Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@21:20:47 GMT

آخرین وضعیت واکسن ترکیبی آنفلوآنزا و کووید۱۹

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۷۷۴۰۴

یورو نیوز: شرکت آمریکایی نوواوکس که در حوزه بیوتکنولوژی فعالیت می‌کند روز دوشنبه ۱۰ مه (۲۰ اردیبهشت) اعلام کرد که نتایج مثبت و نویدبخشی در مطالعات پیش‌بالینی درباره ترکیب واکسن‌های آنفلوآنزا و کووید داشته است.

این شرکت گفت مطالعات اولیه آن‌ها روی حیواناتی مانند راسو و همستر نشان داد که تزریق واکسن ترکیبی آنفلوآنزا و کووید۱۹ سطح بالایی از پادتن در بدن حیوانات تولید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گریگوری گلن، رئیس بخش تحقیق و توسعه این شرکت گفت: «با وجود شیوع اندک آنفلوآنزا همزمان با همه‌گیری کرونا، این بیماری همچنان یک خطر جدی برای سلامت جامعه جهانی است و نیاز به واکسن‌های همه‌کاره و موثرتر مانند همیشه مهم است.»

راسل ویلسون، معاون اجرایی نوواوکس گفت: «واکسن‌های ترکیبی آنفلوانزا و کووید۱۹ احتمالا در مقابله با گونه‌های مختلف کرونا اثرگذار خواهند بود.»

واکسن جدید این شرکت ترکیبی از واکسن NanoFlu و واکسن NVX-CoV2373 است که به طور جداگانه در مراحل آخر آزمایش‌های انسانی قرار دارند اما هیچ کدام هنوز تایید نشده‌اند.

همسترهایی که واکسینه شدند و سپس به طور عمدی به ویروس کرونا آلوده شدند، وزن خود را در مقایسه با گروه دارونما حفظ کردند. نمونه‌هایی که از ریه‌ حیوانات ایمن شده گرفته شد، نشان داد که آن‌ها عاری از ویروس کرونا هستند.

واکسن NVX-CoV2373 نمونه واکسن این شرکت علیه بیماری کووید۱۹ است که در مرحله سوم آزمایش بالینی در بریتانیا توانست ۸۹.۷ درصد اثربخشی از خود نشان دهد. این اثربخشی در برابر بیماری نوع شدید کووید به ۱۰۰ درصد افزایش پیدا می‌کند.

این واکسن از پروتئین اسپایک (سنبله) ویروس کرونا استفاده می‌کند که این شرکت آن [پروتئین اسپایک] را در سلول‌های حشرات تولید می‌کند. واکسن تولیدی این شرکت علاوه بر پروتئین اسپایک حاوی یک ماده کمکی است تا واکنشی که سیستم ایمنی بدن به آن می‌دهد قوی‌تر باشد.

واکسن NanoFlu تولیدی شرکت نوواوکس مشابه با واکسن کووید است اما به جای پروتئین اسپایک، هماگلوتینین (پروتئینی در خارج از ویروس آنفلوانز) را به سیستم ایمنی بدن وارد می‌کند.

نوواوکس پیش‌بینی کرد که مطالعات بالینی (آزمایش انسانی) واکسن ترکیبی را تا پایان سال ۲۰۲۱ آغاز کند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: پروتئین اسپایک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۷۷۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد