Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سیدمحمد موسوی زاده روز سه‌شنبه در نشست با هیات رئیسه اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان سمنان به منظور بررسی راهکارهای عملیاتی برای گذر از دوره اوج بار مصرف تابستان و نحوه همکاری مشترکان افزود: برای همکاری مشترکان در برنامه های کاهش اوج مصرف برق در تابستان در بخش های صنعتی، کشاورزی، تجاری، اداری و سی ان جی و مولّدهای اضطراری، تاکنون سه هزار و ۹۶۹ مشترک با این شرکت تفاهم نامه همکاری منعقد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این میزان همکاری به نسبت سال گذشته، ۳۰۰ درصد افزایش داشت. 
وی با بیان این که از مجموع ۸۷۶۰ ساعت طول سال، حدود سه ماه و ۱۰ روز اوج مصرف بحرانی برق در استان سمنان وجود دارد اظهار داشت: به منظور رفع مشکل حدود پنج درصد ظرفیت تولید در اوج دوره بحرانی با مشکل مواجه هستیم، توسعه ظرفیت متناسب با مصرف سالانه که حدود پنج الی ۶ هزار مگاوات باید اضافه شود و در عمل به دلیل سرمایه گذاری بیش از حد، این امکان فراهم نیست و با بهره گیری از مدیریت بهینه مصرف و استفاده از فریند های تشویقی در صنعت برق، طراحی واجرایی می شود.
وی افزود: در تعرفه های مختلف، فرایندهای تشویقی پیش بینی شده و در بخش خانگی طرح برق امید، اشتراک های کشاورزی در صورت همکاری با این شرکت در پیک مصرف روز برای چهار ساعت بین ساعات ۱۲ الی ۱۸ از برق رایگان و صنایع با انعقاد تفاهم نامه از تسهیلات تخصیص یافته با توجه به همکاری برخوردار شده و مشترکان اداری، تجاری و مولّدهای اضطراری نیز به فراخور  میزان همکاری، از پاداش موردنظر بهره مند می شوند.
موسوی زاده اضافه کرد: سهمیه کاهش پیک بار سال ۱۴۰۰، در بخش صنعت ۲۵، در بخش کشاورزی ۱۰، در بخش تجاری نیم، در بخش اداری و در بخش سی ان جی یک، برای مولدهای اضطراری چهار و برای کنترل مستقیم بار تجهیزات سرمایشی نیم مگاوات است که در مجموع ۴۱ مگاوات پیش‌بینی شده است.
وی با بیان این که رشد برق در دوره اوج مصرف در سالهای ۹۷ و ۹۸ به ترتیب ۶.۱ و ۳.۲ درصد بود یادآور شد: رشد اوج دوره مصرف برق در سال ۹۹ به میزان ۱.۲ درصد ثبت شد و با اجرای موثر بـرنامه های مـدیریت مصرف و همکاری مشترکان، این مساله به نحو شایسته ای کنترل شد.
در این جلسه علی اصغر جمعه ای رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان و اعضای هیات رئیسه این اتاق، علی تشنه دل، رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان، حسن آلبویه، مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان سمنان حضور داشتند و ، پیرامون همکاری در زمینه تامین سوخت مولّدهای اضطراری، اطلاع رسانی خاموشی ها از قبل و همچنین تشکیل کارگروه مهندسی مصرف به منظور برنامه ریزی برای اجرای مدیریت بار اضطراری و همکاری مشترکان در برنامه های پیک بار بحث و تبادل نظر شد. 

برچسب‌ها سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق سمنان انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت توزيع نيروی برق اخبار کنکور همکاری مشترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۰۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده

تین نیوز

وزیر راه و شهرسازی از برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در ماه آینده خبر داد و گفت: در این کمیسیون دو کشور توافقات خوبی خواهند داشت.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی و رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه در حاشیه دیدار با رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران و هیات همراه که عصر امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در ساختمان دادمان برگزار شد، به مسائل مطرح شده در این دیدار اشاره کرد و گفت: کشور ترکیه از کشورهای مهم منطقه و دارای ارتباط خوب با ایران است و با توجه به اینکه مبنای سیاست دولت سیزدهم توسعه روابط با همسایگان قرار داده شده، عزم جدی برای تسهیل مراودات تجار کشورمان با ترکیه داریم.

به گفته بذرپاش در همین راستا ماه آینده، کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه برگزار می شود که در این کمیسیون، دو کشور به توافقات خوبی خواهند رسید.

ترسیم افق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری میان ایران و ترکیه

وزیر راه و شهرسازی در ادامه به روابط ترانزیتی گسترده ایران و ترکیه در ۴ پایانه مرزی اشاره کرد و گفت: دو کشور از طریق چهار پایانه مرزی سرو، بازرگان، رازی و کوزه رش، تبادلات تجاری گسترده دارند و با توجه به موقعیت دو کشور برای ایجاد دسترسی متقابل به بازارهای اروپا و آب های آزاد، چشم انداز تجارت ۳۰ میلیارد دلاری قابل دستیابی است.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه با بیان اینکه برنامه مفصلی برای توسعه ترانزیت و تجارت میان دو کشور داریم، رشد ۵۸ درصدی توسعه ترانزیت ایران در سال گذشته را گواهی بر عزم جدی دولت سیزدهم در این حوزه با فراهم کردن زیرساخت ها دانست.

وی ادامه داد: در کمتر از ۵۰ روز از سال ۱۴۰۳ نیز بیش از ۵۳ درصد رشد ترانزیت نسبت به مدت مشابه سال گذشته ثبت شده که نشان می دهد مسیر ترانزیتی ایران رو به رشد است.

بذرپاش با اشاره به توافق با ترکیه برای تکمیل کریدور شرقی غربی و جنوبی شمال غربی که می تواند مسیری بسیار مطمئن برای دستیابی به بازارهای اروپا و آب های جنوب باشد، از فرصت های بی نظیر شهرستان خوی و پایانه رازی برای رشد ترانزیت خبر داد.

رییس کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه تاکید کرد: محور ترانزیتی خوی قطور رازی در راستی توسعه تجارت در حال اجراست و با اجرای این محور، در نظر گرفتن تسهیلات برای تردد فعالان اقتصادی و توسعه زیرساخت ها برای جابه جایی کالاها، می توانیم در سال ۱۴۰۳ نیز رکورد تازه ای در تجارت با ترکیه به ثبت برسانیم.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به توافقات کریدوری و ترانزیتی ایران با کشورهای همسایه در یک سال اخیر گفت: برخی از این توافقات خبری نمی شود تا مانع سوء استفاده دشمنان شویم.

وی روابط گروه های دوستی پارلمانی را تکمیل کننده مذاکرات اقتصادی و سیاسی دو کشور دانست و گفت: افق روابط ایران و ترکیه روشن است و امیدواریم این گونه نشست ها به تداوم این روابط کمک کند.

تمایل ترکیه به رشد تجارت و افزایش تبادل گردشگر با ایران

در این دیدار «کایهان ترکمن اوغلو»، رئیس گروه دوستی پارلمانی ترکیه و ایران نیز به تمایل ترکیه برای تجارت ۳۰ میلیارد دلاری با ایران و افزایش مبادله گردشگران دو کشور از ۳ میلیون نفر به ۵ میلیون نفر در سال اشاره کرد و گفت: ایران و ترکیه سرزمین فرصت ها و بازار خوبی با توجه به مشترکات فرهنگی محسوب می شوند و امیدواریم روابط اقتصادی و تجاری دو کشور بیش از پیش رونق یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • تولید پایدار برق در اوج بار مصرف/ به استقبال تابستان می‌رویم
  • رونمایی از ۴ محصول جدید کاتالیستی با همکاری دانشگاه و صنعت
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • تابستان منهای خاموشی
  • مشترکان کم‌مصرف برق، خودرو جایزه می‌گیرند
  • عبور موفق از پیک تابستان نیازمند همراهی مردم/ جایزه ۶۰۰ دستگاه خودرو ویژه مشترکین کم مصرف
  • عبور موفق از پیک تابستان امسال نیازمند همراهی مردم کردستان