Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد فرمان اجرای امام (ره) گفت: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مراسم رونمایی از اولین واکسن ایرانی «کوو ایران برکت» در فاز یک کارخانه تولید واکسن ستاد فرمان اجرای امام (ره) امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




محمد مخبر، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در ابتدای این مراسم با تبریک عید فطر گفت: اینکه چگونه یک مکانی در ظرف ۵ ماه به بزرگترین سایت تولید واکسن تبدیل می‌شود ناگفته‌های زیادی دارد.

او افزود: آغاز تولید واکسن از بعد مسائل مالی و رسیدن به قدرت نبوده است. در وزارت بهداشت هم شاهد فعالیت‌های ما بودند.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تست سریع را دو تا سه هفته از طریق دانشمندان ستاد تولید و انجام شد. در ستاد اجرایی فرمان امام هر داروی که بر کرونا موثر بود تولید شد. برای مثال رمدسیویر یکی از نایاب‌ترین و گران‌ترین دارو‌ها بود، اما با تولید داخلی به وفور تولید شده و در اختیار بیماران با قیمت اندک قرار گرفت.

واکسیناسیون در گروه‌های زیر ۸۰ سال هنوز آغاز نشده است!
مخبر افزود: تولید واکسن از ویروس کشته در خط یک به بهره برداری رسیده است. اما بعد از نتیجه تست سوم آماده تحویل این واکسن هستیم. البته ستاد در زمینه واکسن‌های متعددی فعالیت کرده و بسیاری از این واکسن‌ها در مرحله تست انسانی هستند.

او ادامه داد: در کشور به دنبال این هستیم که در صورت نیاز هرگونه واکسن را در اختیار مردم قرار گیرد. واکسن فایزر تولید داخل در مرحله تست انسانی بوده و با اجازه وزارت بهداشت تست انسانی آن انجام می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: تولید واکسن افتخار بزرگی است در کل دنیا ۵ کشور تولید واکسن دارد و تعادل بین تولید و توزیع واکسن در دنیا وجود ندادند.

مخبر گفت:هم اکنون تولید انبوه زا آغاز کرده ایم و تا پایان ماه یک میلیون دوز دارو را تحویل می‌دهیم و در خرداد تا چهار میلیون و در تیر ۱۰ میلیون و مرداد ۲۰ میلیون و شهریور ۲۰ تا ۳۰ میلیون دوز تولید و تحویل داده می‌شود.

رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) گفت: این نگرانی درباره عدم استفاده این حجم از تولید وجود دارد، اما سازمان غذا و دارو خواستار امکان ایجاد صادرات به منطقه را دارد.

مخبر گفت: بر اساس بررسی‌های انجام شده این واکسن کمترین عوارض را دارد و بیشترین اثربخشی را داره است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا کرونا واکسن ایرانی کرونا رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام مرحله تست تولید واکسن تست انسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی

محمد جلال‌مآب، رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در حاشیه بازدید شیخ عبدالمهدی کربلایی متولی شرعی حرم امام حسین(ع) از مراحل پیشرفت طرح توسعه حرم که با همت مهندسان، استادکاران و هنرمندان ایرانی در حال ساخت است، گفت: فاز نخست طرح جامع توسعه حرم امام حسین(ع) مزین به نام صحن و شبستان حضرت زینب(س) بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: براساس طرح صحن حضرت زینب(س)، ساخت چهار شبستان در تراز رو و زیرسطحی به‌نام‌های شبستان حضرت علی اکبر(ع)، شبستان امام حسین(ع)، شبستان باب القبله و شبستان عقیله در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: از این تعداد، شبستان حضرت علی اکبر(ع) در روبه‌روی خیمه‌گاه حسینی و به مساحت حدود دو هزار و ۸۰۰ مترمربع در طبقه همکف قرار دارد و سه شبستان دیگر در تراز زیر سطحی ساخته می‌شود.

به گفته وی، شبستان عقیله به مساحت دو هزار مترمربع در شمال ساختمان مقام حضرت زینب (س)، شبستان امام حسین(ع) به مساحت چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع در جنوب ساختمان مقام و شبستان باب القبله به مساحت دو هزار و ۵۰۰ مترمربع در جنوب درب باب‌القبله حرم مطهر همگی در تراز زیر سطح در حال ساخت است.

وی درباره سایر طرح‌ها و اقدامات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، گفت: این تشکل مردم نهاد با پشتیبانی خیران و نذر دوستداران اهل بیت علیهم‌السلام، بیش از ۱۸۰ طرح مرمت، بازسازی، خدماتی ـ رفاهی و توسعه‌ای را در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، بلد، مسیب عراق و سوریه به اتمام رسانده یا در دست اجرا دارد.

رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات یادآور شد: حدود یک سال است که طرح توسعه حرم امام علی(ع) در نجف اشرف مزین به نام صحن و شبستان حضرت زهرا سلام الله به مساحت ۲۳۰ هزار متر مربع به اتمام رسیده و اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی‌ گفت: در کاظمین نیز طرح توسعه زیرسطحی مزین به نام شبستان حضرت امام محمد باقر(ع) به متراژ پنج هزار متر مربع طراحی شده و در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: پروژه استحکام بنای حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام در سامرا نیز براساس دانش فنی روز و مهندسی پیشرفته در حال انجام است.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در طرح توسعه حرم‌های مطهر در عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و کمک‌های خود را به میزان دلخواه اهدا کنند.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

دیگر خبرها

  • احداث ۴ شبستان جدید در آستان حسینی
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • آلمان ۸۰۰ پهپاد «وکتور» دیگر به اوکراین می‌دهد