Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@11:49:14 GMT

شرایط وزنه برداری خجالت آور است/ کیانوش رستمی حمایت نشد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۰۵۹۴

شرایط وزنه برداری خجالت آور است/ کیانوش رستمی حمایت نشد

حسین رضا زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در مورد کیانوش رستمی و تصمیمی که برای عدم شرکت در مسابقات گزینشی المپیک گرفت و در کل شرایط امروز وزنه برداری در آستانه المپیک صحبت هایی را مطرح و تاکید کرد که فدراسیون مقصر این شرایط است.

از کیانوش و تصمیمش نباید به راحتی عبور کرد

رضازاده با اشاره به انصراف کیانوش رستمی از سفر به کلمبیا و حضور در مسابقات گزینشی المپیک گفت: کیانوش رستمی مدال نقره و طلای المپیک لندن و ریو را در اختیار دارد اما حالا شرایط او به گونه‌ای شده که حتی حاضر به شرکت در مسابقات انتخابی برای المپیک توکیو هم نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع جای بررسی دارد و نباید به راحتی از کنار آن عبور کرد.

فدراسیون مقصر اصلی است

وی در مورد کیانوش رستمی، شرایط و تصمیماتش مقصر اصلی را فدراسیون قلمداد کرد و ادامه داد: اینکه در آستانه مسابقات گزینشی المپیک کیانوش اعلام انصراف می دهد به فدراسیون مربوط می شود. فدراسیون مقصر اینگونه مسائل و تصمیمات توسط ملی پوشان است. فدراسیون نباید فقط هنگام موفقیت و نتیجه گیری خودی نشان بدهد. فدراسیون باید این مسائل را مدیریت کند تا کار به اینجا نرسد.

کیانوش رستمی به جای حمایت، رها شد

قهرمان پیشین وزنه برداری ایران خاطرنشان کرد: نوسان در مورد ورزشکار تقریبا امری طبیعی است. اینکه یک ورزشکار بعد از موفقیت های جهانی و المپیک تاحدی دگرگون می شود، مسیر خود را تغییر می دهد و در کل حواسش از راهی که برای او منجر به موفقیت شده، پرت می شود امری طبیعی است. فدراسیون درست در این موارد باید انجام وظیفه کند و با ورود به موقع مانع از ادامه روندی شود که به ضرر ورزشکار است. فدراسیون وزنه برداری باید از کیانوش حمایت می کرد تا به این سرنوشت دچار نشود اما او رها شد.

باید زمانی که کیانوش و انوشیروانی به جان هم افتادند به موضوع ورود می شد

رضازاده با یادآوری اینکه زمان هدایت تیم ملی وزنه برداری توسط سجاد انوشیروانی اختلافاتی میان کیانوش رستمی و این مربی ایجاد شد، تصریح کرد: تقریبا مسائل و حاشیه های پیرامون کیانوش رستمی از آن زمان شروع شد. فدراسیون هم باید از همان زمان که کیانوش و سجاد انوشیروانی به جان هم افتادند به موضوع، ورود مدیریتی می کرد و با حمایت از کیانوش رستمی اجازه نمی داد کار به جاهای باریک‌تر بکشد و حتی امروز که این وزنه بردار خودش تصمیم به عدم حضور در مسابقات گزینشی المپیک می گیرد؛ مسابقاتی که هم برای سرنوشت خودش و هم سرنوشت وزنه برداری ایران مهم است.

قرار نیست ورزشکار همیشه در اوج باشد

رئیس پیشین فدراسیون وزنه برداری یادآور شد: قرار نیست یک ورزشکار همیشه، در تمام مقاطع و برای همه مسابقات آماده باشد. به هر حال شرایط مختلف و به خصوص موضوع سن روی عملکرد ورزشکار تاثیرگذار خواهد بود. با این حال کیانوش رستمی می توانست با برنامه ریزی درست در المپیک توکیو حضور داشته باشد و مدال هم بگیرد. همانطور که همین چند هفته پیش در مسابقات ازبکستان عملکرد خوبی از خود نشان داد و قهرمان هم شد اما متاسفانه به خاطر عدم مدیریت و حمایت های لازم چنین تصمیمی برای المپیک توکیو گرفت.

امروز باید در مورد رنگ مدال المپیک حرف بزنیم نه سهمیه آن

وی با انتقاد از عملکرد فدراسیون وزنه برداری و اینکه علاوه بر بحث حمایتی از ورزشکاری مانند کیانوش رستمی در زمینه استعدادیابی و پشتوانه سازی هم ضعیف عمل کرده است، گفت: سه ماه کمتر به المپیک باقی مانده و وزنه برداری ایران همچنان دنبال سهمیه است. در حالی که درست این بود که وزنه برداری ایران در فاصله زمانی سهمیه های خود را قطعی کرده باشد و روی مدال و رنگ آن بحث کند. این روند رو به عقب اما ما را در این شرایط قرار داده است.

نمی دانم درخواست کیانوش رستمی نتیجه دارد یا نه

رضا زاده که خود طلای المپیک آتن را در اختیار دارد در مورد مذاکراتی که کیانوش رستمی با مسئولان فدراسیون جهانی وزنه برداری برای اختصاص دادن امتیاز مسابقات سوئیس به وی داشته است و اینکه «این مذاکرات نتیجه ای خواهد داشت یا نه؟» گفت: به طور دقیق نمی دانم در نشست کیانوش با مسئولان مربوطه چه صحبت هایی مطرح شده و چه قول و قرارهایی گذاشته شده است. شاید هم به جز کیانوش رستمی وزنه بردارانی از سایر کشورها هم باشند که چنین درخواستی را مطرح کرده باشند که در این صورت می توان امید بیشتری به انجام کار داشت. در هر صورت فدراسیون جهانی وزنه برداری قانونمند است؛ به خصوص در مورد المپیک که باید نظارت کمیته بین المللی المپیک را هم دارد.

سهراب مرادی کار راحتی برای کسب سهمیه ندارد

این قهرمان پیشین وزنه برداری ایران و جهان همچنین در مورد سهراب مرادی و شرایط وی برای کسب سهمیه المپیک توکیو هم گفت: متاسفانه مسئله آسیب دیدگی سهراب مرادی، وی را از روند طبیعی کار دور کرد. او باید حداقل ۳۸۸ کیلوگرم وزنه بزند تا کسب سهمیه کند. مرادی در مسابقات قهرمانی آسیا با مهار وزنه ۳۸۴ کیلوگرمی مدال نقره گرفت، اینکه در کلمبیا بتواند وزنه لازم برای کسب امتیاز المپیک را مهار کند یا نه به آمادگی او بستگی دارد. در کل این وزنه بردار کار سختی دارد.

اما و اگرها در مورد علی داودی و حضورش در المپیک

وی در مورد علی داودی و علی هاشمی که جزو گزینه های وزنه برداری ایران برای حضور در المپیک به حساب می آیند نیز گفت: کار علی داودی را تقریبا می توان تمام شده دانست. داودی در مسابقات وزنه برداری قهرمانی آسیا هم عملکرد خوبی داشت و مدال طلای سنگین وزن را از آن خود گرفت اما باید توجه داشت که در هر یک ضرب و دو ضرب تنها با یک کیلو اختلاف و در دو ضرب با دو کیلو اختلاف بالاتر از رقیبش (وزنه برداری از سوریه) قرار گرفت و قهرمان شد. این حداقل اختلاف برای المپیک خیلی مطمئن نیست.

برای المپیک باید مدال آوران اعزام شوند نه جوانان

رضا زاده با بیان اینکه در مورد علی هاشمی (دسته ۱۰۹ کیلوگرم) هنوز قطعیتی برای اعزام حاصل نشده و در مورد سهراب مرادی هم باید حدنصاب های لازم به دست بیاید تا به کسب سهمیه و اعزام منجر شود، تصریح کرد: در هر صورت المپیک جای بهترین هاست نه جای جوانی کردن و کسب تجربه؛ باید ورزشکارانی اعزام شوند که بجنگند و مدال بگیرند.

از شرایط امروز وزنه برداری خجالت می کشیم

رئیس پیشین فدراسیون وزنه برداری در پایان با بیان اینکه اوضاع وزنه برداری در آستانه المپیک و به لحاظ وضعیت ورزشکاران برای اعزام اصلا رضایت بخش نیست، گفت: از این وضعیت با توجه به پیشینه ای که داشته ایم، خجالت می کشیم. همانطور که گفتم امروز باید در مورد رنگ مدال المپیک صحبت کنیم نه سهمیه؛ وزنه برداری ایران در هر دو دوره المپیک لندن و ریو مدال گرفت. بهترین نتیجه تاریخ وزنه برداری ایران در المپیک لندن و با کسب سه مدال طلا و نقره به دست آمد. آن زمان من رئیس فدراسیون بودم. بعد از آن وزنه برداری در مسیری قرارگرفت که عاقبت به اینجا ختم شد.

کد خبر 5209335 زینب حاجی حسینی

منبع: مهر

کلیدواژه: وزنه برداری حسین رضازاده کیانوش رستمی سهراب مرادی کسب سهمیه المپیک المپیک 2020 توکیو فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس تیم فوتبال سپاهان اصفهان تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان لیگ قهرمانان فوتبال آسیا دربی کشتی فرنگی کشتی آزاد مهدی طارمی کسب سهمیه المپیک فرهاد مجیدی تیم ملی فوتبال ایران مسابقات گزینشی المپیک فدراسیون وزنه برداری وزنه برداری ایران وزنه برداری المپیک توکیو کیانوش رستمی برای المپیک سهراب مرادی کسب سهمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!

به گزارش همشهری‌آنلاین، موتا پائز دیروز آمد و اردوی تیم ملی برای انجام عملیاتی غیرممکن آغاز شد. پائز سرمربی برزیلی فرانسوی تیم ملی است که آخرین روزهای سال گذشته به‌عنوان جانشین بهروز عطایی و سرمربی جدید تیم ملی معرفی شد. او در این مدت درگیر تیم باشگاهی‌اش در لیگ اوکراین بود و تیم ملی را به دستیار ایرانی‌اش پیمان اکبری سپرده بود. در یک‌ماه اخیر تعدادی از بازیکنانی که گفته می‌شد با نظر پائز انتخاب شده بودند، با اکبری تمرین کردند اما از دیروز ظهر تمرینات وارد فاز جدید و جدی‌تر شد.

تیم ملی والیبال به‌دنبال سهمیه بازی‌های المپیک پاریس است، کار سختی که تقریبا ناشدنی است. تیم ملی در تلاش بود که سال قبل با حفظ جایگاهش در بین ۱۰تیم اول رنکینگ جهانی به پاریس برسد اما با نتایج ضعیف در لیگ ملت‌ها و مسابقات قهرمانی جهان از رده نهم به پانزدهم سقوط کرد. بعد از این اتفاق بیش از همه عطایی بود که زیرسؤال رفت و سمتش را از دست داد. برای انتخاب جانشین او فدراسیون ۶ماه وقت صرف کرد و از بین ۱۵گزینه به پائزی رسید که در بین نفرات جایی نداشت. پائز تجربه سرمربیگری در هیچ تیم ملی‌ای ندارد و از نظر کارشناسان والیبال گرفتن سهمیه المپیک با تیم ایران که بیشتر به معجزه نیاز دارد، کاری نیست که او توان انجامش را داشته باشد. هرچند بعضی‌ها در همین شرایط هم رویای المپیک دارند و با امید به آینده نگاه می‌کنند. پائز دیروز بعد از ورود به ایران، امیدوارانه صحبت کرد، از اینکه تلاش می‌کند تا با تیم ملی تابستان خوبی را بسازد و هر دو در پاریس ۲۰۲۴باشند. اما به‌نظر نمی‌رسد که خود او حرف‌هایش را باور داشته باشد چرا که آینده‌اش را در جایی غیراز ایران می‌بیند. پائز بعد از لیگ اوکراین، مقصد جدیدش را مشخص کرد و قرار است در لیگ کره‌جنوبی تیمداری کند. اگر او با تیم ملی ایران به المپیک صعود کند، قراردادش تمدید می‌شود.

خداحافظی بزرگان

دست سرمربی تیم ملی برای رفتن به المپیک و انجام این کار بزرگ چقدر پر است؟ پائز نیامده، چند نفری از تیم ملی انصراف دادند و در تمرینات حاضر نشدند. سرآمد این نفرات محمد موسوی بود، بازیکنی که پیش از این هم از تیم ملی خداحافظی کرده بود اما سال قبل بازگشت و کاپیتانی تیم را هم از میلاد عبادی‌پور گرفت. سید این فصل در لیگ برای فولاد سیرجان بازی کرد و با این تیم و مربیگری به قهرمانی رسید. با این حال او تماشاگرپسند بازی کرد اما از نظر آماری، چند نفری را بالای سر خودش می‌دید.

امیر غفور چهره‌ دیگری است که در لیست اولیه حضور داشت اما دیروز از لیست ۳۰نفره کنار گذاشته شده بود. غفور این فصل در رومانی بازی کرد و بیشترین کمک را به تیمش راپید بخارست کرد. سال قبل تیم ملی و عطایی غفور را نخواستند و او ترجیح داد از تیم ملی خداحافظی کند اما این بار به‌نظر می‌رسد خود غفور قید بازی برای تیم را زده است. غفور در این چند روز واکنشی به دعوت دوباره‌اش به تیم نداشت اما روزهای گذشته وحید مرادی، نایب‌رئیس فدراسیون گفته بود که هم با غفور و هم با سیدبرای حضور در تیم ملی صحبت کرده است.

کناره‌گیری غفور و موسوی از تیم ملی طبیعی بود. به‌نظر می‌رسد آنها در دسته‌ای قرار دارند که حقیقت را پذیرفته‌اند و شانسی برای حضور تیم ملی در پاریس قائل نیستند و نمی‌خواهند در این اتفاق سهمی داشته باشند. در این ماجرا بعضی‌ها به مرادی ایراد گرفتند که چرا برای حضور این دو بازیکن در تیم ملی با آنها وارد مذاکره شده است؟ از نظر آنها این کار فدراسیون، مصداق بارز بازیکن‌سالاری است.

حذف جوانان

غیر از غفور و سید نفرات دیگری هم از اردوی تیم ملی کناره‌گیری کرده‌اند. مهدی مرندی و محمد فلاح در پیام‌های اینستاگرامی اعلام کردند که نمی‌توانند تیم ملی را همراهی کنند. دیروز گفته شد که صابر کاظمی هم به‌خاطر مشکلات خانوادگی ترجیح داده در تیم ملی نباشد. صابر روزهای خوبی را در لیگ کویت پشت‌سر نگذاشت و حالا هم مشخص نیست چرا از تیم ملی کناره‌گیری می‌کند.

غیر از این نفراتی که خودشان از تیم جدا شده‌اند، چند نفری هم به اجبار و با نظر پیمان اکبری، تیم ملی را از دست داده‌اند. علی زارع و یوسف کاظمی نخستین بازیکنانی بودند که اکبری آنها را نخواست. کاظمی یکی از بهترین‌های این فصل لیگ بود و در بین مدافعان عملکرد قابل‌قبولی داشت، حتی بهتر از موسوی. اسم کاظمی در لیست ۳۰نفره بود اما این بار گفته شد که او به اشتباه به تیم ملی دعوت شده است. دیروز هم ایلشن داوودی‌پور و امیرحسین توخته از تیم کنار رفتند. داوودی‌پور پاسوری بود که روزهای آخر لیگ درخشید و حتی توانایی‌هایش با سعید معروف مقایسه شد اما حالا گفته می‌شود تعداد زیاد پاسورهای حاضر در تیم و قد کوتاه و تجربه کم ایلشن، او را از تیم ملی حذف کرده است. ایلشن سال قبل هم تیم ملی جوانان را از دست داده بود. حذف داوودی‌پور و یوسف کاظمی با واکنش‌های منفی روبه‌رو شده است. این دو جوان هستند و از نظر والیبالی‌ها کمترین حقشان بودن در اردوها و کسب تجربه است. هر چند بعضی‌ می‌گویند تعداد نفرات حاضر در پست آنها زیاد است و سرمربی بیشتر باید روی نفراتی که می‌خواهد تمرکز کند. رضا رضایی و آرمین افشین‌فر هم شانس حضور در تیم ملی را از دست داده‌اند. علی‌اصغر مجرد هم مصدوم است و شاید نتواند در تمرینات تیم ملی حاضر شود.

مورد عجیب؛ سرپرست

یکی از تصمیمات دیگری که در این چند روز در فدراسیون و برای تیم ملی گرفته شد، سرپرستی وحید مرادی بود. مرادی که در دوره داورزنی نایب‌رئیس بود و یک دوره سرپرستی فدراسیون را به‌عهده گرفت، حالا مرد پشت‌پرده و همه‌کاره فدراسیون معرفی می‌شود؛ بالاتر از میلاد تقوی، رئیس جدید فدراسیون. اینکه چرا او سرپرستی تیم ملی را به‌عهده گرفته، کمی عجیب است. نایب‌رئیس فدراسیون مسئولیت‌های مهم‌تری ندارد؟ ‌ هرچند گفته می‌شود در کنار مرادی، قرار است فرد دیگری به‌عنوان کمک سرپرست انتخاب شود که به‌احتمال زیاد این فرد امیر خوش‌خبر است، مردی که سال‌ها سرپرستی تیم ملی را به‌عهده داشت و در دوره سرمربیگری عطایی با او به مشکل خورد و از تیم جدا شد.

کد خبر 847143 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ویژه ورزشی والیبال - تیم ملی المپیک والیبال - ایران

دیگر خبرها

  • شجاعی: علت پشت کردن بازیکنان به تیم ملی والیبال باید روشن شود/ کسب سهمیه المپیک شرط دارد
  • خداحافظی دسته جمعی از تیم ملی | کار سرمربی ایران سخت شد!
  • اعلام میزبانان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ جهان
  • میزبان رقابت های وزنه برداری قهرمانی جهان 2027 و 2028 مشخص شد
  • میزبانان رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸ مشخص شدند
  • اعلام میزبان رقابت‌های وزنه‌برداری قهرمانی جهان ۲۰۲۷ و ۲۰۲۸
  • ترکیب تیم وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان همدان مشخص شد
  • پائز: قلب بازیکنان را می‌خواهم
  • پائز: المپیکی شدن ایران اصلا یک رویا نیست
  • با این سرمربی خیلی به حضور در المپیک خوش‌بینم