سایت نسل چهار و اجرای 60  سایت همراه روستایی مورد تأیید واقع شد.

وی افزایش اعتبارات طرح توسعه ارتباطات روستایی استان توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را نیز مطرح کرد که با موافقت وزیر همراه شد.

133روستای گیلان تا پایان دولت به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شودشبکه ملی اطلاعات؛ راهبرد قطعی مقابله با تهدیدات سایبری/مهمترین مدل تهدیدات سایبرپایه چیست؟«فضای مجازی، تهدید یا فرصت؟» الزامات قوی شدن در فضای مجازی/ شبکه ملی اطلاعات مهمترین اقدام است


استاندار خراسان جنوبی از وضعیت ترانزیتی جاده ای استان گفت و اظهار داشت: تأمین زیرساخت‌های لازم به منظور برقراری ارتباط بی نقص برای رانندگانی که در محورهای استان تردد می‌کنند، مهمترین خدمتی است که به این بزرگواران ارائه می شود.

پیشنهاد ملانوری برای تقویت پوشش همراه جاده ای نیز با قول مساعد وزیر همراه شد.

شایان ذکر است: معاون امور دولت، مجلس و امور استان‌ها، مجری طرح توسعه ارتباطات روستایی وزارتخانه، مدیرکل هماهنگی امور استان‌های وزارتخانه و مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان نیز در این جلسه حضور داشتند.

انتهای پیام/250/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه ملی اطلاعات متصل استاندار خراسان جنوبی بالای 20 خانوار استان ارتباطات روستایی روستاهای بالای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب‌ماندگی شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، میثم عابدی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست با فعالان حوزه ICT استان کردستان در شهر سنندج، اظهار کرد: استان کردستان دارای ظرفیت خوبی برای توسعه کسب‌وکارهای حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است و این بخش می‌تواند باعث نجات استان از عقب ماندگی شود.

وی مزیت دیگر استان کردستان را نیروی انسانی توانمند آن دانست و افزود: نیروی انسانی استان با فعالیت در حوزه ICT می‌تواند عقب‌ماندگی‌های این استان را جبران کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: وجود مرز مشترک با اقلیم کردستان عراق نیز مزیت دیگر استان کردستان است که می‌تواند منجر به ارزآوری و توسعه اقتصاد دیجیتال در این استان شود.

عابدی تاکید کرد: بهره‌گیری از اقتصاد دیجیتال می‌تواند وضعیت بیکاری استان کردستان را کاهش دهد و شاخص‌های اقتصادی این استان را بهبود ببخشد.

وی تصریح کرد: طرح ایران دیجیتال سال گذشته به صورت پایلوت در ۱۰ استان کشور اجرایی شد که این طرح امسال در استان کردستان نیز اجرایی می‌شود.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: در شش ماهه اول سال گذشته ۳۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی شرکت‌های ما بود که این رقم را تا پایان سال به ۲,۳۰۰ میلیارد تومان افزایش دادیم.

عابدی با اشاره به تجربه راه‌اندازی نمونه‌های موفق پلتفرم‌های کسب‌وکار در کشورمان، گفت: این پلتفرم‌ها بعضاً از استان‌های کوچکی همچون قم تولید شده‌اند که سایر استان‌ها نیز می‌توانند از این تجارب استفاده کرده و حتی استان‌های مرزی همچون کردستان نیز به خارج از کشور صادر کنند.

وجود ۱۸۰ شرکت فناور در کردستان

بابک سوری، رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این جلسه اظهار کرد: پیگیر حل مسائل و مشکلات شرکت‌های حوزه ICT استان هستیم و در حد توان امکانات لازم را در اختیار آنها قرار خواهیم داد.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۸۰ شرکت فناور تحت پوشش پارک علم و فناوری استان کردستان فعالیت دارند که بیش از ۶۰ مورد آن‌ها شرکت‌های دانش‌بنیان هستند.

به گزارش ایمنا، در این جلسه نمایندگان تعدادی از شرکت‌های حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات فعال در استان کردستان مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

کد خبر 747514

دیگر خبرها

  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • ۲۳۲ روستای بالای بیست خانوار لرستان به اینترنت پر سرعت دسترسی پیدا کردند
  • هفت میلیون خانوار به شبکه فیبر نوری متصل هستند
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره‌مند شدند