Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولیدی بازرگانی طلوع آوین مهر، کاشی شیشه‌ای با پوشش تزئینی نانومتری تولید و به بازار عرضه می‌کند.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت تولیدی بازرگانی طلوع آوین مهر، کاشی شیشه‌ای با پوشش تزئینی نانومتری تولید و به بازار عرضه می‌کند. این کاشی‌های شیشه‌ای دوام بسیار بالاتری نسبت به سرامیک داشته و در برابر حرارت تا ۵۵۰ درجه سانتیگراد مقاومت دارند که برای فضای آشپزخانه به ویژه پشت گاز‌ها بسیار ایده‌آل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مهرشاد میرخانی، مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی طلوع آوین مهر در این باره گفت: «ما هم ظروف شیشه‌ای و هم کاشی شیشه‌ای تولید می‌کنیم. کاشی‌های شیشه‌ای به عنوان بخش تزیئنی در نماسازی و دکوراسیون‌سازی داخلی استفاده می‌شود.»

با گسترش فرهنگ آپارتمان‌نشینی بسیاری از مردم به سراغ استفاده از شیشه به جای سرامیک در دکوراسیون خانگی رفته‌اند. این موضوع چند دلیل دارد. زیبایی شیشه و همچنین تلالو شیشه زیر تابش نور از جمله انگیزه‌های مصرف‌کننده برای انتخاب این شیشه‌های تزئینی است.

 

سهولت تمیزکاری، ماندگاری بالا، ضد اسید و ضدخش بودن نیز از دیگر ویژگی‌های بارز این محصولات است. مقاومت حرارتی این محصولات نیز موجب شده تا در فضا آشپزخانه‌ها که گاهی وجود منابع حرارتی ممکن است آسیبی به کاشی و سرامیک وارد کند، این محصولات پایداری بالایی دارند. معمولا در پشت گاز، دمای بالایی وجود دارد که این گرما موجب آسیب به نمای سرامیک پشت گاز می‌شود، این محصولات نانویی تا ۵۵۰ درجه سانتیگراد مقاومت حرارتی داشته و بنابراین می‌تواند در طولانی مدت دوام قابل توجهی به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت تولیدی بازرگانی طلوع آوین مهر درباره فرآیند تولید این کاشی‌های شیشه‌ای افزود: «ابتدا شیشه‌ها با استفاده از دستگاه CNC در قطعات مورد نظر برش زده شده و به ابعاد مورد نظر در می‌آیند و لبه‌های قطعات شیشه‌ای نیز سمباده‌کاری شده تا تیز نباشند. در ادامه روی سطح این شیشه‌های پرایمری قرار داده می‌شود تا به عنوان زیر کار قرارگیرد و محصول برای پوشش‌دهی نانومتری آماده شود. پس از عملیات حرارتی، سطح شیشه آماده‌سازی می‌شود.

 

بعد از این که پرایمر با استفاده از حرارت روی سطح قرار گرفت، لایه‌گذاری فلزی روی سطح شیشه انجام می‌شود. این لایه‌گذاری با استفاده از فناوری نانو انجام می‌شود، در واقع ضخامت لایه فلزی در حد ۱۲۰ نانومتری است. البته این پوشش ۱۲۰ نانومتری در چند مرحله اعمال می‌شود و در هر مرحله تقریبا ۲۰ نانومتر روی سطح لایه ایجاد می‌شود که بعد از چند مرحله ضخامت به ۱۲۰ نانومتری می‌رسد.

 

با اعمال این لایه‌های نانومتری، ظاهر شیشه شبیه به فلز می‌شود و زیبایی خاصی به خود می‌گیرد. در ادامه محصول ۲۴ ساعت در دمای مشخصی قرار می‌گیرد. سپس با استفاده از پلاسما، سطح آبگریز می‌شود. این فرآیند نیز نانویی است. بعد از این کار، قطعات آماده مونتاژ در قالب بوده و پس از مونتاژ، کار آماده عرضه به بازار است.»

مهرشاد میرخانی می‌افزاید: «از آنجایی که این پوشش‌های نانومتری چسبندگی قابل توجهی دارند، معمولا دوام آن‌ها دائمی است و تا زمانی که شیشه آسیب فیزیکی جدی نخورده باشند و نشکنند، این پوشش‌های فلزی روی سطح شیشه باقی خواهند ماند.»

وی در پایان خاطرنشان کرد: «باز خورد عملکرد ما در نمایشگاه‌های نشان داده است که این محصولات پتانسیل صادراتی دارد و ما به دنبال گسترش زیرساخت کارخانه هستیم تا بتوانیم کسب و کار خود را توسعه دهیم.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کاشی فناوری نانو دکور های داخلی کاشی های شیشه ای روی سطح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۱۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی چمران در جریان دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: متاسفانه علیرغم تذکراتی که در دوره‌های گذشته نیز داده شده است شاهد ساخت ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای بوده‌ایم. به عنوان مثال می‌توان به ساختمان شیشه‌ای وزارت نیرو اشاره کرد که قطعا برای تأمین این انرژی در این ساختمان باید هزینه و انرژی زیادی صرف شود.

وی افزود: یکی دیگر از ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای به ساختمان بانک مرکزی مربوط می‌شود و علیرغم اینکه تذکر داده‌ایم ساختمان دیگری با این نما ساخته نشود اما باز هم شاهد هستیم که ساختمان دیگری با نمای شیشه‌ای در حال ساخت است.

نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: سایر بانک‌ها از جمله بانک ملت و تجارت نیز از نماهای شیشه‌ای برای ساختمان‌های خود استفاده کرده‌اند به طوریکه در خیابان طالقان نمای شیشه‌ای از این ساختمان‌ها وجود دارد که قطعا این اقدام آنها دهن کجی به اصول معماری است.

وی با اشاره به فعالیت کمیته نما در مناطق تهران تأکید کرد: این مجموعه تا حدی توانسته است این موارد را مهار و اصلاح کند و ان‌شاءالله امیدواریم ادامه پیدا کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شیشه ۳۶ در خراسان جنوبی
  • عظیم‌ترین پنجره شیشه‌ای رنگی جهان رونمایی شد
  • 5 تفاوت اساسی در کاشی و سرامیک - کاویان سرام
  • ابتکار روتردام در تبدیل سنگفرش‌های خیابانی به فضای سبز
  • اصفهان و پورتو؛ خواهرانی از جنس کاشی‌های آبی با دوستی ۵۰۰ ساله
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها
  • نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان بانک‌ها
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان برخی دستگاه‌های دولتی و بانک‌ها
  • افزایش تولید در مناطق کمتر برخوردار با کودهای نانویی «ایران ساخت»