Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-30@01:30:45 GMT

شکست پروژه دوقطبی سازی کاذب

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۴۵۷۰

شکست پروژه دوقطبی سازی کاذب

با انتشار فایل صوتی محمد جواد ظریف مشخص شد، آقای وزیر اعتقاد چندانی به امنیت و منافع ملی ندارد و نمی‌تواند نماینده مناسبی برای افزایش اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی باشد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو-ابوالفضل سرگزی؛* با بررسی صوت منتشر شده محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه نکات بسیاری در خصوص تفکرات و اهداف جریان غربگرا در کشور روشن شد، اما بطور کلی می‌توان دریافت که توسل به این خلاف‌گویی‌ها و تناقض‌ها در سخنان ظریف یک هدف اصلی را دنبال می‌کند و آن تلاش برای توجیه و کاستن از بار ناتوانی و ناکارآمدی تفکر غربگرا در کشور است تا ضعف‌های مدیریتی خود را به دخالت‌های میدان و نگذاشتن‌های نظام و البته مقصر دانستن مردم در مشکلات کشور به علت انتخاب راه حاج قاسم سلیمانی در مقابل دیپلماسی ناکارآمد مرتبط کند و به طور مشهودی پروژه نپذیرفتن مشکلات فعلی را رقم بزنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با انتشار صوت ظریف مشخص شد وزیر اعتقاد چندانی به امنیت و منافع ملی ندارد و نمی‌تواند نماینده مناسبی برای افزایش اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی باشد. باید گفت در شرایط فعلی و عدم اقبال مردم به این تفکر در نتیجه شکست‌های پی در پی در کشور و وارد آمدن ضربات این ناکارآمدی بر زندگی مردم، این تفکر تنها راه کسب حداقل رای را ایجاد دوقطبی کاذب میدان-دیپلماسی می‌دید که ناکارآمدی خود را توجیه کند و به جامعه القا کنند که ساده‌ترین راه برای حل مشکلات معیشتی و اقتصادی مذاکره است.


این نکته بدیهی است که هدف دیپلماسی و میدان یکی است و در دنیایی که کشور‌ها برای رسیدن به اهدافشان از خلق داعش خونخوار ابایی ندارند، بدون داشتن پشتوانه منطقه‌ای و قدرت نرم کشور هیچ مذاکره‌ای راه به جایی نخواهد برد و این اشتباه قطعی و امری نشدنی است که وزیر خارجه جمهوری اسلامی به دنبال حل سطح منازعه جریان خیر و شر با دیپلماسی باشد که اگر چنین شود بطور قطع بناست از خطوط قرمزی در مذاکره با دشمن عبور شود.


اساسا ماهیت دیپلماسی به تنهایی در هیچ کجای دنیا موضوعیت دائمی ندارد بلکه یکی از روش‌های رسیدن به یک هدف از جمله تجارت خارجی، حفظ و ارتقای امنیت، تعامل فرهنگی و... برای مردم آن کشور است. پس بیان عباراتی از این قبیل که اقتصاد یا فرهنگ یا امنیت و قدرت نظامی کشور فدای دیپلماسی شود کاملا غیرمنطقی و غلط است.

 

دیپلماسی در هیچ کجای دنیا هدف جامع نیست مگر اینکه دستگاه دیپلماسی دولت دنبال اهدافی غیر متعارفی باشند و به عبارتی مذاکره برای مذاکره باشد نه برای منافع مردم و کشور، نباید انتظار داشته باشند تمام ابزار‌های قدرت نرم جمهوری اسلامی در دنیا تعطیل شود، چون جریانی ادعا می‌کنند که زبان دنیا را خوب بلدند!


این پروژه با بیان روشنی از دو نوع تفکر در حوزه دیپلماسی کشور و ترسیم تقابل حقیقی «دیپلماسی عزتمندانه-دیپلماسی منفعلانه» توسط رهبر معظم انقلاب شکست خورده و به عبارتی چینش بازی عوض شد و برای جامعه روشن شد اگر مقاومت میدانی سردار نبود با این دیپلماسی منفعلانه ایران کاملا مهار و ناامن شده بود همچنین جریان رسانه‌ای گسترده نپذیرفتن مسوولیت شکست و ناتوانی که توسط جریان غربگرا با رویکرد و اهداف انتخاباتی کلید خورده بود نتوانست به مظلوم نمایی خود ادامه دهد.


*ابوالفضل سرگزی-مسئول بسیج دانشجویی استان سیستان و بلوچستان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی سیستان و بلوچستان یادداشت دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی

فرشاد جامع با اشاره به تسهیل مشارکت صنایع و بخش خصوصی در توسعه میادین مشترک اظهار کرد:با تکیه بر ماده 15 برنامه هفتم توسعه، از این پس، فرصت توسعه میادین مشترک نفتی به صنایع بزرگ برای هدایت منابع و توانمندی خود در این حوزه امکان پذیر خواهد شد و مجوز توسعه میادین مشترک در بستری رقابتی و با شفافیت کامل و رابطه مالی جذاب بین دولت و بخش غیردولتی اقتصاد فراهم خواهد شد. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز نیز می تواند منجر به افزایش سرمایه گذاری مستقیم خارجی (FDI) در کشور شود. با جذب شرکت‌های بین‌المللی نفت و گاز برای مشارکت در این پروژه‌ها، کشور می‌تواند از تخصص، فناوری و سرمایه آنها بهره‌مند شود و رشد و توسعه این بخش را بیش از پیش افزایش دهد.

وی ادامه داد: یکی از فرصت‌های مهم برای سرمایه‌گذاری عمومی در صنعت نفت، شرکت در استخراج منابع نفتی و گازی مشترک است. بهره‌برداری بهینه از این منابع بسیار حیاتی است، چرا که در صورت عدم فعالیت کافی از سوی یک کشور، کشورهای همسایه قادر به استخراج این منابع خواهند بود، که این مسئله می‌تواند به ضرر منافع ملی باشد.

وی ادامه داد: بنابراین، فعالیت پویا در این حوزه نه تنها به حفظ سهم کشور از این منابع کمک می‌کند، بلکه فرصت‌هایی برای ایجاد ارزش افزوده و رشد اقتصادی را نیز فراهم می‌آورد. توجه و سرمایه‌گذاری در استفاده از این منابع، زمینه‌ساز کسب درآمدهای پایدار و تقویت جایگاه رقابتی کشور در سطح بین‌المللی خواهد بود.

این کارشناس انرژی در رابطه با زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی گفت: راهبردهای توسعه‌یافته‌ای مانند «شرکت سهام پروژه» و استفاده از «سهام ممتاز» با دقت و نکته‌بینی طراحی شده‌اند تا فرصت‌های جدید و قابل توجهی را برای سرمایه‌گذاری مستقیم شهروندان در پروژه‌های عظیم نفتی فراهم آورند.

وی گفت: این استراتژی، نه تنها به افزایش مشارکت عمومی منجر می‌شود بلکه در راستای توزیع عادلانه‌تر ثروت نیز نقش مؤثری ایفا می‌کند. در این چارچوب، مدل «شرکت سهام پروژه با تضمین کف سود»، امنیت و اطمینان سرمایه‌گذاران را به طور قابل توجهی افزایش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حداقل سود مورد انتظار خود را دریافت دارند، که این امر به کاهش ریسک و جذب سرمایه‌های بیشتر کمک می‌کند. از طرفی، استفاده از «سهام ممتاز» امکانات ویژه‌ای به سرمایه‌گذاران می‌دهد که فراتر از سود معمول است؛ به این صورت که سهامداران ممتاز، نقش مهمی در تصمیم‌گیری‌های کلیدی پروژه داشته و از مزایای اداری و مالی خاصی برخوردار می‌شوند، که این خود بستری را برای تعامل پویا و مؤثر بین مدیریت شرکت و سهامداران فراهم می‌آورد.

جامع ادامه داد: با تکیه بر مدل جدید عقد قراردادهای توسعه میادین مشترک با استفاده از توان بخش خصوصی در کنار مدل شرکت سهام عام پروژه که زیرساخت و بستر اصلی مشارکت سرمایه های خرد مردمی در مدل جدید قراردادی بین دولت و بخش خصوصی است؛ این امکان را خواهیم یافت که به طور مشخص در توسعه بالادست صنعت نفت و گاز از مشارکت مردم و حضور توان بخش خصوصی بهره ببریم و مردمی‌سازی توسعه صنعت نفت و گاز به وقوع بپیوندد.

وی در پایان گفت: توسعه میادین مشترک نفت و گاز پتانسیل بسیار زیادی برای تحقق رشد اقتصادی پایدار در کشور دارد. با استفاده از قدرت سرمایه های کوچک مردم و بخش خصوصی، کشور می تواند فرصت های جدیدی را برای رشد، ایجاد شغل، نوآوری و توسعه باز کند. کشور با رویکرد استراتژیک و فراگیر می تواند اطمینان حاصل کند که این پروژه ها نه تنها به نفع اقتصاد است بلکه به رفاه مردم و حفاظت از محیط زیست نیز کمک می کند. از طریق همکاری و تعهد، کشور می تواند راه را برای آینده ای روشن تر و مرفه تر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاکره برای تأمین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • سقف کاذب کناف برای پوشاندن سقف خراب
  • ۲۰۰روستای بالای بیست خانوار استان به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • هزینه ۴۳ میلیارد تومانی پروژه ایمن سازی کندرو شرقی آزادگان