Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-02@02:12:34 GMT

۵ دردی که نباید نادیده بگیرید

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۵۶۵۸

۵ دردی که نباید نادیده بگیرید

    با شایع‌ترین درد‌هایی که می‌توانند نشانه یک مشکل جدی سلامت باشند، آشنا شوید.   به گزارش جام جم، «درد» احساس ناخوشایند ناشی از تحریک پایانه‌های عصبی درد است که فرد را از وجود مشکلی در بدنش آگاه می‌کند. بیشتر درد‌ها با برطرف‌شدن عامل محرک، خودبه‌خود برطرف می‌شوند، اما چطور می‌توان فهمید که باید منتظر بهبود درد بمانید یا فورا به پزشک مراجعه کنید؟   شایع ‌ترین درد‌هایی که می‌توانند نشانه یک مشکل جدی سلامت باشند عبارتند از:   درد قفسه سینه: اگر درد شدیدی در قفسه سینه خود احساس کردید نباید آن را تحمل کنید، زیرا ممکن است دچار حمله قلبی شده باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درد قفسه سینه ممکن است با درد‌های ضعیف‌تری در بازو، شکم، گردن و فک همراه باشد؛ بنابراین اگر دردی در قفسه سینه احساس می‌کنید، به‌ویژه اگر این درد پس از فعالیت شدیدی ایجادشده یا با تنگی نفس، حالت تهوع و ضعف همراه است با اورژانس تماس بگیرید.   سردرد: سردرد‌ها معمولا مشکل نگران‌کننده‌ای نیستند، اما یک سردرد ناگهانی که احساس کنید بدترین سردرد زندگی‌تان است را نباید نادیده بگیرید. همچنین اگر سردرد با سفتی گردن، ضعف یا تغییر بینایی همراه باشد ممکن است از آنوریسم یا خونریزی مغزی حکایت کند. در بیمارستان معمولا برای فردی که سردرد ناگهانی و شدیدی دارد سی‌تی‌اسکن یا ام‌آرآی تجویز می‌شود.   درد پا: اگر درد پا با تورم همراه باشد ممکن است از وجود لخته خون ناشی شده باشد. درد ناشی از لخته خون به صورت دردی ضربان‌دار احساس می‌شود. لخته‌های خون باید به‌سرعت شناسایی و درمان شوند، زیرا یک لخته درمان‌نشده می‌تواند بزرگ‌تر شود یا حرکت کند و به ریه‌ها برسد و به مشکل تهدیدکننده زندگی تبدیل شود. وجود لخته خون با سونوگرافی تشخیص داده می‌شود.   درد شکمی: دلایل عمده درد شکم، آپاندیسیت، سنگ صفرا (رسوبات سخت‌شده صفرا)، پانکراتیت (التهاب لوزالمعده) و دیورتیکولیت (التهاب یا عفونت کیسه‌های کوچک دیواره روده بزرگ) را شامل می‌شود. آپاندیسیت همراه با درد در قسمت راست پایین شکم و اغلب با تب، حالت تهوع و استفراغ همراه است. سنگ صفرا که باعث درد در قسمت راست بالای شکم می‌شود اغلب در اثر خوردن یک وعده غذایی چرب بروز می‌کند. درد می‌تواند شدید باشد و اغلب با حالت تهوع همراه است.   کمردرد: هر چند کمردرد معمولا به دلیل کشیدگی عضلات ایجاد می‌شود، اما برخی انواع کمردرد نشانه مشکلی جدی‌تر است. اگر کمردرد با ضعف و بی‌حسی بازو‌ها و پا‌ها یا تب همراه باشد باید بلافاصله بررسی شود. این نوع کمردرد ممکن است نشانه‌ای از عفونت نخاع باشد. درد قسمت فوقانی کمر، خواه با درد قفسه‌سینه باشد یا نه، می‌تواند از حمله قلبی یا مشکلات عروقی خبر بدهد.» لینک کوتاه: asriran.com/003Hux

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

به گزارش تسنیم، یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

دیگر خبرها

  • سمت راست سرتان درد می‌کند؟ این چند روش را امتحان کنید
  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • خشونت بی‌منطق علیه حق‌طلبی دانشجویان آمریکا دردی از ظالمان دوا نمی‌کند
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • کنعانی: آمریکا با سرکوب دانشجویان حقوق‌بشر را نادیده گرفت
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید