Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور با تسلیت به دولت و مردم افغانستان به خاطر حادثه دلخراش و درناک کشتار جمعی از دختران دانش آموز در این کشور، گفت: کسانی که دست به این جنایات غیر قابل باور می زنند اسلام را بدنام کرده اند.

به گزارش مشرق، حجت الاسلام حسن روحانی امروز (چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت، گفت: مگر یک انتخابات و بالا و پایین شدن قدرت، یک مقام و حقوق و جایگاه و میز چقدر می‌ارزد که آدم به خاطر آن دروغ بگوید، تهمت بزند و آبرو و حیثیت آدم‌ها را ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با بیان اینکه حادثه حمله تروریستی به افغانستان بسیار دلخراش و غیرقابل تحمل بود، افزود: واقعاً این جنایتکاران چه کسانی هستند و چه می‌گویند؟ افراط با انسان چه می‌کند؟ مسیر ناحق تا چه حد، وجدان، عقل و فهم انسان را زیر پا می‌گذارد؟

رئیس‌جمهور تصریح کرد: یک دختربچه مدرسه‌ای چه گناهی کرده است و کشتار این بچه‌ها چه معنایی دارد؟ آیا می‌توان اسم این جنایتکاران را مسلمان گذاشت؟ این افراد اسلام را بدنام کردند البته جنایت اصلی متعلق به کسانی است که در افغانستان دخالت کردند.

روحانی گفت: آمریکا و قدرت شرق و غرب وارد افغانستان شدند و در این کشور مداخله کردند و مداخلات آنان باعث شد که این گرفتاری‌ها برای مردم این کشور به وجود آید و مردم افغانستان حتی یک روز راحت هم نداشتند.

وی متذکر شد: زمانی که شوروی سابق به افغانستان حمله کرد، در روزهای اول انقلاب اسلامی بود و حضرت امام (ره) هم به این مسئله اعتراض کردند. ۴۲ سال است که از آن زمان می‌گذرد و مردم افغانستان از آن زمان در سختی و مشقت هستند. سئوال ما این است که مگر مردم افغانستان چه گناهی کرده‌اند و چرا این همه ظلم بر آنان روا می‌شود؟

رئیس‌جمهور ادامه داد: سپس گروه‌های نیابتی ایجاد کردند، اصلاً نیاز نیست اسرائیل جنایت کند و اسرائیل، آمریکا و غربی‌ها، گروه‌های نیابتی ایجاد کردند و شاهدیم کشتارهای زیادی در لبنان، سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان، بحرین و یمن و همچنین شمال آفریقا اتفاق می‌افتد.

روحانی اظهار داشت: این جنایتکاران که هیچ نسبتی با اسلام، جهاد و قرآن ندارند، خود را به عنوان مبارز، مجاهد و کسی که به دنبال خلافت اسلام و اجرای احکام خداوند است، معرفی می‌کنند. خدا نگذرد و لعنت کند کسانی را که تندروی را در دنیای اسلام راه انداختند. لعنت خدا بر آنها. تا روزی که تندروی وجود داشته باشد، وضع همین است.

ما راهی جز اعتدال نداریم

وی افزود: ما راهی جز اعتدال نداریم. اگر ما راست می‌گوییم که امت پیغمبر هستیم، باید امت میانه‌رو باشیم و راه میانه را در پیش بگیریم. متأسفانه می‌بینیم که در فضای مجازی، حقیقی، رسانه‌ها و مصاحبه‌ها تا چه حد تندروی، دروغ، افراط و تفریط وجود دارد. پایان افراط دامن خود ما را هم می‌گیرد و کسانی که افراط را می‌سازند، خودشان هم در آن آتش خواهند سوخت.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: افراطی‌گری یکی از فتنه‌هایی است که دامن همه ما را می‌گیرد. باید به ملت افغانستان و خانواده این شهدا و دولت این کشور برای این حادثه تروریستی غیرقابل تحمل و باور تسلیت بگوییم.

روحانی اظهار داشت: از سوی دیگر، می‌بینید که مردم مبارز و مقاوم فلسطین از سال ۱۹۴۸ تاکنون آواره شده‌اند، از خانه‌های خود، بیرونشان انداختند و هر روز دشمنان توطئه‌ای را علیه آنان طراحی کردند. چرا این همه کشتار و جنایت در فلسطین اتفاق می‌افتد؟ مگر مردم غزه چه کرده‌اند؟

وی ادامه داد: اسرائیلی‌ها ادعا می‌کنند که یهودی هستند که بعید می‌دانم آنان دین موسی را هم قبول داشته باشند و کسانی که کشتار می‌کنند، صهیونیست‌های جانی هستند و با هیچ دین الهی نسبتی ندارند. در دین موسی، عیسی، نوح، ابراهیم و پیامبر بزرگ اسلام (ص) چنین مسائلی وجود ندارد و همه پیامبران و انبیاء، ما را به انسانیت و مروّت دعوت کرده‌اند.

کشورهای عربی منطقه در مقابل جنایت‌های اسرائیل بایستند

رئیس‌جمهور بیان کرد: سئوال دیگر ما این است که چرا برخی از همسایگان در مقابل این جنایت‌ها سکوت کرده‌اند؟ کشور عظیمی مانند مصر و همچنین اردن در همسایگی آنان است و سئوال این است که چرا در مقابل این جنایت‌ها سکوت کرده‌اند و حرفی نمی‌زنند؟ کشورهای عربی منطقه‌ که این همه ادعا دارند، چرا حرفی نمی‌زنند و مخالفت و ایستادگی نمی‌کنند؟

روحانی تأکید کرد: انصافاً جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مردم مظلوم فلسطین تقریباً تنها می‌شود، البته هنوز برخی از ملت‌ها در صحنه هستند اما در میان دولت‌ها، ایران جزو معدود کشورهایی است که در این زمینه فعال است. چرا برخی از کشورها از مردم مظلوم حمایت نمی‌کنند؟

وی اظهار داشت: سئوال ما از این جنایتکاران آن است که چرا مردم مظلوم و بچه‌ها را می‌کُشید؟ چرا دَمِ مسجدالاقصی و قدس مردم را می‌کُشید؟ شما غاصب هستید. متأسفانه ما با این حوادث بسیار تلخ و شوم در منطقه مواجه هستیم و وظیفه ما حمایت از مردم مظلوم است. برای مردم مظلوم منطقه هیچ راهی جز ایستادگی و مقاومت وجود ندارد.

رئیس‌جمهور گفت: امیدوارم که همه ما بتوانیم به وظایف اسلامی و انسانی خود نسبت به همه ملت‌های مظلوم به ویژه ملت بزرگ فلسطین عمل کنیم. به روح پاک عزیزانی که شهید شدند، درود می‌فرستیم و برای مجروحشان تقاضای شفای عاجل از خداوند منان داریم.

روحانی تصریح کرد: دولت در ماه‌های پایانی از عمر خود قرار دارد اما وظایف مهمی بر دوش داریم. ما تا آخرین دقیقه هم وظیفه داریم که به مردم خدمت کنیم و قابل گذشت نیست که کسی در روز ۱۱ مرداد هم بگوید که «فردا دولت تدبیر و امید تمام می‌شود» و کار نکند. ۱۱ مرداد برای ما مانند روزهای اول یعنی شهریور سال ۹۲ است.

وی اظهار داشت: تقاضای بنده از وزرا و معاونان آنان این است که با فحاشی‌ها، تهمت‌ها و حرف‌های ناروا خسته نشوند. ما در پیشگاه خداوند هیچ عذری نداریم که یک روز کار نکنیم و بگوییم که «این همه به ما فحاشی کردند و ما را آزار و اذیت کردند». وظیفه ما عمل به مسئولیت‌هایمان است.

رئیس‌جمهور ادامه داد: هیچ تردیدی ندارم که در تاریخ آینده همه چیز روشن می‌شود و آدم‌های پاکی که در راه خدا جهاد کردند، کارشان در تاریخ می‌ماند و جهادشان گم نمی‌شود.

روحانی افزود: ما در جنگی هستیم که سه ضلع دارد و از هر طرف هم به ما هجمه می‌شود و ما باید در هر سه ضلع مبارزه کنیم و ایستادگی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه یکی از اضلاع آن تحریم است، افزود: بنده نمی‌دانم که حرف برخی افراد چیست؟ تحریم به معنای آن است که حق مردم را می‌خورند و ظلم مستقیم به فقیرترین افراد است.

رئیس‌جمهور تاکید کرد: تحریم یعنی ظلم به آن بیماری که دارو ندارد یا ناچار است گران بخرد. تحریم به معنای وارد شدن ظلم به آن مستضعفی است که به مغازه‌ای وارد می‌شود و می‌خواهد کالاهای روزمره خود را بخرد و ناچار است با قیمت گران بخرد؛ تحریم به این معناست،  جنسی که می‌خواهیم از خارج بخریم و وارد کنیم، ۲۰ درصد اضافه‌تر از قیمت آن پرداخت کنیم. این افراد باید پاسخ دهند.

روحانی ادامه داد: این موضوع شوخی که ندارد، ملت ما در جنگ هستند. گویا برخی افراد «ککشان» هم نمی گزد. ما در جنگ هستیم و مگر بمباران را نمی بینید؟

وی با بیان اینکه آیا گوش های خود را گرفته اید و صدای بمباران را نمی شنوید؟،اظهار داشت: نمی بینید که خواهران و برادران شما زیر این بمباران جان می دهند و قطعه قطعه شدند؟ خداوند به شما چشم بینا نداده است؟ تحریم ظلم است و هر کسی بتواند در این ساعت تحریم را بردارد اما اگر یک لحظه در آن تأخیر بیندازد، گناهی بزرگ و نابخشودنی نسبت به ملت ایران انجام داده است و بعید می دانم خداوند از این گناه بگذرد.

دولت مصمم است تحریم ها را بشکند

رئیس‌جمهور افزود: با تحریم عملاً به ۸۴ میلیون نفر ظلم می شود و ما باید جواب همه آنها را بدهیم. دولت مصمم است که تحریم ها را بشکند و از نظر من این تحریم شکسته است. ما دو تحریم را شکستیم، به این معنا که بخشی از تحریم ها را در سال ۹۲ شکستیم و در سال ۹۴ هم مابقی قسمت های آن را شکستیم و دیوار تحریم ها را تخریب کردیم.

روحانی تصریح کرد: یک جنگ و تحریم بزرگی از سال ۹۷ آغاز شد و ما سه سال و نیم است که مقاومت و ایستادگی کردیم و دولت خم به ابرو نیاورد و آنهایی که باید در این میدان جنگ، به ما کمک کنند، به ما کمک نکردند که خدا از آنها نگذرد. این افراد نه تنها به ما کمک نکردند بلکه روحیه رزمندگان خط مقدم را هم تضعیف کردند.

وی اظهار داشت: کسانی که به رزمندگانی که وسط میدان جنگ هستند کمک نمی کند چگونه می خواهند جواب دهند؟ این گناه نابخشودنی است. ممکن است در توافق با کشورها به جای صد درصد به ۹۲ درصد برسیم، بی انصافی است که این ۹۲ درصد را نبینیم و فقط ۸ درصد باقیمانده را ببینیم.  آیا این انقلابی بودن است؟

رئیس‌جمهور ادامه داد: خدا را شاکرم که در این سه سال و نیم ملت ما با صبر، مقاومت، ایمان و ایثار خود ایستادگی کردند. مقام معظم رهبری هم حمایت و هدایت کردند و اثر این صبر و مقاومت را امروز در وین می بینیم.

دیوار تحریم در حال خراب شدن است

روحانی گفت: بنده مذاکرات روزانه وین را مطالعه می کنم و می بینم که دیوار بلند تحریم هر روز تکه ای از آن به پائین می ریزد و خراب می‌شود. اگر همه دست به دست هم دهیم، در یک زمان کوتاه، کل دیوار تحریم خراب می شود. حالا ما می خواهیم با بلدوزر این دیوار را جمع کنیم اما برخی می گویند که با فرغون و بیل این کار را بکنید که اگر با فرغون و بیل این کار را انجام دهیم، دیرتر به نتیجه می رسیم اما اشکال ندارد. بگذارید این تحریم تمام شود و کنار برود.

وی اظهار داشت: افتخاری که دولت یازدهم و دوازدهم به دست آورد این بود که سالها ایران هراسی را در افکار مردم جهان جا انداخته بودند و ما این ایران هراسی را شکستیم و به دنیا گفتیم ایران اهل منطق و مذاکره است و به عهد خود وفا می کند.

رئیس شورای عالی امنیت ملی افزود: ایرانی که با قدرت های بزرگ مذاکره می کند و به عهد خود وفادار است و عهدش را زیرپا نمی گذارد، نشان می دهد که ایران هراسی دیگر معنایی ندارد. طرف مقابل به عهد خود توجه نمی کند. ما ایران هراسی را شکستیم. آیا در این هم تردید دارید؟ امروز ایران هراسی به مفهومی که ۱۰ سال پیش وجود داشت، دیگر وجود ندارد.

روحانی تصریح کرد: ما ذیل فصل ۷ قطعنامه شورای امنیت بودیم، کسی که ذیل این فصل از قطعنامه باشد، در مرز جنگ است. ما کشور را از فصل ۷ درآوردیم و آیا در این هم شک دارید؟ آیا شک دارید که قطعنامه ۲۲۳۱ هم لغو شد؟ ما تحریم تسلیحاتی را برداشتیم و آیا از این هم خبر ندارید؟ این کار که دیگر کمک به رزمندگان، ارتش، سپاه و کمک به میدان است.

وی گفت: این دولت بود که تحریم نظامی را شکست و بهترین سلاح های آفندی و پدافندی را یا ساخت و یا تکمیل کرد و اگر شک دارید، وزیر دفاع می تواند در این باره توضیح دهد. در زمینه هواپیما، ناوچه، پدافند هوایی، زیردریایی و کروز هم اقدامات زیادی انجام دادیم. ببینید که در این ۸ سال چه کارهای بزرگی انجام گرفته است.

رئیس‌جمهور یادآور شد: صهیونیست در تلاش بود که جا بیندازد ایران کشوری است که دشمن همسایگانش است و دشمن اصلی برای منطقه، ایران است. برخی از دولت های منطقه هم دانسته و یا ندانسته تحت تأثیر قرار گرفتند و کم و بیش این موضوع را باور کردند اما دولت تلاش کرد این تفکر غلط را در هم بریزد.

ما تا آخر پای تعامل سازنده خود با جهان ایستاده ایم

روحانی افزود: امروز شما می بینید همان همسایگانی که دیروز نظر دیگری درباره ایران داشتند، امروز صحبت می کنند و آماده هستند که رابطه خوبی با ایران داشته باشند. آن تعامل سازنده ای که ما از روز اول در سال ۹۲ گفتیم، امروز آن را در منطقه و وین می بینید.

وی تاکید کرد: ما تا آخر، پای تعامل سازنده خود با جهان ایستاده ایم و شک نکنید که با این رویه کل تحریم ها برداشته می شود. تردید نکنید ملت ایران پیروز است.

روحانی با طرح این سوال که چرا واکسن زودتر و به طور گسترده خریداری نشد، گفت: از روز اول واکسن‌هایی تولید شد که مرحله اول و دوم را با موفقیت پشت سر گذاشته بودند و تولیدکنندگان آن حاضر بودند این واکسن‌ها را در این مرحله به ما بدهند تا مرحله سوم آزمایش این واکسن در داخل کشور انجام شود اما همزمان یک عده که پزشک و مسوول بودند اعتراض کردند که مسوولین می‌خواهند ما را موش آزمایشگاهی کنند البته دولت نیز به دنبال تهیه واکسن مطمئن و مورد تایید بود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: ایران جزو اولین کشورهایی بود که خواستار خرید واکسن کوواکس شد اما در انتقال هزینه آن با مشکل مواجه شدیم و باعث شد که در تهیه این واکسن‌ها تاخیر به وجود بیاید اما در عین حال دولت همه تلاش خود را برای خرید واکسن انجام می‌دهد و به مردم قول می‌دهیم که تا پایان دولت دوازدهم تمام افراد پرخطر که حدود ۱۳، ۱۴ میلیون نفر هستند واکسینه شوند.

دکتر روحانی اقدامات انجام شده در حوزه بهداشت و درمان را در تاریخ کشور بی نظیر دانست و گفت: مردم پس از مواجه شدن با بیماری کرونا برای تهیه مواد بهداشتی، غذایی و دارو همانند کشورهای پیشرفته و مدرن اروپایی در صف خرید قرار نگرفتند و فروشگاهها در ایران غارت نشد.

رئیس جمهور مقابله و خنثی‌سازی تخریب‌ها و سخن‌های ناروا و دروغ را ضلع سوم هجمه به دولت توصیف کرد و گفت: نمی‌دانم که ترامپ به اینها چه خوبی کرده است که حتی یک بار هم از ظلم و جنایت‌های او سخن نمی‌گویند و صرفاً عنوان می‌کنند که مدیریت دولت ضعیف است این درحالی است که دولت در شرایط سخت اقتصادی تجهیزات بهداشت و درمان را توسعه و گسترش داده، سهام عدالت را احیا کرد، حقوق کارکنان را اضافه کرد، همسان‌سازی بازنشستگان را انجام داد و وام‌های مختلفی برای آسیب‌دیدگان کرونا پرداخت کرد و بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در این زمینه هزینه کرده است.

دکتر روحانی تصریح کرد: برخی‌ها واقعیت‌ها را نمی‌بینند و سیاه‌نمایی می‌کنند و فکر می‌کنند که اگر چهره دولت سیاه شد چهره نظام سفید می‌شود همه باید به جای این کارها واقع‌نمایی کنیم و در این حوزه وظیفه سنگینی بر دوش همه رسانه‌ها و دولت قرار دارد.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود موضوع انتخابات و لزوم حضور پرشور مردم در این عرصه را مورد تاکید قرار داد و گفت: همه باید تلاش کنیم تا مردم به طور گسترده در پای صندوق‌های رای حضور پیدا کنند و دولت به سهم خود همه تلاشش را برای ایجاد شرایط مناسب، امن و سالم انجام خواهد داد.

دکتر روحانی در عین حال تاکید کرد: اما دولت به تنهایی نمی‌تواند این امر مهم را به مقصد برساند و همه باید دست به دست هم کاری کنیم که همه مردم پای صندوق رای بیایند و این اولویت اصلی است که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید دارد.

رئیس جمهور تصریح کرد: برای حضور پرشور مردم راه حل این است که کاری کنیم همه امیدوار باشند تا کاندیدای موردنظرشان در لیست تایید صلاحیت‌ شده‌ها حضور داشته باشد.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین جلسات انتخابات 1400 روحانی تصریح مردم افغانستان ایران هراسی تحریم ها مردم مظلوم رئیس جمهور جنایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آبرسانی به ۹۰ روستای استان خبر داد و گفت: این اقدام با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی به سرانجام رسید. - اخبار استانها -

سیدعلی احمدزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یاسوج، اظهار داشت: آبرسانی به 90 روستای کهگیلویه و بویراحمد در مدت زمان کمتر از دو سال با کار جهادی و مشترک دولت و بسیج سازندگی کلنگ‌زنی، اجرا، تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در حوزه راهسازی به‌ویژه احداث و اصلاح راه‌های روستایی اقدامات چشمگیری شده است، عنوان کرد: در گذشته بسیاری از روستاهای استان با اولین بارش برای چندین ماه ارتباط آن‌ها با مرکز شهرستان و استان قطع می‌شد، ولی در این دولت مشکلات به حداقل ممکن رسیده است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: با پیگیری‌های انجام شده مسئولان استانی و همچنین با نگاه ویژه دولت و مجموعه وزارت راه و شهرسازی به مناطق روستایی و کمتربرخوردار، پروژه‌های راه روستایی زیادی در استان اجرا و به سرانجام رسیده است تا جایی که روستاهایی در شهرستان مارگون  بویژه بخش زیلایی شامل سادات، پوله، موشمی و مورد زرد هم اکنون مشکلات آنها به حداقل رسیده است. همچنین در زمینه روکش آسفالت جاده‌های اصلی، فرعی و روستایی نیز کارهای بزرگی انجام شده که به نوعی رضایت نسبی مردم را به همراه داشته است. برای جاده دشت‌روم_سرفاریاب معروف به باغچه سادات که از منطقه سادات امامزاده علی(ع) می‌گذرد اعتبارات در نظر گرفتیم و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی همچنین از ابلاغ 14 هزار میلیارد اعتبارات تخصیصی از سفر دوم رئیس‌جمهور خبر داد و افزود: واقعیت امر در تمامی استان‌ها تخصیص‌های سفر دوم رئیس‌جمهور شروع شده و پول زیادی به استان سرازیر خواهد شد و تمام وعده‌هایی که به مردم دادیم را دوباره آغاز می‌کنیم، مردم تصور نکنند که به آن‌ها تعهد و قول داده‌ایم و آن را ر‌ها کردیم، بلکه منتظر تخصیصات ریالی بودیم و ان‌شاء‌الله این قول‌ها به سرانجام می‌رسند. پیش‌بینی می‌کنیم به زودی در چند شاخص از محرومیت جاده‌های روستایی خارج می‌شویم و این در این دولت انجام می‌شود.

احمدزاده با اشاره به اینکه در بسیاری از روستا‌ها تنش آب آشامیدنی داریم، ادامه داد: با بودجه 14 هزار میلیاردی بسیاری از تنش‌ها مرتفع و برداشته می‌شود و البته بیش از 400 میلیارد تومان تعهد دولت برای تأمین آب شرب است. بسیاری از مناطق شهر یاسوج کمبود آب آشامیدنی داشت که بخش زیادی از مشکلات بخش فرسوده شهر بازسازی و لوله‌گذاری شد و بخش دیگر در حال اجرا بوده و در واقع پروژه‌های نیمه‌تمام شهر گچساران و دهدشت که ر‌ها شده بود دوباره از سرگرفته خواهد شد و دولت همه‌ این پروژه‌های مهم را دیده است.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • آبرسانی به ۹۰ روستای کهگیلویه و بویراحمد
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • لبه تیغ
  • برخورد دستگاه قضا با ترک فعل انجام شده در حادثه امامزاده ابراهیم
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی تمدید می‌شود؟
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • رکوردشکنی در فروش نفت و رشد اقتصادی بالا با تکیه بر بازطراحی تجارت انرژی در دولت سیزدهم