Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-05@08:03:30 GMT

از راه‌اندازی وانت خیریه تا انجام کار فرهنگی با حرف حساب!

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۱۷۴۲

از راه‌اندازی وانت خیریه تا انجام کار فرهنگی با حرف حساب!

خبرگزاری فارس مازندران ـ سرویس فرهنگی|همزمان با اوج گیری ویروس کرونا دلهره و  اضطراب مردم برای مراجعه به مراکز درمانی از ترس گرفتار شدن؛ چند تا از جوانان شهر با پوشش کامل سه شیفت جلوی ورودی اورژانس بیمارستان شهدا با محلول ضدعفونی مراجعه کنندگان را ضدعفونی می‌کردند این کار جرقه‌ای شد برای تاسیس یک گروه جهادی و خیریه که کار عام‌المنفعه انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودش از پرسنل شبکه بهداشت و درمان و از فرزندان گرانقدر شهدای هشت سال دفاع مقدس بوده و همانند پدر در خط مقدم مبارزه و او در سنگر مقابله با ویروس کرونا قرار گرفت و شرح چگونگی بوجود آمدن حامی را تشریح کرد.

سیدعیسی طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس شهرستان محمودآباد، اظهار کرد: موسسه حامی یک موسسه غیرانتفاعی و غیردولتی برای خدمت به مردم در زمینه جهادی، رسانه، خیریه و واحد فرهنگی با مشارکت ۱۰ نفر اعضای اصلی در سال   ۱۳۹۹ تشکیل شده است.

وی گفت: همزمان با اوج کرونا با همکاری بسیج جامعه پزشکی با مراجعه به اورژانس بیمارستان شهدا کار را شروع کردیم.

طهماسبی خاطرنشان کرد: شعار موسسه حامی «فرصت خدمت به مردم در موسسه حامی فراوان است» انتخاب شد و برای کمک بیشتر به نیازمندان با فروش یک قطعه زمین خود یک دستگاه وانت مزدا خریداری کردم و در اختیار موسسه قرار دادم تا کمک رایگان برای حمل بار و لوازم منزل شود.

مدیر موسسه حامی یادآور شد: هدف خدمت‌رسانی ما کشوری بوده ولی فعلا تمرکز ما بر روی شهرستان محمودآباد و حومه است و تا کنون ۱۰ میلیون تومان وام قرض الحسنه بدون سود و کارمزد به نیازمندان اهدا شد، همچنین ۷۰ منزل افراد کرونایی سطح شهرستان به‌صورت کامل ضدعفونی و گندزدایی صورت گرفت.

وی در ادامه بیان کرد: ما وابسته به هیچ جناح و گروهی نیستیم و کار ما سیاسی نبوده و با همه گروه‌های جهادی و خیریه همکاری می‌کنیم از جمله در ماه مبارک رمضان بسته‌های معیشتی شبکه بهداشت شهرستان و خیران را توزیع کردیم و دو واحد کسب و کار تعطیل شده در این ایام را با وام بلاعوض و قرض‌الحسنه دوباره بازگشایی کردیم تا امید به جامعه و این خانواده ها برگردد و برای چند نفر از زنان بی‌سرپرست و بدسرپرست هم شغل ایجاد شده است.

طهماسبی گفت: این موسسه همچنین وسایل و لوازم بلا استفاده مردم در منازل آنها را که احتیاج ندارند از درب منزل آنها جمع‌آوری کرده و به نیازمندان هدیه می‌کند و قابل توجه اینکه همه مردم می‌توانند عضو حامی باشند چه آنهایی که به‌عنوان خیر می‌توانند کمک کنند و یا افراد نیازمند که پس از یک راستی‌آزمایی به عضویت این موسسه درآمده و از کمک‌های حامی برخوردار خواهند شد و این تنها با یک تماس با شماره ۰۹۰۵۱۵۰۹۰۷۳ امکان‌پذیر خواهد بود.

وی اضافه کرد: خودروی حامی کاملا برای نیازمندان رایگان بوده و با راستی‌آزمایی به این افراد کمک و خدمت‌رسانی و در همین راستا یک نفر به‌عنوان راننده مشغول به کار شده و از موسسه حقوق دریافت می‌کند.

طهماسبی درباره کارهای واحد فرهنگی اظهار کرد: شعار این واحد حرف حساب بوده و با یک کلیپ کوتاه مفهومی به مشکلات اجتماعی مثل کرونا، شرایط کارمند خوب و بد و معضلات اجتماعی و رفتاری مردم می‌پردازد و در واحد رسانه با آموزش‌های رسانه‌ای ساده و مقدماتی برای علاقه‌مندان کار کرده و زمینه برای آموزش‌های تخصصی رسانه‌ای در صورت وجود افراد داوطلب مهیا  است.

مدیر موسسه حامی در پایان گفت: این موسسه با تمامی گروه‌های جهادی، خیریه، بسیج سازندگی و خادمیاران رضوی همکاری و تعامل داشته و در هر زمینه‌ای از حامی کمک بخواهند در خدمت مردم نیازمند هستیم چون بر طبق شعار ما فرصت خدمت به مردم در موسسه حامی فراوان است.

انتهای پیام/۸۶۰۳۸/ج

 

منبع: فارس

کلیدواژه: موسسه حامی گروه جهادی محمودآباد موسسه حامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خبر جدید برای یارانه‌بگیران/ این کار را انجام ندهید، یارانه‌تان قطع می‌شود؟
  • انجام ۶۰ نظر سنجی در موسسه افکارسنجی ملت
  • برپایی میز خدمت در شهرستان زرندیه
  • سه شنبه بازار پردیس تعطیل می شود
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • برگزاری همایش کنشگران مقابله با سقط عمد جنین در مشهد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • راه اندازی سامانه سوت زنی برای مشاوران املاک
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود