Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری رویترز امروز خبر داد که افزون بر ۱۰۰ مقام پیشین جمهوری‌خواه نامه‌ای را امضا می‌کنند که در آن تهدید شده که اگر حزب متبوعشان دست از حمایت از دونالد ترامپ نکشد، یک حزب سوم را تشکیل خواهند داد.

 این مقام‌های پیشین فردا (۲۳ اردیبهشت) با امضای نامه‌ای تهدید خواهند کرد که اگر حزب جمهوری‌خواه تغییر مسیر ندهد، یک حزب دیگر را تشکیل خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در میان امضاکنندگان این نامه اسامی فرمانداران، اعضای کنگره، سفیران، وزیران، نمایندگان ایالتی و سران حزب جمهوری‌خواه دیده می‌شود.

به نوشته رویترز، این جمهوری‌خواهان، ناراضی از آنکه فرمان حزب جمهوری‌خواه در دست رئیس‌جمهوری سابق است، معتقدند که وی هنوز مدعی است که پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ را از وی ربوده‌اند.

امضاکنندگان این نامه نخستین بار در ماه فوریه و پس از حمله هواداران ترامپ به ساختمان کنگره تهدید کرده بودند که از حزب جمهوری‌خواه جدا خواهند شد.

انتظار می‌رود که جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا امروز رأی به برکناری لیز چنی از مقام سوم رهبری حزب دهند. لیز چنی دختر دیک چنی (معاون جورج بوش رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا ) هنوز از ادعاهای انتخاباتی ترامپ حمایت نکرده و پس از شورش در کاپیتول با دومین استیضاح او موافقت کرد.

با این وجود به نظر نمی‌رسد که این گروه از جمهوری‌خواهان ناراضی بتوانند دیگر هم‌حزبی‌های خود را به جدایی ترغیب کنند. حتی لیز چنی هم با تشکیل حزب سوم مخالفت کرده و آن را به سود حزب دموکرات می‌داند.

سخنگوی ترامپ در واکنش به خبر انتشار قریب‌الوقوع این نامه گفت: این بی‌عرضه‌ها زمانی که به جو بایدن رأی دادند از حزب جمهوری‌خواه جدا شدند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: حزب جمهوری خواه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.
 
به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 
 
این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائيل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.  الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 
 
او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 
 
الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.
 
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.
 
اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.
 
الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود.
 
جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • اقتدار جمهوری اسلامی تکیه گاهی برای آزادی خواهان جهان است
  • مقام ارشد حماس : انحلال شاخه نظامی به شرط تشکیل کشور مستقل فلسطین / مرزهای 67 را قبول می کنیم
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • پنج پیشنهاد ایران برای تقویت امنیت اطلاعات در جهان
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا