Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@23:33:34 GMT

سایت پروازی پاراگلایدر گتوند تعطیل شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۲۵۴۰

سایت پروازی پاراگلایدر گتوند تعطیل شد

کریم عسکرنیا روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به مکاتبه مسوول کمیته ورزش‌های هوایی شهرستان گتوند با اداره ورزش و جوانان این شهرستان مبنی بر ممنوعیت پرواز، کلیه خلبانان استان خوزستان و دیگر استان‌های کشور از هرگونه پرواز و حضور در سایت پروازی شهید صفابخش گتوند خودداری کنند.  

وی ادامه داد: درصورت مشاهده هرگونه فعالیت یا حضور گروه‌های پروازی در محل سایت پروازی شهرستان گتوند با آنها برخورد قانونی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان گتوند با اشاره به فوت یکی از خلبانان پاراگلایدر در روزهای گذشته بر اثر سقوط در سایت پروازی این شهرستان، درگذشت این خلبان را به خانواده او و جامعه ورزشکاران تسلیت گفت.

وی افزود: به رغم حضور به موقع و تلاش نیروهای فوریت‌های پزشکی گتوند، اورژانس هوایی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اعزام این ورزشکار به مراکز درمانی با بالگرد و زحمات کادر درمان اما متاسفانه به علت شدت جراحات وارده به سر و سینه، در بیمارستان گلستان اهواز جان باخت.

عسکرنیا تاکید کرد: خلبانان و گروه‌های ورزشی برای فعالیت در سایت پروازی حتما باید با هماهنگی و داشتن مجوز، پرواز کنند.

به گزارش ایرنا بر اثر سقوط پاراگلایدر در ارتفاعات سایت پروازی گتوند یک مرد ۳۰ ساله (خلبان پاراگلایدر) فوت کرد.

حسین اسدی‌پور سرپرست فرمانداری شهرستان گتوند در پیامی درگذشت این ورزشکار را به خانواده وی و جامعه ورزشکاران و ورزش دوستان تسلیت گفت.

سایت پروازی شهید صفابخش گتوند واقع در پنج کیلومتری شمال غرب شهر گتوند از سایت‌های پروازی نمونه خوزستان است که اسفند ۹۱ بهره‌برداری شد.

این سایت پروازی به دلیل موقعیت جغرافیایی مناسب از ظرفیت بالایی برای انواع ورزش‌های هوایی برخوردار است.

برچسب‌ها گتوند فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان خوزستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گتوند فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان گتوند فدراسیون های ورزشی وزارت ورزش و جوانان خوزستان اخبار کنکور شهرستان گتوند سایت پروازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۲۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد

تین نیوز

مدیر بنادر و دریانوردی شهرستان قشم اعلام کرد: با توجه به شرایط نامساعد جوی و دریایی در محدوده جزیره هنگام، اسکله های گردشگری کندالو و شیب دراز برای رفت و آمد به این جزیره امروز (پنجشنبه) به طور کامل تعطیل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، علی اشتری افزود: در این راستا تمام سفرهای تفریحی از اسکله های یادشده ممنوع است.

وی ادامه داد: بازگشایی این اسکله های گردشگری، منوط به بهبود شرایط جوی و دریایی خواهد بود.

رییس کمیته حمل و نقل دریایی شهرستان قشم توضیح داد: گردشگران از تجمع و آمد و شد در این اسکله ها به طوری جدی خوداری کند.

شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.

۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت می کنند.

جزیره هنگام یکی از جزایر شهرستان قشم است که در فاصله هزار و ۳۸۹ متری جنوب شرقی جزیره قشم، ۵۲ کیلومتری جزیره لارک، ۸۱ کیلومتری بندرعباس و ۷۲ کیلومتری جزیره هرمز واقع شده است.

این جزیره زیبای که دارای جاذبه های گردشگری منحصر به فرد به لحاظ محیط طبیعی و محیط دریایی است و به آکواریوم طبیعی در جنوب کشور مشهور است در کنار دلفین ها، پرندگان آبزی، مرجان های دریایی، لاک پشت های منقار عقابی و جبیرهای زیبا (انواع آهوی بومی شبه قاره هند و ایران) زیستگاه سوسمار خاردُم مصری است که در اعماق شن های روان این جزیره زندگی می کند و بیشتر عصرها و شب ها که شن های روی تپه ها خنک تر می شوند به سطح شنزار می آید و البته به ندرت دیده می شود.

شغل بیشتر اهالی این جزیره ماهیگیری است و عده ای هم به عنوان جاشو و ملوان در لنج های ماهیگیری و باری فعالیت می کنند.

اهالی جزیره هنگام همچنین در فصل صید میگو شب ها از سواحل جزیره در زیر نور چراغ «شاه میگو» صید می کنند و بزرگترین و خطرناک ترین صید اهالی جزیره شکار کوسه کر است.

زیارتگاه سید منصور معروف به زیارت سرخ، تاسیسات بندری انگلیسی ها، خانه های متروکه و قدیمی روستای هنگام قدیم، کوه ها و خاک های به رنگ قرمز به نام گَلک که در صنعت سنگ های تزیینی ساختمان و همچنین تهیه مربای که مردم این نواحی به آن سوراخ می گویند کاربرد دارد از جاذبه های گردشگری این جزیره زیبای خلیج فارس است.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع استان هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب های خلیج فارس گسترده شده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پرواز‌های فرودگاه اهواز برقرار است / مسافران از وضعیت پروازی خود مطلع شوند
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • خبر تلخ برای فیلم بازها؛ وبسایت Subscene به زودی تعطیل می‌شود
  • توسعه ارتباطات سیار با نصب و راه‌اندازی دکل اینترنت سرعت در قلعه خواجه
  • شرایط نامساعد دریا اسکله های گردشگری قشم را تعطیل کرد
  • کلنگ زنی زمین فوتبال چمن مصنوعی روستای دیوا شهرستان بابل
  • ساعت پخش زنده بازی رم و بایرلورکوزن از تلوزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین
  • دیدار نماینده ولی فقیه در خوزستان با مردم شادگان +فیلم
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی