Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-05@19:54:39 GMT

اختلاف دژاگه و شجاعی با مالک تراکتور جدی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۲۷۶۰

تیم فوتبال تراکتور در هفته بیست‌ودوم لیگ برتر در تهران مقابل پیکان متوقف شد تا فرصت کم کردن اختلاف با تیم‌های بالای جدولی را از دست دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، تراکتور در رده هفتم جدول قرار دارد و با ادامه این روند احتمالا سهمیه آسیا را برای فصل بعد از دست خواهد داد. در این وضعیت و در کوران مسابقات لیگ که نتایج آن برای سرخپوشان تبریزی از اهمیت بالایی برخوردار است، غیبت شجاعی و دژاگه در تمرینات تراکتور پس از مسابقات آسیایی ابهام بزرگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچند باشگاه تراکتور اعلام کرده این دو بازیکن با اجازه کادرفنی در مرخصی به سر می‌برند، اما به نوشته تسنیم شواهد خلاف این موضوع را نشان می‌دهد و طبق پیگیری‌ها کاپیتان‌های تراکتور به دنبال جلسه با مالک باشگاه و پیگیری مطالب خود هستند.

دلیل غیبت شجاعی و دژاگه که سابقه بازی در سطح اول فوتبال دنیا را دارند، در مقطع کنونی هر چه باشد، ضرر آن به تیم تراکتور خواهد رسید و حتی شاید به قیمت از دست رفتن سهمیه آسیایی این تیم تمام شود. حال سؤال این است که آیا باشگاهی حاضر می‌شود در حساس‌ترین زمان به بازیکنان خود بدون دلیل موجه مرخصی دهد؟ اگر باشگاهی این کار را انجام دهد قطعا بویی از حرفه‌ای‌گری نبرده است. از سوی دیگر بازیکنان حرفه‌ای هم بی‌دلیل در برهه‌ای حساس درخواست مرخصی نمی‌کنند مگر اینکه اتفاقی رخ داده باشد.

به نظر می‌رسد با گذشت ۱۰ روز از غیبت این بازیکنان در تمرینات، باشگاه تراکتور باید به صورت شفاف دلیل این اتفاق را اعلام کند چرا که اعلام به مرخصی رفتن این دو بازیکن بیش از اینکه مورد قبول واقع باشد، بیانگر غیر حرفه‌ای بودن باشگاه و بازیکنان است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین انتخابات 1400 عید فطر دعای روز بیست و هشتم رمضان اشکان دژاگه مسعود شجاعی تراکتور نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین انتخابات 1400 عید فطر دعای روز بیست و هشتم رمضان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۲۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد

تصمیم دولت برای حمایت از اقشار آسیب پذیر در بازار کالاهای اساسی، نهاده‌های دامی، دارو و تجهیزات پزشکی اگرچه هدف پشتیبانی از مردم را دنبال می کرد، اما به مرور زمان با رانت ارزی که به طور طبیعی به دلیل اختلاف قیمت دلار نیما با بازار آزاد که یک مشکل سنواتی و سنتی است، شکل گرفت؛ اقلام مشمول دریافت این ارز محدودتر شدند و حالا فاصله بین دلار نیما با نرخ غیررسمی، مشکلات بیشتری را نمودار ساخته است که به خصوص در میان شرکتهای بورسی، سر و صدای زیادی به‌ پا کرده و پس لرزه های آن به سهامداران هم رسیده است؛ پس شاید زمان آن رسیده که دولت در این راستا تصمیم جدی تری بگیرد.

افزایش نرخ دلار آزاد و سرکوب آن در تمامی دولتها مسبوق به سابقه بوده است. افزایشی که در سال های اخیر منجر به رشد فاصلۀ این دو نرخ شده و چالش های زیادی را به وجود آورده است، به نحوی که افزایش انگیزه واردات فارغ از نیاز تشدید کرده و در نهایت، منجر به کاهش شدید تراز تجاری کشور شده و طبیعتأ این مسأله موجب افزایش نرخ دلار آزاد در سال‌های آتی خواهد شد.

در این میان، اگرچه بازار غیررسمی ارز در هیچ کشوری به وسعت ایران شکل ندارد و به رسمیت شناخته نمی شود، اما به هر حال واقعیتی است که حداقل در ۵ دولت گذشته و فعلی وجود داشته و ادامه هم یافته است و متاسفانه بازار را هم تحت تاثیر قرار داده است، به نحوی که بسیاری از مواد اولیه تولید و خطوط کارخانجات، با احتساب ارز آزاد محاسبه می شود و نرخ نیمایی جایگاهی در محاسبات ندارد.

در واقع، صنایع کشور تمام هزینه‌های خود را با نرخ دلار آزاد پرداخت کرده؛ اما در نقطه مقابل به علت سیاست‌های رفع پیمان سپاری ارزی و بازگشت ارز صادراتی، ناگزیر مجبور به بازگشت ارز خود با نرخ نیمایی هستند؛ پس طبیعتا این اختلاف زیاد بین این دو نرخ، علاوه بر ایجاد رانت برای عده‌ای خاص به خصوص برای اشخاصی که به منبع دلار نیما دسترسی دارند، سود شرکت‌ها و صنایع را کاهش داده و در صورت تداوم این روند، انتظار نابودی بعضی از شرکت‌ها نیز دور از ذهن نیست.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلاف ۲۰ هزار تومانی بین دلار آزاد و نیما، بیشترین ضربه را به دو صنعت بورسی کشور یعنی صنایع شیمیایی و پتروشیمی و آهن و فولاد می‌زند و زیانی بالغ بر ۵۰۰ همتی را متحمل اقتصاد کشور می‌کند.

این برآورد زیان را حتی می‌توان در صورت‌های مالی شرکت‌ها جست‌وجو کرد؛ جایی که در تمام صنایع، حاشیه سود اکثر نمادهای بازار در سراشیبی سقوط قرار دارند و ادامه این روند برای هیچ اقتصادی مطلوب نیست.

تاثیر این اختلاف به حدی است که تمام فعالین صنعت در خصوص عواقب آن ابراز نگرانی کرده‌اند؛ به‌طوری که حتی مهدی پورقاضی، عضو سابق اتاق بازرگانی تهران معتقد است نیرویی فرای ۳ قوه جلوی کاهش این اختلاف ایستاده است؛ البته وقتی سیاست‌های برخی نهادهای دولتی را دنبال می‌کنیم، متوجه می‌شویم که واقعا انگیزه‌ای برای تک نرخی کردن دلار وجود ندارد؛ چراکه در بعضی از روزها و در اقدامی نمادین تنها ۱ ریال قیمت دلار نیما افزایش می یابد.

حال اگر این اختلاف به صفر برسد چه تغییری در ارزش بازار صنایع به‌وجود خواهد آمد؟

در صورت از بین رفتن کامل اختلاف بین دلار آزاد و نیما، هزینه‌ی تحمیلی به شرکت‌ها کاهش می‌یابد، جریان نقدی مناسبی وارد صنایع شده و بازاریابی و میل به صادرات و فروش افزایش می‌یابد و دولت نیز با رصد دقیق کوتاژهای صادراتی می‌تواند منابع خود را تامین کرده و جیب رانت خواران از این فربه‌تر نمی‌شود.

تصویر زیر برآورد تقریبی افزایش ارزش بازار صنایع در صورت تک نرخی شدن دلار را به نمایش می‌کشد.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • رقابت منفی دلار نیما و بازار آزاد
  • فیلم تیراندازی شبانه در خیابان‌های زاهدان بر سر یک اختلاف!
  • تکذیب فروش امتیاز باشگاه هوادار از سوی مدیرعامل
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • برخی از فرهنگیان هدیه روز معلم دریافت نکردند
  • گردوخاک الهلال در عربستان؛ اختلاف امتیاز با النصر زیاد شد
  • با انگیزه‌ترین بازیکن علیه رویاهای تراکتور
  • کوهرنگ میزبان همایش صلح یاران
  • اسرار قانون کار؛ ۱۰ به اضافه یک راز که از کارگران پنهان می‌کنند
  • موافقت با مرخصی و اشتغال به کار جمعی از زندانیان خدابنده