Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- نماینده شیراز و زرقان در مجلس گفت: وزارت آموزش و پرورش کارخانه آدم سازی و تربیت نسل آینده است که می‌تواند مبدا تحولات زیادی در کشور باشد، اما امروز با مشکلات زیادی اداره می‌شود.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خانه ملت، ابراهیم عزیزی در نشست علنی امروز در جریان طرح سوال از وزیر آموزش و پرورش در خصوص دلیل بی ثباتی مدیریت و سیاسی کاری و همچنین افت تحصیلی و بکارگیری عناصر سابقه دار در آموزش و پرورش، گفت: براساس وظیفه انقلابی و در چارچوب بعد نظارتی مجلس و با توجه به اهمیت آموزش و پرورش و پس از جلسه و استماع پاسخ‌های وزیر در کمیسیون، برآن شدیم تا سوال از وزیر آموزش و پرورش در جلسه علنی مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با همه احترامی که برای معلمان و فرهنگیان قائل هستم باید عرض کنم که آموزش و پرورش را صاحبان قدرت و مدارس لاکچری و غیرانتفاعی اداره می‌کنند و آقای وزیر کمترین نقشی در مدیریت آن ندارد.
عزیزی ادامه داد: تجمعات و اعتراضات در مقابل مجلس و مطالبات فراوان به جای مانده از بدنه آموزش و پرورش نشان دهنده رها شدگی مدیریت در آموزش و پرورش است و به خاطر عدم اجرای طرح تحول این وزارتخانه محل تجمع نیرو‌های بیکار و غیرماهر شده است.
وی با انتقاد از نحوه مدیریت وزارت آموزش و پرورش گفت: وزیر محترم برنامه‌ای برای پرورش نیروی انسانی ماهر و تامین نیاز‌های حداقلی معلمان و فرهنگیان ندارد و جریانات سیاسی و مافیای اقتصادی تصمیمات را در وزارتخانه آموزش و پرورش اتخاذ می‌کند و کنار گذاشته شدن سند تحول و روی آوردن به اسناد بی ارزش باعث شده آموزش وپرورش فاقد روحیه پرسشگری و بدون توجه به کار و تلاش باشد.
نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس خطاب به وزیر آموزش و پرورش، گفت: آقای حاجی میرزایی شما معتقدید کمترین ماموریت سیاسی در آموزش و پرورش دنبال نمی‌شود، اما ما اسنادی داریم که خلاف این موضوع را اثبات می‌کند، ما چندین بار به شما متذکر شدیم که این وزارتخانه انسان‌های شایسته را برای مسئولیت‌های کلیدی نیاز دارد، اما شما اصرار به استفاده از افراد مسئله داری کردید که همین امروز در نهاد‌های نظارتی پرونده دارند. در کجای نگاه انقلابی گفته باید بر استفاده از این افراد اصرار کرد؟
وی تصریح کرد: شما بر این باور هستید که آموزش و پرورش در دوره مسئولیت شما توفیقات زیادی داشته است، بفرمایید این توفیقات در کجا بوده است. آموزش و پرورش مشکلات بزرگی دارد و استفاده از نیرو‌های سیاسی در بدنه آن و تحویل افرادی که از مراکز ثروت توصیه شده اند این مشکلات را تقویت کرده و به شما توصیه می‌کنم یک بار هم که شده گزارشاتی را که به شما داده اند بررسی کنید و صحت این گزارشات را بسنجید لذا از نمایندگان می‌خواهم با دقت نظر نسبت به اظهارات آقای وزیر نظر خود را اعلام نمایند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کارخانه آدم سازی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۹۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر دریادار حبیب‌الله سیاری روز دوشنبه در همایش تجلیل از برترین اساتید و مربیان ارتش جمهوری اسلامی ایران که در سالن کوثر سازمان عقیدتی ارتش برگزار شد، با بیان اینکه اهمیت نیروی انسانی در همه سازمان‌ها مشخص است، اظهار داشت: پیش‌تر گفته می‌شد نیروی انسانی، اما امروز از آن به عنوان سرمایه انسانی یاد می‌شود که باید آموزش دیده و با مهارت باشد.

معاون هماهنگ‌کننده و رئیس ستاد کل ارتش افزود: آنچه در دنیای امروز موجب بالندگی سازمان‌ها می‌شود سرمایه انسانی آنهاست و اگر نیروی انسانی بالنده، کیفی و سرافراز در سازمان وجود نداشته باشد، مسیر سازمان به طور قطع معکوس می‌شود و رشد نمی‌کند.

وی ادامه داد: باید به تربیت و آموزش آینده سازان در ارتش توجه کنیم که مطابق فرمایشات رهبر معظم انقلاب باید اولویت اول فرماندهان باشد و از موضوعاتی است که باید همیشه در دستور کار ما قرار داشته باشد.

دریادار سیاری با بیان اینکه جایگاه تربیت و آموزش یک جایگاه بسیار والا است، تاکید کرد: مربیان و اساتید با از خود گذشتگی، ایثار و تلاش موجب تربیت نیروی انسانی با کیفیت می‌شوند.

وی افزود: مربیان و اساتید همه کسانی که امروز توسط مربیان تربیت شده و آموزش می‌بینند آینده سازان ارتش هستند بنابراین جایگاه اساتید و مربیان در ارتش جمهوری اسلامی ایران یک جایگاه والا و ارزشمند است که باید به آن توجه خاصی داشت.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه تهدیدات آینده متفاوت هستند، گفت: اساتید باید توجه کنند دانشجویان خود را به گونه‌ای آموزش دهند که برای مقابله با تهدیدات آینده آمادگی داشته باشند. اگر نگاه به آینده وجود نداشته باشد، تربیت و آموزش دچار روزمرگی می‌شود.

دریادار سیاری بیان داشت: محیط، فناوری‌ها، سلاح و تجهیزات آینده در حال تغییر است و هر جنگی که امروز اتفاق می‌افتد در مقایسه با جنگ‌های گذشته حاوی تغییراتی است. به همین دلیل باید با توجه به تهدیدات در آینده دانشجویان را تربیت کنیم.

وی ضمن تاکید بر لزوم عدم دچار شدن به غافلگیری فناورانه در جنگ‌ها، تاکید کرد: ما باید همگام با فناوری‌ها آموزش دهیم و به پیش برویم.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش ادامه داد: اقدامات خانواده تربیت و آموزش ارتش، بسیار ارزشمند است که نمونه آن برگزاری نخستین نمایشگاه تربیت آموزش در سال گذشته است و دستاورد‌های نمایشگاه به گونه‌ای بود که دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از این دستاورد‌ها استقبال کرد و خواستار اجرای آن در این نهاد شد.

دریادار سیاری گفت: همه دانشجویانی که در مراکز آموزشی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحصیل می‌کنند باید بتوانند نیاز‌های جنگ آینده را تامین کنند.

وی ادامه داد: اساتید و مربیان باید به زیرساخت‌های آموزشی توجه و به مرور زمان در راستای نوسازی و بهسازی مرکز آموزشی حرکت کنند. در انتخاب اساتید، مربیان و فرماندهان مراکز آموزش دقت شود تا بهترین افراد انتخاب شوند و دانشجویان را به بهترین نحو آموزش دهند.

دریادار سیاری بر لزوم نظارت مستمر بر آموزش‌ها تاکید کرد و گفت: همه مربیان و اساتید دقت و تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای نشوند، خواب حرفه‌ای به این معناست که گاهی به علت انجام بسیار زیاد یک کار تصور می‌کنیم که در حد اعلای آن کار قرار داریم و برتر از ما وجود ندارد.

وی افزود: هنگامی که به این حالت رسیدیم یعنی دیگر به پژوهش، مطالعه و به روز شدن کاری نداریم و فکر می‌کنیم نسبت به همه مطالب اشراف داریم، آنگاه دچار روزمرگی می‌شویم که آفت مدیریت و فرماندهی است.

معاون هماهنگ کننده و رئیس ستاد کل ارتش با بیان اینکه اگر دچار روزمرگی در حوزه تربیت و آموزش شویم و به روز نشویم و نسبت به فناوری‌ها و تجهیزات روز تسلط نداشتیم، افزود: این زمان است که دچار روزمرگی و خواب حرفه‌ای می‌شویم و خواب حرفه‌ای بزرگترین آسیبی است که در حوزه تربیت و آموزش بر یک استاد و مربی غلبه پیدا می‌کند.

دریادار سیاری در پایان گفت: استاد و مربی باید هنگام مراجعه به هر کلاس به روز باشد، چون فناوری و علم در حال تغییر بوده و دانشجوی تحت آموزش نیز با روز گذشته متفاوت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمان نمونه آموزش و پرورش در تبریز
  • هویت‌سازی جز اولویت‌های آموزش و پرورش برای آینده دانش‌آموزان است
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • نگاه به آینده باید در تربیت و آموزش ارتش وجود داشته باشد
  • دریادار سیاری: اگر نگاه به آینده نباشد، آموزش دچار روزمرگی می‌شود
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • تزکیه و پرورش اسلامی در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • اصل کار تعلیم و تربیت بر عهده معلمین است