Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید مرتضی نیرومنداسکویی روز چهارشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگاران افزود: با بهره برداری از این تصفیه خانه،  ۱۵۰ واحد تولیدی صنعتی واقع در این شهرک به شبکه فاضلاب متصل می‌شود.

وی با بیان اینکه این تصفیه خانه، نخستین تصفیه‌خانه فاضلاب پکیج تلفیقی فلزی - پلی اتیلنی در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان است، اظهار کرد: این تصفیه خانه در راستای صیانت از محیط زیست و مدیریت منابع آبی با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب در روز برای تصفیه فاضلاب تولیدی واحدهای صنعتی شهرک صنعتی مذکور در حال احداث و تجهیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این تصفیه خانه طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده در هفته دولت سالجاری به بهره‌برداری می رسد، گفت: عملیات احداث این تصفیه‌خانه فاضلاب از سال ۱۳۹۸ در این شهرک صنعتی آغاز شده و عملیات تکمیلی آن در حال اجرا است.

نیرومند اسکویی ادامه داد: برای توسعه پایدار و حفاظت از منابع آبی و بازگردانی به چرخه مصرف، پساب خروجی این تصفیه‌خانه مورد استفاده آبیاری فضای سبز و آب صنعتی واحدهای تولیدی شهرک صنعتی قرار خواهد گرفت.

وی یادآوری کرد: با راه‌اندازی این پروژه تمامی واحدهای صنعتی مستقر در شهرک صنعتی به شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه متصل شده و در سال مزین به شعار «تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها»، یکی از مشکلات عمده واحدهای صنعتی شهرک صنعتی عالی‌نسب مرتفع می شود.

شهرک صنعتی عالی نسب با بیش از ۴۸۴ هکتار و برخورداری از تمامی امکانات زیربنایی در کیلومتر ۳۵ مرکز آذربایجان شرقی(تبریز) واقع شده است.

آذربایجان شرقی دارای ۵۶ شهرک و ناحیه صنعتی است و ۶ درصد از واحدهای تولیدی شهرک‌های استان به صنایع بزرگ و ۹۴ درصد از واحدهای تولیدی به صنایع کوچک و متوسط اختصاص دارد.

از مجموع ۲ هزار و ۳۹۹ واحد تولیدی موجود در شهرک های صنعتی استان یک هزار و ۸۹۳ واحد فعال و حدود ۴۰۰ واحد غیرفعال بوده و هم اکنون بیش از ۵۳ هزار نفر در این واحدهای تولیدی مشغول فعالیت هستند.

برچسب‌ها سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی تصفیه خانه تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی تصفیه خانه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران آذربایجان شرقی تصفیه خانه تبریز اخبار کنکور واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی تصفیه خانه شهرک صنعتی شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهسازی معابر شهرک‌های صنعتی اردبیل با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • افزوده شدن ظرفیت تصفیه‌خانه‌های فاضلاب فارس
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی
  • طرح به کارگیری زندانیان رای باز در واحد‌های تولیدی ورامین