Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشیار ایمنی شناسی پزشکی گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: میانگین مدت ایمنی ایجاد شده بعد از تزریق واکسن کرونا یک سال است که البته این مدت براساس عوامل مختلفی مانند سن افراد و شدت ابتلا به بیماری و ژنتیک افراد می‌تواند کمتر و یا بیشتر از یک سال است.

به گزارش برنا از اراک، دکتر علی گنجی  افزود: ممکن است یک تا ۲ درصد افراد بهبود یافته از کرونا ویروس در کمتر از یک سال مجدد به این بیماری مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: آزمایش‌ها نشان داده  که واکسن‌های کووید ۱۹ دارای اثربخشی بالایی هستند اما مانند دیگر واکسن ها صدر درصد موثر نخواهند بود.

دانشیار ایمنی شناسی پزشکی گروه میکروب‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک، درباره عوارض تزریق واکسن کرونا گفت: اکثر واکسن‌ها عوارض جانبی دارند، درد در محل تزریق واکسن، خستگی، سردرد، تب یا حالت تهوع که عوارض اولیه واکسن است که فقط نشانه‌هایی از عملکرد سیستم ایمنی بدن است.

دکتر گنجی افزود: ممکن است فردی  مدت کوتاهی بعد از واکسیناسیون به تظاهرات بالینی این بیماری آلوده شود و از آنجایی که بعد از واکسیناسیون حدود ۲ هفته ایمنی‌زایی طول می‌کشد و واکسن وقت کافی برای ایجاد محافظت نداشته باشد، فرد می‌تواند بیمار شود.

وی اظهار داشت: تزریق واکسن کووید ۱۹ نیز مانند دیگر واکسن‌ها، باید تحت نظارت دقیق پزشک انجام شودو افراد با سابقه آلرژی بهتر است به مدت ۳۰ دقیقه در کلینیک دریافت واکسن حضور داشته باشند تا در صورت واکنش‌های آلرژیک، درمان پزشکی مناسب در دسترس باشد.

دانشیار ایمنی شناسی پزشکی گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: افراد دریافت کننده واکسن تا تکمیل فرآیند واکسیناسیون همچنان ماسک بزنند و نکات بهداشتی مانند حفظ فاصله فیزیکی، شستشوی مرتب دست‌ها و پرهیز از حضور در اجتماع را همچنان رعایت کنند.

دکتر گنجی افزود: تاکنون چهار نوع واکسن اسپوتنیک وی، آستارازنکا، که با پلتفرم آدنوویروس و واکسن های سینوفارم و بهارات که با پلتفرم ویروس غیرفعال طراحی شده‌اند در ایمنی زایی علیه کووید۱۹ در ایران و استان مرکزی استفاده شده است.

وی اظهار داشت: داده‌های فعلی حاکی از آن است که واکسن های COVID-۱۹ تائید شده در مقابل بسیاری از انواع ویروس‌های جهش یافته محافظت ایجاد می‌کنند با این حال، برخی از انواع جهش یافته ممکن است پس از واکسیناسیون در افراد ایجاد بیماری کنند.

دانشیار ایمنی شناسی پزشکی گروه میکروب شناسی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: هنگامی که در فرد در معرض ویروس SARS-CoV-۲ قرار می‌گیرد، سلول‌های ایمنی بدن به نام لنفوسیت های B و T فعال می‌شوند، لنفوسیت‌های B آنتی بادی تولید می‌کنند و لنفوسیت‌های T به صورت مستقیم سلول های آلوده به ویروس را از بین می‌برند، همچنین لنفوسیت‌های خاطره‌دار تولید می‌شود که در سالهای طولانی باقی مانده و برای شناسایی و پاسخ دادن به همان پاتوژن، در صورت مواجهه مجدد نقش ایفا می‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک واکسن کرونا در اراک تزریق واکسن واکسن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان،محمد علی مجذوبی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دُز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دُز واکسن تزریقی می‌شود.

او گفت: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان افزود: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

مجذوبی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، گفت: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند نمایند
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • حجاج ابهری و خدابنده ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • آنچه بهتر است درباره سرخک و واکسیناسیون آن بدانید