Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تاکنون ۱۱۰۰ پروژه عمرانی در حوزه‌های مختلف در این استان توسط بسیج سازندگی احداث شده است.

سرهنگ ناصر صالحی روز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ در نشست با خبرنگاران افزود: ۱۱۰۰ پروژه به متراژ بیش از ۱۴۵ هزار متر مربع شامل مصلی، مدارس، مساجد، بهداشت، خانه نیازمندان و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از طرف بسیج سازندگی در استان اجرا شده‌ است.

وی با اشاره به تاریخچه تشکیل بسیج سازندگی اظهارکرد: هدف از تشکیل بسیج سازندگی کمک به خدمات‌رسانی به مردم بوده و به گفته مقام معظم رهبری بهترین ضربه به دشمن خدمت به مردم است.

رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: خدمات بسیج سازندگی را در حوزه‌های عمرانی محرومیت زدایی، محرومیت زدایی غیر عمرانی، اشتغال‌زایی، حمایت و اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم مورد رضایت مردم بوده است.

صالحی به احداث بیش از ۶۵۰ خانه محرومان، در استان اشاره و خاطرنشان کرد: در عید سعید فطر ۶۰۰ خانه متعلق به مددکاران کمیته امداد افتتاح می‌شود و احداث ۵۰۰ منزل مسکونی نیز در دستور کار است.

وی ادامه داد: بسیج سازندگی به پروژه آبرسانی شرب و کشاورزی ورود کرده‌ و در بودجه ۱۴۰۰ آب‌رسانی به مناطق روستایی به بسیج سازندگی واگذار شده و با توجه به تنش آبی در استان تلاش خواهیم کرد که شاهد خدمات مناسبی در این بخش باشیم.

رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: سپاه به عنوان یک نهاد انقلابی در صدد است که نقشه‌های دشمنان را برای ناامید کردن مردم  خنثیٰ کند و از برنامه‌های این نهاد در راستای این موضوع ایجاد اشتغال مولد، افزایش بهره‌وری، افزایش اشتغال، توسعه امنیت غذایی، اشتغال در بخش کشاورزی به عنوان یک بخش مهم و کلیدی می‌توان اشاره کرد.

صالحی با اشاره به اینکه ۵۵ میلیارد تومان تسهیلات به بسیجیان اعطا شده‌ است، تاکید کرد: راه‌اندازی کارگاه‌های اقتصاد مقاومتی و زود بازده، پرورش قارچ، زنبور داری، مرغ محلی، کبک، زعفران، بلدرچین، و گیاهان دارویی از جمله اقدامات بسیج سازندگی در زمینه اشتغال است.

وی با بیان اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد در بخش کشاورزی دارای ظرفیت مناسب است، اظهار کرد: باید دنبال ایجاد صنایع تبدیلی باشیم که از خام فروشی و خروج سرمایه از کشور جلوگیری کنیم.

رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به راه‌اندازی پایگاه اقتصاد مقاومتی امام حسن مجتبی (ع)در شهرستان بویراحمد گفت: در راستای مهارت افزایی و ایجاد انگیزه برای مردم و ایجاد کارگاه‌های آموزشی جهت انجام کارهای تولیدی این پایگاه اقتصادی راه‌اندازی می‌شود. بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان وام ۴ درصد با بازپرداخت ۷ ساله به بسیج سازندگی برای اعطا در بخش‌های مختلف در بودجه امسال پیش‌بینی شده‌است.

صالحی با اشاره به شعار سال از طرف مقام معظم رهبری در جهت مانع زدایی و پشتیبانی از تولید افزود: برخی موانع و حتی قوانین هستند که باعث می‌شوند جلوی پای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال سنگ‌اندازی شود و انتظار داریم دولت  و مجلس در برداشتن و به حداقل رساندن این موانع تلاش کنند.

وی اظهار کرد: اگر موانع بر سر راه تولید برداشته شود زمینه اشتغال و بهبود شرایط اقتصادی فراهم می‌شود و البته استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر زیرساخت‌ها نسبت به سایر استان‌ها ضعیف تر بوده و باید تلاش کنیم این زیرساخت‌ها تقویت شود. بیش از ۱۵۰ گروه‌های جهادی ساماندهی شده‌اند و بیش از ۱۸۰ نفر روز در اردوهای جهادی استانی و کشوری در حال نقش‌آفرینی هستند.

رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بسیج سازندگی در زلزله سی‌سخت با تقسیم کردن شهر به ۹ منطقه و واگذاری به بسیج نواحی گروه‌های جهادی حضور پیدا کردند و از ابتدا به منازل مسکونی آسیب دیده مراجعه و به ثبت اطلاعات اقدام کردند، جهت خدمات دهی مناسب تحلیل و بررسی می‌شدند.

صالحی افزود: در سه هفته اول با فعال بودن دو آشپزخانه بین دو تا چهار هزار پرس غذا در روز بین مردم توزیع می‌شد، بسیج سازندگی در زلزله سی‌سخت با نهادها و گروه‌های مردمی در حال تعامل و همکاری بود و  چهار هزار بسته معیشتی بین مردم متأثر از زلزله توزیع از طرف بسیج سازندگی توزیع شد. ۳۰۰ کانکس تاشو اهدایی از طرف سپاه پاسداران به صورت امانتی در اختیار مردم زلزله زده سی سخت قرار گرفت و یک هزار کارت هدیه ۵۰۰ هزار تومانی نیز به مردم نیازمند زلزله‌زده دنا اهدا شد.

وی در ادامه به اقدامات بسیج سازندگی در کمک به امر ازدواج جوانان گریزی زد و تصریح کرد: بیش از ۱۵۰۰ سری جهیزیه به زوج‌های نیازمند استان از طرف سپاه و بسیج سازندگی اهدا شد.

رئیس بسیج سازندگی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اقدامات سپاه در ایام کرونا در سطح استان گفت: بیش از ۱۰۰ هزار بسته معیشتی از ابتدای شیوع ویروس کرونا بین مردم نیازمند استان توزیع شد و علاوه بر توزیع بسته‌های معیشتی تولید ماسک و توزیع رایگان آن بین مردم و گندزدایی معابر نیز از اقدامات سپاه پاسداران در مدت شیوع ویروس کروناست.

صالحی همچنین با اشاره به خدمات‌رسانی در مناطق محروم روستایی بیان کرد: احداث بیش از یک هزار حمام و سرویس بهداشتی و گازرسانی به منازل مددجویان کمیته امداد استان از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در رفع محرومیت است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی كهگيلويه و بويراحمد بسيج سازندگي بسیج سازندگی بین مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۴۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: از اوایل تیرماه پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در این استان آغاز می‌شود.

مهدی کاشفی، رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عصر امروز در نشست خبری با جمعی از اصحاب رسانه و مطبوعات در سالن جلسات بسیج سازندگی این استان، اظهار کرد: سپاه و بسیج هرکجا محرومیتی باشد وارد میدان می‌شود.

وی با اشاره به اهداف بسیج سازندگی در حوزه محرومیت‌زدایی در مناطق محروم عنوان کرد: در حوزه عمرانی از سال ۱۳۹۷ در قالب قرارگاه‌های بسیج سازندگی اصلاحاتی انجام شد و قرارگاه‌های اقتصاد مقاومتی، پیشرفت و آبادانی و قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) تشکیل شدند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان عنوان کرد: قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی سپاه و بسیج هر یک مأموریت‌هایی دارند از جمله اینکه قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه ۳۸۰ پروژه عمرانی را شامل ساخت مسکن محرومان، ساخت خانه‌های عالم، لایروبی قنوات و ... را در دستور کار خود قرار داده است و امسال نیز ۴۶۵ پروژه را برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در ذیل آن کمک به بیماران سرطانی در حوزه مسکن، درمان، معیشت و جهیزیه نیز به پروژه‌های اشاره شده اضافه شده است.

کاشفی با بیان اینکه موضوع قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه کمک‌های مؤمنانه، انجام کارهای جهادی و اجرای پروژه‌های عمرانی و ... است، گفت: ذیل قرارگاه امام حسن تفاهم‌نامه‌های در قالب اجرای پروژه‌ها ایجاد شده است که بزرگ‌ترین آن پروژه آب‌رسانی است و مقرر شده است آب‌رسانی به ۲۶۰ روستای استان سمنان در پروسه زمانی سه‌ساله از اوایل تیرماه امسال با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۲۳۸ میلیارد تومان آغاز شود و بر این اساس در حال حاضر ۳۰ درصد اعتبار آن برای سال جاری محقق شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۲۸۰ پروژه آبخیز تا جالیز با اعتبار ۶۴ میلیارد تومان در دستور کار است که قرارداد آبخیز تا جالیز در سطح استان در مرحله انعقاد قرارداد است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: در حوزه راه روستایی نیز آسفالت مسیرهای روستایی به مساحت ۸۰۰ کیلومتر احداث مسیر و ۲ هزار و ۱۰۰ کیلومتر روکش آسفالت در دستور کار است که در مرحله نخست اجرای این پروژه احداث راه روستایی برای ۶ روستا است.

کاشفی با اشاره به ساخت و مرمت یک هزار و ۶۰۰ خانه محروم گفت: از این تعداد ۶۲۰ واحد خارج استان و ۹۸۰ و احد داخل استان انجام خواهد شد.

وی در مورد تخصیص هشت هزار و ۹۴ تُن قیر رایگان گفت: این میزان برای آسفالت مسیر دسترسی ۱۴۹ روستا و ۸۰۰ واحد کشاورزی و صنعتی در دستور کار قرار گرفته شده است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان در مورد تجهیز سازمان بسیج سازندگی با اشاره به آماده‌سازی ساختمان اداری به مساحت ۸۰۰ مترمربع گفت: ایزوگام رایگان برای مجموعه‌های فرهنگی، مذهبی، نظامی و مسکونی نیز به تعداد ۵۵۰ مورد در دستور کار است.

کاشفی گفت: ۶۸۰ تفاهم‌نامه محرومیت‌زدایی به همت گروه‌های جهادی استان سمنان منعقد شده است.

وی در ادامه به عملکرد قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ اشاره کرد و از جمله آن‌ها را ایجاد هشت هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی طی سه سال اخیر، برگزاری ۴۵ نمایشگاه فصلی فروش محصول اقتصاد مقاومتی، ایجاد ۵۲۰ فرصت شغلی از طریق کمک به راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان مردم پایه، ایجاد یک هزار و ۱۰۰ فرصت شغلی با تکمیل زنجیره ارزش و بسته‌بندی محصولات، آموزش و توانمندسازی ۱۲ هزار و ۱۰۰ نفر در حوزه اشتغال و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۵۰۰ نفر با اجرای طرح تأمین گوشت قرمز نام برد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان اجرای طرح جهاد روشنایی با نصب و راه‌اندازی ۲۵۰ نیروگاه کوچک مقیاس خورشیدی پنج کیلوواتی و برنامه‌ریزی در جهت نصب سه هزار نیروگاه خورشیدی در ۲ سال آینده را از جمله اقدامات سپاه استان سمنان در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

کاشفی گفت: یک هزار و ۱۵۰ فرصت شغلی از طریق پایش و مانع زدایی و احیای ۵۸ واحد تولیدی و صنعتی طی سه سال، راهبری ۵۱۰ صندوق قرض‌الحسنه اشتغال‌زا، راهبری ۵۲ تعاونی تولیدی و توزیعی در بخش‌های مختلف کشاورزی، روستایی و ...، ایجاد یک هزار و ۷۵۰ فرصت شغلی توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه اشتغال‌زا طی سه سال و پرداخت سه هزار و ۵۵۰ فقره تسهیلات به ارزش ۴۵۰ میلیارد تومان تسهیلات حوزه اشتغال از دیگر اقداماتی است که در حوزه قرارگاه اقتصاد مقاومتی سپاه استان سمنان انجام شده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903198

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای استان سمنان
  • ساخت ۱۰۴۰ واحد نهضت ملی مسکن در قم توسط بسیج سازندگی
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • گام‌های نهایی برای سر آمدن انتظار چندساله؛ فقط یک ماه تا افتتاح پل چهارم بشار
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است
  • گروه‌های جهادی ۱۸۰ برنامه در شاهرود اجرا می‌کنند
  • ۲۱۳ نیروگاه خورشیدی در روستاهای سمنان افتتاح می‌شود
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • هزینه ۳۰۰ میلیارد تومانی بسیج سازندگی استان برای اجرای یک‌هزار و ۳۰۰ پروژه عمرانی
  • با شعار «خدمت بی‌منت» در خدمت مردم هستیم