Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی آمریکا نسبت به احتکار سوخت در پی حمله سایبری به بزرگترین خط لوله توزیع نفت این کشور هشدار داد.

خبرگزاری میزان - وزیر انرژی آمریکا با توجه به حمله سایبری به شرکت توزیع سوخت این کشور موسوم به «کلونیال پایپ لاین»، از آمریکایی‎ها خواست تا از احتکار سوخت خودداری کنند.

به گزارش «گاردین»، بیش از هزار پمپ بنزین در سواحل جنوب و شرق آمریکا اعلام کرده‎اند که سوختشان تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته تحلیلگران دلیل اصلی این امر خرید بی دلیل سوخت توسط رانندگان آمریکایی است.

«جنیفر گرنهولم»، وزیر انرژی و «الخاندرو مایورکاس»، وزیر امنیت داخلی آمریکا در جلسات توجیهی کاخ سفید گزارشی درباره عواقب حمله سایبری به «کلونیال پایپ لاین» ارائه دادند.

«گرنهولم»، می‎گوید «کارولینا، جورجیا، تنسی و ویرجینیا تحت تاثیر این حمله سایبری قرار گرفته‌اند.»

به گفته وی، «کلونیال معتقد است که در پایان کار روز چهارشنبه در موقعیتی خواهد بود که تصمیم بگیرد که آیا خط لوله خود را به صورت آنلاین بازگرداند یا خیر؛ حتی اگر این کار را انجام دهند، عادی شدن تامین سوخت، چند روز طول می‌کشد.»

بیشتر بخوانید: سیستم بزرگترین خط لوله انتقال سوخت آمریکا چگونه هک شد؟ وضعیت اضطراری در آمریکا در پی حمله سایبری به بزرگترین شرکت توزیع سوخت

وزیر انرژی آمریکا افزد «ما انتظار داریم که صاحبان پمپ بنزین‌ها به طور مناسب عمل کنند و خواهند کرد؛ ما نمی‌خواهیم شاهد افزایش قیمت باشیم.»

«گرنهولم» با ابراز نگرانی از اینکه حتی پس از بازگشایی این خط لوله ممکن است محدودیت عرضه سوخت به وجود بیاید، اظهار داشت «همانطور که در ابتدای همه‌گیری کرونا هیچ دلیلی برای احتکار دستمال وجود نداشت، اکنون دلیلی برای احتکار بنزین وجود ندارد.»

این مقام آمریکایی بر حفاظت زیرساخت‌ها در برابر تهدید‌های سایبری تاکید کرد و درباره انتقال ریلی سوخت، گفت «این راه حل‌ها آسان نیستند، اما در حال بررسی است؛ لوله بهترین راه برای انتقال است.»


انتهای پیام/

برچسب ها: آمریکا جو بایدن حمله سایبری

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: حمله سایبری آمریکا جو بایدن حمله سایبری حمله سایبری وزیر انرژی خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۲۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه را تصویب کرد.

به گزارش ایرنا، این لایحه هیچ مخالفی نداشت و همه سناتور‌های حاضر در جلسه به آن رای موافق دادند. مجلس نمایندگان آمریکا پیشتر در ماه دسامبر این لایحه را تصویب کرده بود.

اداره اطلاعات انرژی آمریکا در گزارشی اعلام کرد که نیروگاه‌های برق هسته‌ای ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ حدود ۱۲ درصد از اورانیوم مورد نیاز خود را از روسیه وارد کردند. جان باروسو سناتور جمهوریخواه از ایالت وایومینگ در بیانیه‌ای اعلام کرد: وایومینگ اورانیوم کافی برای جایگزین کردن اورانیوم روسیه را دارد و آماده‌ایم که از آن استفاده کنیم.

وی افزود: لایحه دوحزبی ما کمک می‌کند که بودجه ماشین جنگی روسیه را کم کرده، تولید اورانیوم آمریکا را احیا کرده و سرمایه‌گذاری در چرخه عرضه سوخت هسته‌ای آمریکا را افزایش دهیم.

یک مقام ارشد آمریکایی با تاکید بر افزایش تولید داخلی سوخت هسته‌ای ایالات متحده، از مصرف‌کنندگان خارجی نیز خواست که وابستگی خود به روسیه در حوزه انرژی هسته‌ای را کاهش دهند. «کاترین هاف» دستیار وزیر انرژی آمریکا در حوزه هسته‌ای ماه مارس در مصاحبه با رویترز گفت که کشور‌های شرکت‌کننده در اجلاس هسته‌ای بروکسل تلاش کردند تا سرمایه‌گذاری در زمینه تولید سوخت هسته‌ای را افزایش دهند.

وی افزود که آمریکا، ژاپن، فرانسه، کانادا و انگلیس متعهد شده‌اند ۴.۲ میلیارد دلار در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند که سهم آمریکا ۲.۷ میلیارد دلار است که «گامی تاریخی» به شمار می‌آید. شرکت هسته‌ای روس‌اتم می‌گوید که ۱۷ درصد از سوخت هسته‌ای دنیا را تامین می‌کند.

دیگر خبرها

  • هشدار مقام قطری درباره پیامدهای حمله اسرائیل به رفح
  • انتقال ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه‌های کشور در سال گذشته
  • تحولات اوکراین| سکوت کاخ سفید درباره نابودی ۶ موشک دوربرد
  • هشدار یمن درباره پیامدهای آتش‌افروزی آمریکا
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • هشدار وزیر خارجه انگلیس درباره پیامدهای تروریستی خواندن سپاه
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد
  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • کاخ سفید: اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید
  • کاخ سفید : اسرائیل قبل از حمله به رفح نظرات ما را خواهد شنید