Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@23:21:13 GMT

پارلمان انگلیس با تمرکز بر عبور از بحران کرونا گشایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۵۵۶۸

پارلمان انگلیس با تمرکز بر عبور از بحران کرونا گشایش یافت

به گزارش ایرنا، در مراسم گشایش پارلمان، ملکه انگلیس طی تشریفاتی وارد پارلمان شد و در حضور اعضای خانواده سلطنتی، نمایندگان مجلس، نخست وزیر و اعضای کابینه، برنامه های دولت را تشریح کرد.

او در سخنان خود که توسط شماری از شبکه تلویزیونی این کشور به طور زنده پخش شد به ۳۰ لایحه پیشنهادی دولت جانسون از جمله اصلاح نظام و قوانین پذیرش پناهجو، اصلاح نظام مراقبت‌ و مددکاری اجتماعی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الیزابت دوم از برنامه دولت برای اعطای وام آموزش عملی و حرفه‌ای به افراد بزرگسالی خبر داد که مایل به کسب مهارت جدید یا افزایش مهارت فعلی خود هستند. برای این وام محدودیت سنی در نظر گرفته نشده و برای تحصیل در دانشگاه‌ها و کالج‌ها داده می‌شود و دولت آن را "انقلاب مهارت" خوانده است.

ملکه انگلیس به لایحه ایمنی در فضای مجازی هم اشاره کرد و گفت که دولت ضمن حفظ دسترسی آزاد به اینترنت، ایمنی شبکه‌های مجازی به ویژه برای کودکان را نیز هدایت خواهد کرد.  بهبود نظام سلامت و بهداشت، افزایش بودجه خدمات عمومی، تقویت زیرساخت و سخت تر شدن مقابله با جرم و جنایت از دیگر لوایح پیشنهادی دولت جانسون است که در سخنرانی ملکه انگلیس به آن اشاره شد.

اما تمرکز وی روی تلاش دولت برای بهبود شرایط پس از کرونا بود و او با اشاره به نشست رهبران گروه هفت در ماه آینده میلادی افزود که انگلیس تلاش‌های بین‌المللی در این زمینه را هدایت خواهد کرد.

این نخستین حضور علنی الیزابت دوم بعد از درگذشت شوهرش فیلیپ است که بیش از پیش گمانه‌زنی‌ها درباره کناره‌گیری او از قدرت و واگذاری تاج و تخت به به پسرش چارلز را افزایش داده است.

این سخنرانی که معمولا همراه با تشریفات ویژه و افتتاح دور جدید پارلمان صورت می گرفت امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا محدود برگزار شد و حتی نمایندگان برای شرکت در مجلس اعیان و استماع سخنرانی تست کرونا دادند.

با سخنرانی امروز ملکه انگلیس در پارلمان این کشور، مجلس عوام این کشور بطور رسمی آغاز به کار کرد.

مقام سلطنت در انگلستان، گرچه بطور رسمی شخص اول کشور به شمار می رود، اما در تمام مراسم رسمی، چه در داخل کشور و یا در هنگام سفرهای رسمی خارجی، نماینده دولتِ منتخب است و متن تمام سخنرانی های رسمی او را کارگزاران دولت تهیه می کنند.

سخنرانی ملکه الیزابت محور مراسم گشایش پارلمان انگلیس بشمار می آید و در این سخنرانی وی متنی را که از قبل برای او آماده شده است، در مقابل نمایندگان پارلمان خوانده و برنامه های دولت این کشور را برای سال جاری اعلام می کند.

هر سال مقام سلطنت طی مراسمی که مردم محلی و گردشگران خارجی برای تماشای آن صف می کشند، سوار بر کالسکه سلطنتی که گارد سوار را در التزام رکاب دارد، برای گشایش سال قانونگذاری جدید توسط دولت، مسیر کاخ باکینگهام به وست مینستر(محل پارلمان) را طی می کند.

پادشاه یا ملکه انگلیس براساس سنت حق ورود به صحن مجلس عوام را که «خانه مردم» نامیده می شود، ندارد و محل جایگاه سلطنتی در مجلس اعیان است که نمایندگان مجلس عوام برای شنیدن سخنان آنها در لژ کنار صحن آن حضور می یابند.

مقام سلطنت سخنان افتتاحیه خود را همیشه با عبارت «دولت من...» آغاز می کند و سپس لوایح اصلی دولت برای ارائه به پارلمان را بر می شمارد.

متن سخنرانی مقام سلطنت در هنگام گشایش پارلمان، در دفتر نخست وزیر و بدون مشورت با دربار تهیه شده و پس از تدوین به دربار ابلاغ می شود.

پارلمان انگلستان بالاترین مرجع قانونگذاری در این کشور است و از دو بخش مجلس عوام و مجلس اعیان تشکیل شده که هر یک در صحن های ویژه خود در کاخ وست مینستر تشکیل جلسه می دهند.

دولت در انگلیس نیز برآمده از مجلس عوام است و هر حزبی که بیشترین کرسی های این مجلس، در جریان انتخابات عمومی بدست آورده باشد، مامور تشکیل کابینه می شود.

برچسب‌ها ملکه الیزابت پارلمان انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ملکه الیزابت پارلمان انگلستان ملکه الیزابت پارلمان انگلستان اخبار کنکور ملکه انگلیس مقام سلطنت مجلس عوام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۵۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، رویداد بزرگ صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی، مسئولان استانی، شهری و صنعتگران و کارآفرینان شهرستان دزفول در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول برگزار شد.

سید محمدمهدی صافی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در این مراسم با بیان اهمیت بالای تعامل دانشگاه با صنعت اظهار کرد این واحد دانشگاهی با داشتن رشته‌های مختلف فنی و مهندسی و دانشکده مهارت و کارآفرینی آماده ارائه خدمات به جوانان و طالبان علم و دانش است.

وی با اشاره به چشم‌انداز آینده رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی در شهرستان دزفول با ابراز نگرانی خود از فاصله گرفتن دانشجویان از رشته‌های علوم پایه و فنی در سال‌های اخیر افزود: اشتغال دغدغه اصلی دانشجویان بعد از اتمام تحصیلات دانشگاهی بوده؛‌ رسالت اصلی دولت و مسئولان جذب و ساماندهی دانشجویان در بازار کار و اشتغال پایدار است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول بین کرد: پیشرفت مهارتی دانشجویان در همه رشته‌ها در این واحد دانشگاهی در مقطع کنونی، چشمگیر بوده و دانشجویان در کنار تحصیل با توجه به شعار «هر دانشجو در هر ترم یک مهارت» در حال مهارت‌آموزی هستند.

 پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان با برگزاری رویداد صدرا

معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان دزفول نیز با اشاره به پیشرفت علمی و صنعتی ایران اسلامی در عصر کنونی، حملات موشکی و پهپادی ایران به رژیم کودک کش اسرائیل را مرهون پیشرفت صنعتی ایران دانست و گفت:‌ برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول و پیوند علم و صنعت به‌منظور اشتغال جوانان این شهر باید به فال نیک گرفت.

علیرضا خردمند اضافه کرد: هم سو بودن رشته‌های علوم انسانی و فنی مهندسی برای پیشرفت اقتصادی و اشتغال‌زایی لازم و ملزوم هم بوده و وجود رشته‌های مدیریتی برای تربیت مدیران کارآمد ضروری است تا بتوان با علم مدیریتی برنامه‌ریزی‌های کارشناسی شده‌ای را انجام داد و در خدمت رشته‌های فنی و مهندسی و مهارتی بود تا چرخهٔ صنعت و اقتصاد به درستی بچرخد.

همکاری و تعامل مسئولان شهری دزفول برای ساخت مسکن دانشگاهیان

معاون هماهنگی و برنامه‌ریزی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان نیز با اشاره به علوم فناوری و آمایش‌های پیش‌بینی‌شده برای سال‌های آینده رشته‌های موجود در دانشگاه و نیاز‌های فردای ایران و استان خوزستان عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی تاکنون نه تنها هیچ کمکی از دولت نگرفته؛ بلکه دولت مبالغ زیادی را به دانشگاه بدهکار است و اگر این بدهی‌های دولت پرداخت شود از زیان دهی خارج خواهیم شد.

محسن چگینی ادامه داد:‌ با همه این مشکلات دانشگاه آزاد اسلامی در همه حوادث و بحران‌ها در کنار مردم و دولت بوده، ازجمله در حادثه سیل ۹۸، در زمان کرونا و در مباحث آموزشی و فرهنگی در کنار دولت بوده و خواهد بود.

وی از فرماندار دزفول و مسئولان شهری خواستار همکاری و تعامل با دانشگاه درباره ساخت مسکن استادان و کارمندان شد و مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول هم زمین مناسب و هم مجوز ساخت مسکن از سازمان مرکزی دانشگاه دارد.

مدیر اجرایی رویداد صدرا و رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز گزارشی از روند این رویداد و خدمات دانشکده مهارت و کارآفرینی ارائه کرد و استقبال صاحبان صنایع از این رویداد را بی‌نظیر دانست.

 نادر رستمی‌زاده اضافه کرد: بیش از ۵۰ شرکت صنعتی اعلام آمادگی داشتند که در این رویداد شرکت کنند که در نهایت ۳۱ شرکت صنعتی با برپایی غرفه‌هایی در این نمایشگاه و رویداد مهم دستاورد‌ها و خدمات خود را برای عموم مردم به‌ویژه صنعتگران و دانشجویان به نمایش گذاشتند.

به گزارش آنا،  در پایان مسئولان و دانشجویان با حضور در محل نمایشگاه و بازدید میدانی از غرفه‌های نمایشگاه با صنعتگران و صاحبان شرکت‌های حاضر در نمایشگاه و دستاورد‌های آنها آشنا شدند. بازارچه صنایع خلاق دانشجویی دیگر نمایشگاهی بود که پس از افتتاح نمایشگاه رواید صدرا مورد بازدید قرار گرفت و از آثار دانشجویان خلاق و هنرمند واحد بازدید کردند. نمایشگاه رویداد صدرا به مدت سه روز از ۱۰ تا ۱۲ اردیبهشت‌ماه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول فعال بود و علاقه‌مندان می‌توانند هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ بعدازظهر از این نمایشگاه دیدن کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم /رقابت ۹۰ کاندیدا برای فتح ۴۵ کرسی پارلمان
  • ناپدیدشدن هزاران پناهجو که قرار است به رواندا فرستاده شوند
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به دانشگاه است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • سید محمد خاتمی: کشور در شرایط حساسی به سر می‌برد/ چشم امید ما برای عبور از بحران‌ها و گشودن افق‌ها به نهاد دانشگاه و دانشگاهیان است/ اولین کار مجلس هفتم تثبیت قیمت‌ها بود و دیدیم که تورم روز به روز افزایش پیدا کرد
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود